اینا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.یه ساله رو مخشونم هر بار یه دلیل میارن.میخام ببینم میتونم خودم اقدام کنم؟تا حالا کسی این کارو کرده؟
Printable View
اینا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.یه ساله رو مخشونم هر بار یه دلیل میارن.میخام ببینم میتونم خودم اقدام کنم؟تا حالا کسی این کارو کرده؟
مشکل من اینجاس که خطم PCM نیست.اگه بود میومدن عوض میکردن(خودشونم گفتن).خونه عموی من دو تا کوچه بالاتره با پیش شماره 427.دو تا کوچه پایین تر با پیش شماره 424 و 422،همه adsl دارن فقط تو کوچه ما 426 ها میگن پورت نداریم بقیه ISP ها هم میگن خططون یا کاپاتون فیبر نوریه.در کل نصف آدمای کوچمون وایمکس دارن.نقل قول:
دیشب اومدیم از ساعت یک تا 7 دانلود کنیم دیتا نداشتم. زنگ زدم میگن قطعی دیتا استانیه جون عمش. هیچی یه شب دانلودمون پرید
آشنای اول - 2 مگ محدود -حول و حوش سنگر
:n21:
ما دوستان شما هم قطعی داشتید دیشب ؟
من تو لاهیجانم و قطعی نداشتم 512 دارم و همون شبی یه گیگ رو دانلود کردنقل قول:
با سلام خدمت دوستان پیش شماره تلفن بنده 550 هستش الان یک هفته ای هست که اینترنتم مشکل پیدا کرده و همش قطع میشه و دوباره بعد 1یا2 دقیقه برمیگرده و واقعا آزار دهنده شده دیگه به اندازه ای تعداد دفعاتش زیاد شده که امروز به جرات میتونم بگم بالای 20 بار این اتفاق برای من افتاده
سوالی که داشتم میخواستم بدونم آیا دوستان میدونن مشکل چیه !؟ منظورم اینه آیا مربوط به منطقه هست یا مخابراته یا نه مشکل از ISP یا حتی از مودم منه !؟ و چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد !؟:n27:
پ.ن : مودم من مدل TP-LINK TD-W8951ND بی سیم هستش و هردفعه این شرایط پیش میاد چراغ سوم از سمت چپ مودمم خاموش میشه.
پ.ن: تقریبا داشت یادم میرفت بنده از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم.
ممنون.
نقل قول:
سلام
اگه همه سیمهای خونتو چک کردی و مطمئن شدی نویزی نداره یه زنگ بزن اندیشه بگو اول فیوزو عوض کنن اگه مشکل حل نشد بگو بوختتو عوض کنن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اسیاتک چطوره دوستان؟
سلام. دوستان من اینترنت مخابرات اشنای اول رو دارم. حداکثر سرعتم در حالت مطلوب 220 کلیو بایته منتهی گاهی اوقات زمان دانلود شبانه سرعتم خیلی کمتر میشه و از یه سقفی بالاتر نمیره (مثلا سر 80 کیلو بایت گیر میکنه) ولی وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم مجددا سرعت به اون حد ایده ال وحداکثر بر میگرده. کسی تجربه مشابه داشته؟میدونه چرا اینطور میشه؟؟
سلام منم همین مشکلو دارم 2 مگ 8 گیگ گرفتم بعضی اوقات هم خود به خود چراغ اینترنت قرمز میشه که باید خاموش روشن کنم که رو اعصابه و بعضی اوقاتم بعد خاموش روشن دیر کانکت میشهنقل قول:
یه مشکلی دیگه ای هم که من دیدم مثل اینکه با وی پی مشکل داره چون از چند نفر هم پرسیدم همینو گفتن من اوپن و ی پی رو یا سیسکو رو کانکت میکنم بعد مدتی مثلا 50 مگ دانلود کردن اینترنت قطع میشه بعد که وی پی رو قطع میکنم مودمو خاموش روشن میکنم درست میشه !! از چند نفرم پرسیدم همینو گفتن اول فکر کردم وی پی مشکل داره ولی چند تا مختلف امتحان کردم دیدم نه فرقی نمیکنه جالبه همون و ی پ ی رو که رو اینترنت دیگه تست کردم اوکی بود والا ادم به این مخابرات کلاه بردار چی بگه !!!
سرویس 2 مگشم که باید 260 سرعت بده 220 سرعت میده ولی شرکتای دیگه بالای 300 هست 2 مگاشون !!!
حالا حجم دزدی و این چیزاش که به کنار !!!!
نه مال من کند بود ولی کار میکرد ولی شب که خاموش روشن کردم یه 15 مین صبر کردم تا کانکت شه