باند چی بوده؟نقل قول:
باند چی بوده؟نقل قول:
7158 JVCنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
7158 خودش صداش تیزه و توی ولومای بالا اینقدر تیزیش زیاد میشه که صدا بهم میریزه بهتره که تیوتر جدا بزاری واسشنقل قول:
7158 رو با پایونییر 5250 و امپ پایونییر درایو ، اصلا اینطوری که شما میگین نیست ...نقل قول:
من رو ضبط جی وی سی با امپ جی وی سی صداشو شنیدم 35 تا ولوم داشت صداش در کل تیز بود ولی از ولوم 30 به بالا اینقدر تیز میشد که خیای اذیت کننده بودنقل قول:
رو ضبط 1853 پایونیر هم یکی از رفیقام گرفته بدون امپ باز صداش تیزه
با 6950 سونی مقایسش کردیم صداش بلند و تیزه بیسش هم ضعیفتره در مقایسه با 6950 پرتاب صدای بیشتری داره ولی از نظر تفکیک صدا و بیس و تیز نبودن صدا 6950 بهتر بود
به نظرم کسی که این باندو میگیره باید حتما یه ساب هم بزاره که از تیزی صداش کم بشه و بیسش بهتر بشه البته این نظر منه
تنظیم درست خیلی مهمه ! خیلیا فقط دنبال گرفتن صدای بلند هستن !نقل قول:
و خیلی ها هم تیز شدن صدا رو میپسندن !
و در مورد بیس هم حرفتون رو قبول ندارم ! 7158 بسیار عالی میکوبد ...
ضمنا برای رفع تیزی ساب نیازی نیست . یکم تنظیمات صحیح کارو حل میکنه .
ضمنا جنس صدای سونی خوب متفاوته .
بادرود خدمت استادان و سروران گرامی و بزرگوار
راستش من یه جفت باند بیضی دارم بنام :
JBL GTO938
شرکت سازنده:
جی بی ال
نوع وسیله:
بلندگو بیضی ماشین
وضعیت:
موجود
توصیف
گارانتی: 1 ساله شرکت جی بی ال
حداکثر قدرت: 2 عدد 300 وات، مجموعا 600 وات
تکنولوژی Plus One woofer cone with rubber surround (صفحه قوسی بزرگ جهت ایجاد صدای بازتر و شفافتر)
(RMS) توان اسمی: 100 وات
واکنش فرکانس: 50 هرتز تا 21000 هرتز
مقاومت : 2 اهم
حساسیت: 94 دسیبل
شفافیت صدای بالا
انتخاب شده به عنوان بصرفه ترین باند سال 2013
و یه جفت باند بیضی دیگه گیرم اومده بنام :
Soundstream RUB.692
شرکت سازنده:
سانداستریم (SoundStream)
نوع وسیله:
بلندگو بیضی ماشین
توضیحات
بلندگو بیضی سانداستریم مدل RUB.692
توصیف
بلندگو بیضی سانداستریم مدل RUB.692
مشخصات:
حداکثر قدرت: 600 وات
RMS توان اسمی : هر باند 65 وات
مقاومت : 4 اهم
دارای تیوتر دام فلزی 1 اینچی
قابلیت تنظیم زاویه تیوتر
حساسیت: 91 دسیبل
ارتفاع نصب: 81 میلیمتر
معرفی: باند RUB.692 شرکت سانداستریم با گارانتی اصلی شرکت اسرا ارائه می شود. این باند بیشتر برای کسانی مناسب است که قصد استفاده از آمپلی فایر را ندارند. البته این باند قابلیت ساپورت آمپلی فایرهایی مانند 3602 پایونیر و 527 کنوود آمپلی فایرهای دو کانال مکسیدر و ام بی آکوستیک را نیز دارا می باشد. RUB 692 با توجه به قیمت خود جنس صدای جالب همراه بیس مناسب بشما می دهد و برای کسانی که می خواهند با هزینه مناسب سیستم قدرتی مناسبی داشته باشند مناسب است. این آمپلی فایر میدرنج مناسبی دارد و قابلیت استفاده کنار سـاب ووفر ووفر را نیز بشما می دهد.
وحالا میخوام یه آمپلی فایر چهارکانال برای این دوجفت بگیرم که کامل بتونه قدرتهای این دوجفت رو نشون بده که سانداستریم دوتا 65وات که میشه130 وات RMS یاهمون توان واقعی و اسمی رو بهم بده...
و
...JBL GTO938 هم دوتا 100 وات روکه روی هم میشه 200وات RMS بهم بده
که سرجمع باهم میشه 330 وات RMSیاهمون توان واقعی و اسمی .
حالا دوتا مشکل یا سوال :یکیش اینکه سانداستریم 4اهم هست و جی بی ال 2اهم که میخوام بدونم اصلا میشه این دوجفت روباهم ترکیب کنیم وبرای آمپلی تعیین کننده نیست که هردوجفت 2یا 4 اهمی باشن؟؟؟
ومشکل ا سوال دوم که درواقع میشه گفت راهنمایی :واسه این دوجفتچه آمپلی ای و با چه اسم و مدلی روباید انتخاب کنم که بتونه تاآخر توان این دوجفت رو ساپورت کنه بدون دیستورت ؟
مقرون به صرفه ترین آمپلی چهارکاناله کدوم هست که بخوام بخرم وهمچنین با چه پکیجی که ازقدرت کم نیاره؟؟؟
اگر تاآخرین شپش جیبم رو بتونم بکشم بیرون و هزینه کنم , کمترین 250هزارتومن و آخرین حدی هم که میتونم هزینه کنم400 تومن هست البته واسه خرید هم آمپلی فایر4کاناله و هم پکیج :18: و 400 تومنی رو که گفتم واسه آمپلی تنها نگفتم :21: :361: :361: :361:
باند جدید کنوود چه طوره؟Kenwood KFC-HQR 710EX
مثل باندای قبلیش کیفیتش تعریفی نداره و بیشتر پرتاب صدا داره؟
نظرتون راجع به ضبط پایونیر 6850 و 6750 چیه؟
1.فرقشون غیر ظاهر جزئی!در چیه؟
2.تا 400 تومان چه ضبطی رو پیشنهاد میکنین؟
ماشینم 405 و یه جفت باند 6994 دارم.
سلامنقل قول:
1-به طور کلی نصب همزمان و کنار هم دو جفت اسپیکر از بندهای مختلف کار اشتباهی هست.در هر صورت اگر آمپلیفایر 4 کانال باشه میتونید هر جفت را رو دو کانال ببندید خودش امپدانس رو مچ میکنه.
2-برند بخوای باشه هیچی.باید از این ریمارکهای مزخرف بازار بگیرید که بزنه اسپیکرهاتون رو بسوزونه تا تشریف ببرین و دیگه نیائید طرف سیستم :n24: