لطفا شما هم مثل ما لینک شکایت به مبین نت رو تو امضاتون قرار بدین.نقل قول:
اینجوری تو سرتاسر فروم و همینطور گوگل راحت تر پخش میشه و اطلاع رسانی بهتری میشه .
Printable View
لطفا شما هم مثل ما لینک شکایت به مبین نت رو تو امضاتون قرار بدین.نقل قول:
اینجوری تو سرتاسر فروم و همینطور گوگل راحت تر پخش میشه و اطلاع رسانی بهتری میشه .
به تمام سایت خبری هم گزارش دادم .. شکایت هم کردم .. پدر اینارو باید در آووورد .. شده از GPRS استفاده کنم بدون اینترنت بمونم پدر اینارو باید در بیارم
من میخوام شکایت کنم ولی شهرمون تو لیستش نیست!!!!! انگار نه انگار مرکز استانه ها(ساری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمشون گرم دیروز باهاشون صحبت کردم و لینک دادم که منتشر کنند ..
---
دوستان زیر این خبر یادتون نره نظر بذارید .
نقل قول:
دقیقاً اصل مطلب هم همین هست که مبیننت حق نداره یک طرفه قرارداد رو بهم بزنه و اگه زد بایستی جریمه بده. مگه قرارداد مبیننت فرقش با قراردادهایی مثل خرید یا اجاره خونه و موارد مشابه چی هست؟ متاسفانه مبیننت چون ازش بازخواست نمیشه، حسابی داره سوءاستفاده میکنه و حق مشتری رو پایمال میکنه.
دوستانی هم که میگن پس تکلیف آینده چیه که باید بهشون بگم قانونش هست، ولی مبیننت به اتکاء قدرتش اجرا نمیکنه. وگرنه سازمان تنظیم مقرارت گفته که یه اکانت رو مشترک حق داره تا سه بار بدون افزایش قیمت یا تغییر مفاد، مجدد تمدید کنه. اما مبیننت به کدوم قانون پایبند هست که به این باشه؟!؟ تابحال هم که ندیدم کسی ازش بازخواست کنه. فکر کنم برای همین هم اینجور بیتفاوت به حقوق مشتریان شده.
نقل قول:
توی طرحهای ویژه داریم دو مدل سرعت ۵۱۲ که دو ساله هستن و معلومه طرف به امید دانلود شبانه میره سراغشون. تصور کنید کسی که همین هفته پیش یه طرح دو ساله گرفته و حالا باید سوای ۳۰ گیگابایت خودش تنها ۶۰ گیگابایت شبانه دانلود کنه که ماهی میشه فقط ۵/۷ گیگابایت یا روزی فقط ۲۵۰ مگابایت با حجم اصلی و شبانه روی هم. یعنی طرف چند سایت خبری و ایمیل باز کنه و چند تا برنامه مثل آنتیویروس رو آپدیت کنه دیگه اینترنت نداره و باید حجم بخره.
نقل قول:
اتفاقاً سوای مشتریها، نمایندگیها هم ضرر میکنن. وقتی مشتری کم بشه، درآمد اونها هم کمتر میشه. چون شکی نیست که سازمانها و ارگانها مستقیم از خود شرکت اکانت میگیرن و سراغ نمایندگی نمیرن و این مشتریها هستن که سود نمایندگیها رو تامین میکنن. دیده باشین توی نظرات خبرآنلاین یکی از طرف نمایندگی به این کار مبیننت اعتراض داده بود.
دوستان صفحه مشترکین رو نگاه کنید الان !!!:n04:
دارن زهر خودشون رو میریزن :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شهر دیگه انتخاب کن. شهر زیاد اهمیت نداره.نقل قول:
داشتن صفحه مشترکین رو تغییر میدادن تا چند دقیقه قبل ، الان کلا صفحش لود نمیشه
تا صبح باید منتظر خبرهای بد باشیم ! فردا صبح تلفن رو بر دارید زنگ بزنید ... باقیشم خودتون بلدید !