ORIGINAL!!!!!!نقل قول:
ORIGINAL!!!!!!نقل قول:
سلام من همه چیزم واسه live ردیفه lt+ نریختم. ولی اپدیت داشبوری رو کردم که الان دارم nfs رو بازی میکنم. live برام مشکل ساز نیست؟
دقيقا" بريد لايو به سادگي هر چه تمام تر و با كمال ميل بن خواهيد شد:31:
لایو بری به رحمت خدا میرینقل قول:
والا ارزششو داره خیلی هم زیاد داره....نقل قول:
آقا یه سوال من هم با آرکید بازی کردم هم با الایت هیچ فرقی با هم ندارن فقط الایت هارد داره ، واقعا ارزش داره 100 اضافه بدم فقط برای هارد ، البته وقتی محیط ساکت باشه صدای رام کمی اعصاب خورد کنه
ولی 100 تومن هم کم پولی نیست میشه یه پراید باهاش خرید
بالاخره اون کارکرد درایوت میاد پایین یه جورایی اگه هارد داشته باشی و رو اون کار کنی درایو فقط واسه بار اول
یه بوت می کنه و دیگه می خوابه...یدونه تهیه کن..
راستی منم یه زانتیا خریدم 50 تومن ....طرفهای شما گرون میدن.:31:
کلا آپدیت به چه دردی میخوره ؟؟؟ این داشبورد چی هست که بچه ها همش میگن آپدیتش کنیم ؟؟؟؟؟؟ :31:
هر چند وقت یه بار براش آپدیت میاد ؟؟؟؟ و آیا برای مدلهای fat در آینده ( یکسال یا دو سال دیگه ) آپدیت میاد ؟؟؟؟؟؟
کلا ایکس باکس تا چند سال میتونه از بازیها پشتیبانی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
update به 2 صورتهنقل قول:
يكي firmware هست با نام ixtreme كه مختص درايو هست و هر چند وقت يك بار كه قفل هاي جديد روي بازي ها گذاشته ميشه توسط هكر ها مياد براي شكوندن اون قفل ها و اجراي بازي هاي كپي شده
يكي ديگه محيط دستگاه يا همون سيستم عامل هست كه بهش ميگن dashboard
كه اونم هر چند وقت يك بار مياد و امكانات جديد بهش اضافه ميشه
مثلا اين اخري قابليت هاي مربوط به kinect عمده چيزيه كه بهش اضافه شده كه اونم براي بازي ها بايد up بشه
فاصله هاي زمانيش رو هم ميتوني ببيني مثلا سال 2009 كلا 5 تا Up اومد و سال 2010 كلا 2 تا
اينجا هم ليست تمام update هاي dashboard كه اومده و خواهد اومد با تغييراتش هست :
كه همونطور كه نوشته update بعدي براي dashboard در بهار 2011 مياد و جلوش هم نوشته چه چيز هايي اضافه ميشهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software
بله up ها فرقي نداره هم براي slim هم fat مياد
اونطوري كه بار ها مسولين microsoft و سازنده هاي يكي دو تا studio بازي سازي گفتن
تا وسط هاي 2014 هيچ خبري از كنسول جديد نيست و سخت افزار اين 2 ابر كنسول همه نياز ها رو جواب ميده
فرض رو بر 2014 هم بگذاريم كمش تا 2 سال بعدش هم بازي مياد براي 360 ولي نه به اهميت و ابهت كنونيش
ميشه يك چيزي مثل PS2 بعد از 2006
آقایون سلام . راستش من به روش دو تا فابل 10 مگی kinect-adventures و kinect-animals و سپس آپدیت توسط دیسک nfs hot pursuit یا ac brotherhood کنسولم رو به روز کردم و بدون مشکل بازی میکنم . یعنی lt+ رو نریختم . حالا من لازمه lt+ رو بریزم یا مهم نیست ؟ من الان به live وصل شم مشکلی پیش نمیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی خوب بکنید ، چون نیاز دارم برم live ولی میترسم مشکلی پیش بیاد .
موفق باشید .
دوست عزیز اگر بخوای به لایو وصل بشی باید LT Plus داشته باشی و بازی هارو هم دوباره با پچ مخصوص خریداری کنی که هم اجرا بشن هم برای لایو بازی کردن مشکل نداشته باشی / اون پچ کردن بازی هم به فروشنده برمیگردهنقل قول:
بچه ها قیمت به روز کنسول XBOX رو کسی داره ؟
الیت
ارکید
بعد این مدل اسلیم که میگن اومده چطوریه ؟ فرقش چیه ؟ بهتره بدتره ؟