اخه مگه میشه . این رفیقمون یجورایی راست هم میگه . الان من با 256 شبی 500 مگ بزور دانلود میکنم! از لینک مستقیم با 32 کانکشن! جالب اینجاست که قبل از این قانون لعنتی با 256 شبی 800 میگرفت . لعنت بهشون ادم میترسه پورت رو خالی کنه همینو هم ازش بگیرن
تا جایی که یادم میاد وضعیت اینترنت پارس هر روز از روز قبل بدتره. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه
تا حالا چند باز اینجا دیدم و خوندم که بعضیها میگن چند شب اگه دانلود نکنی سرعت میره بالا. خودم 5 روز خونه نبودم روز 6 که اومدم خونه دیدم ار شب تا صبح 3000 مگ گرفت! اما از فرداش دوباره سرعت برگشت رو 20 25
حالا خودتون قضاوت کنید که این افرادی که میگن شبی 7 گیگ دانلود دارن روی چه حساب این همه دانلود میکنند؟
البته با 1 مگ شبی 2 گیگ کاملا درسته اما بیشتر نه!
جالب اینجاست که کلا 5 نفر هستن (کمتر یا بیشتر) که میگن این همه دانلود میکنیم.! هر روز هم عکس میزارن.. یجورایی ادم فکر میکنه این ادمها کارشون اینه که یورایی تبلیغ کنن. اخه همین افراد توی فروم همسایه هم میرن عکس میزارن
از تمام افرادی که به این تاپیک مراجعه میکنن خواهش میکنم چشماشون رو باز کنن تا توی چنگال این پارس افلاین دزد گیر نیفنتن که اخرش میشه بدبختی. بهترین انتخاب الان isp های محلی هستند