ایرانسل طبق آماری که اواسط آبان اعلام شده بود 5 میلیون و 150 هزار نفر که تا الان مسلما بیشتر شده.نقل قول:
تالیا حدود 750 هزار نفر و همراه اول حدود 20 میلیون نفر.
ایرانسل طبق آماری که اواسط آبان اعلام شده بود 5 میلیون و 150 هزار نفر که تا الان مسلما بیشتر شده.نقل قول:
تالیا حدود 750 هزار نفر و همراه اول حدود 20 میلیون نفر.
عجب:31:
شما هنوز توي اين تاپيك درگيرين با هم:31:
مازيار جون
ديدم كم پيدايي
جواب اس ام اسامونم كه ديگه نميدى!!!
فكر درگير درسايي
ندونستم هنوز اينجاى:18:
بابا ول كنين اين حرفا چيه
كاملا مسلمه كه خدمات ايرانسل يه سر و گردن از تمام اپراتورا بالاتره.
وسلام:31:
کاملا تایید میشه. sms چهارده تومنیه همراه اول قطع شده(یه خاطر عید غدیر و اینا) ولی sms چهار تومنیه ایراسنل وصله!!:8: کیفیت gprs هم با وجود اینکه جمعه ست عالیه. :8:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال
ایا هنوز ارسال به شمارههای تلویزیونی مجانیه یا خیر؟
به به چاکر آقا رسول گل. :11:نقل قول:
آقا بابت اس ام اسا ممنون. شرمنده. دیگه فصل امتحانه و بعدشم دیگه باید ببندیم واسه کنکور.
شرمنده اگه جواب نمیدم. :40:
سلام
دوستان جواب من ندادين الان در اين طراح هاي زمستاني سرعت اينترنت تا چقدر شده
!!!!!!!!!!!!!!!
من موندم شما رو چه حسابی میگید کارهای ایرانسل پیش بینی شده و کارشناسی شدس و در راستای جلب رضایت مشتریه!!!!!!!!!!
خداوکیلی دقیقا یادمه روز سی ام آذر داشت تبلیغ 30=3 دقیقه رو میکرد در حالی که فرداش دیگه همچین طرحی نبود!!!!!
اینقدر جواب منو ندادین تا خودم پیدا کردم. خنده
آقا من قبلا هم عرض کردم خدمتتون که بعضیا چون فکر میکنن که اینجا تاپیک ایرانـــسل هست باید حتما ازش تعریف کنن و شاید هم واقعا نفعی براشون داره وگرنه همه میدونن که این طرخ ها تنها چیزی که توش به کار نرفته جلب رضایت مشتریه... و متاسفانه بحث با یه همچین افرادی بی فایده است.نقل قول:
بالاخره مثل اینکه به طور رسمی شروع به کار کرد ایرانسل بندر عباس...
جدا؟نقل قول:
خوب مبارکه
راستی کسی جواب منو نداد ایا هنوز ارسال اس ام اس به برنامههای تلویزیونی رایگانه؟
دوستانی که فکر میکنین همه چی حالیتونه !!!!
تو همون تبلیغ میگفتش که فقط در جشنواره ی پایییزی طرح 3=30 هست !!!!!!!
خب هر آدمی با سواد ابتدایی هم میدونه که اگر روز 29 آذر طرحش رو فعال کنه تا 1 ماه دیگه میتونه استفاده کنه.
خود ایرانسل هم اینو اعلام کرده !
بابا بشینید همون ستاره هاتون رو بشمارید من امشب تا 30 میشمارم این همراه اول مگه از ایرانسل بهتره؟؟؟ همشون یچیزن شاید وقت اینه که برم تالیا رو هم امتحان کنم راستی من امروز یکی از مشتری های ایرنسل رو پروندم در باره ی اون بحثی که بود من هنوز دارم از طرح قرمز استفاده میکنم اما ستار ها بازم یچیز دیگن فکر کنم طرح جدید ایرانسل باشه
سلام به همه دوستاي گلم:
من مي خوام يک طرح بذارم براي گروه SMS در فصل زمستان.:
نام گروه: انجمن طرفداران ايرانسل
IranCell Fans
ايجاد يک گروه SMS تا تاريخ 29 اسفند.
من هر روز 10 SMS جديد براي دوستاني که مايل باشند مي فرستم(فقط براي ايرانسل دارها)
علت اين کار:
اول از همه اينکه ثابت کنم من عاشق ايرانسل هستم.
دوم اينکه حال همراه اول رو بگيرم.
سوم اينکه چون ديگه SMS ايرانسل مجاني نيست و دوستان ممکن مثل قبل ممکن ديگه SMS جديد نداشته باشند، بتونم نقش فعالي رو در رد و بدل SMS بين ايرانسل داران عزيز ايفا کنم.
افرادي که مايل به شرکت در اين طرح هستند شماره ايرانسل خود را در اين بحث + يک نام مستعار براي خود قرار دهند.
ارسال SMS از یکشنبه شروع مي شود(از 9 دي ماه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا در اینجا شماره قرار ندید
به وبلاگ مراجعه کنید
مرسی
نه عزیز میدونی چیه ما هیچی حالیمون نیست...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من...بنده منظورم طرح های رنگی ایرانسل نبود...منظور من طرح 30=3 بود که روز 30 آذر تبلیغش رو تو تلویزیون دیدم...وگرنه خودم میدونم که طرحهای رنگی میتونه تا یه ماه بعد از 30 آذر ادامه پیدا کنه!!!
میدونی چرا حرفاتو نمی فهمن؟؟نقل قول:
شما از این به بعد هر چی میخوای بگب فقط آخرش از ایرانسل تعریف کن مثلا جملت رو بگو بعد آخرش بگو به به چَه چَه ایرانسل ماشالله کار درست میشه میگی نه؟؟ امتحان کن. :27:
ماشا ا... امروز خوب بهمون سرویس دادا !
اون قدر خوب بود که مامانم گوشیشو کوبید تو دیوار !
منم مجبور شدم به جای همراه اول ایرانسلمو بذارم تو کشو !!
امروز تعطیل کرده بودن ؟
نه اس ام اس نه مکالمه نه هیچ چیز دیگه ای !
اگه سیم کارت نمی گذاشتم تو گوشی بیشتر خدمات داشت !
اینقدر از ایرانسل بد نگین.
تو این طرح شرکت کنید.
SMS مجانی
سلام به همه دوستاي گلم:
من مي خوام يک طرح بذارم براي گروه SMS در فصل زمستان.:
نام گروه: انجمن طرفداران ايرانسل
IranCell Fans
ايجاد يک گروه SMS تا تاريخ 29 اسفند.
من هر روز 10 SMS جديد براي دوستاني که مايل باشند مي فرستم(فقط براي ايرانسل دارها)
علت اين کار:
اول از همه اينکه ثابت کنم من عاشق ايرانسل هستم.
دوم اينکه حال همراه اول رو بگيرم.
سوم اينکه چون ديگه SMS ايرانسل مجاني نيست و دوستان ممکن مثل قبل ممکن ديگه SMS جديد نداشته باشند، بتونم نقش فعالي رو در رد و بدل SMS بين ايرانسل داران عزيز ايفا کنم.
افرادي که مايل به شرکت در اين طرح هستند شماره ايرانسل خود را در اين بحث + يک نام مستعار براي خود قرار دهند.
ارسال SMS از یکشنبه شروع مي شود(از 9 دي ماه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا در اینجا شماره قرار ندید
به وبلاگ مراجعه کنید
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خودت چرا تعریف نکردی؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
شما ها این آی کیو رو از کجا آوردین؟ :18:نقل قول:
خب طرح 3=30 هم جزو طرح پاییزی بوده دیگه !!!!!!!! کلا کسایی که هنوز تو طرح پاییزی هنوز موندن اون امکانات رو دارن.
مثلا الان داره کیلو کیلو واسه ی من اس ام اس میاد
دوستان من يه مشكل كوچيك دارم .
گوشيم همه تنظيماتش رديفه مشكلي هم نداره
ولي
الان دو روزي هست كه gprs قطعه .
اين مشكل براي همست يا نه فقط براي منه
(ببخشيد صفحه هاي قبلو نخوندم)
شما کدوم شهر هستی؟نقل قول:
اگه تهرانی که باید بگم من خودم جمعه ازش استفاده کردم و اصلا هم قطع نبوده
اما اگه شهرستان دیگهای هستی!! پیشنهاد میکنم به 140 زنگ بزنی تا پیگیری کنن
ولی معمولا این قطعیا موقتیه و زود رفع میشه
حالا چرا دو روز طول کشیده جایه سواله
مال منم یه یه هفته ای قطع بود تازه وصل شده جای نگرانی نیست وصل میشه
دوسن عزیز این 3 دقیقه 30 دقیقه تو هیچ طرحی نیود حالا مثلا نه اینکه من قرمز رو فعال کردم پس چرا مکالمه ی شب هنوز رایگانه و sms رایگان اما این 3 دقیقه 30 دقیقه دیگه نیست این فقط جز امکانات بود چون دوست من هیچ طرحی رو فعال نکرده بود اما از این امکان استفاده میکرد ایرانسل حتی این امکاناتش رو از ما دریغ کرده ولی مهم نیست اگه ایرانسل اینکارو نمیکرد من کی به یه اسمون ستاره نگاه میکردم؟؟؟ کی میتونستم امتحاناتم رو خوب بدم ها؟؟؟؟ پس ایرانســـــــــــــــــــ ــــــــــل خیلی باحاله که همه چیرز رو از ما دریغ کرده
با اینکه نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم اما اگه اینو نگم میمیرم
soleares جان مکانت رو مطابق با کتاب امسال بنویس من که تو کتابم هیچی پبدا نکردم از همه دوستان معذرت میخوام چون میدونم هیچ ربطی به تاپیک نداشت شرمندتونم خواهشا تذکر ندین
باهات صد در صد موافقمنقل قول:
نقل قول:
دقیقا همینطوره که شما میگی دیروز ایرانسل تعطیل رسمی بود!!!!
خوبه که دیگه طرح مفتی نداریم وگرنه!!!!!!
عزیز آی کیو مو از همون جا آوردم که شما نتونستی بیاری!!!!!نقل قول:
بازم میگم 30=3 طرح نیود.........هر کسی هم که تو طرح پاییزی مونده دیگه از 30=3 نمیتونه استفاده کنه!!!!
بهتون پیشنهاد میکنم کمی تا قسمتی با اطلاعات کافی پست بدید و ذهن ملت رو منحرف نکنید!!!
ببینم شما احیانا توی نیمکره جنوبی کره زمین زندگی نمیکنی؟؟؟؟؟نقل قول:
چطور تو این سرما میتونی ستاره ها رو بشماری؟؟؟؟؟
ولی خوب شاید منم وقتی طرح پاییزم تموم شد بیام ور دلت با هم بشماریم!!!!!
نه اتفاقا من رفتم خریدم. اگه خواستی آدرس بدم تو هم بری بخری واسه خودت ! آخه خیلی نافرمه !!!!نقل قول:
دو خط اعتباری کار کرده به فروش میرسد قیمت استثنایی فعال بودن طرح زمستانی 28 روزه برای یکی و طرح پاییزه 12 روزه برای دیگری... پیام خصوصی بدهید
سلام من اومدم تماس های وردی و خروجی رو قطع کردم ولی دیگه کسی بهم زنگ نمیزنه و نمیتونم هم زنگ بزنم و میخوام این حالت رو غیر فعال کنم ولی هر چی کدها رو میزنم نمیشه
اینک کدها *35*0000# و *33*0000# ( البته اینجا برعکس نوشته شده )
راستی مگه نمیگن به ازای هر 30 دقیقه فقط هزینه 3 دقیقه محاسبه میشه من سیم کارت اعتباری دارم 27 دقیقه صحبت کردم 1300 تومان از اعتبار کم شد چرا چرا چرا چرا
اینم شد تاپیک
واقعا که
همش به هم تیکه می پرونین
خجالت بکشین،زشته!
من هر روز میام اینجا اطلاعات بگیرم
بدتر ذهنم منحرف میشه!!!
به اینجا منتقل شد..!!
کد:http://www.sarsook.mihanblog.com
این طرح فقط تا پایان پاییز بودنقل قول:
کسی نگفت چرا ایرانسل دیروز و امروز کلا قات زده بودا ؟
کسی نیست جواب بده
والا نمیدونم منمنقل قول:
sms راحت میفرستم (2 ثانیهای دلیوری میده)
تماس هم راحت میگیرم
ولی ظاهرا کسی نمیتونه به من زنگ بزنه
فکر کنم باید با اقا شاهین درمیون بزارم
آقا مهدی به خدا مال منم همین طوریه. ولی به هرکی میگم باور نمیکنه میگه خالی بندی !!!
نقل قول:
والا نمیدونم منم
sms راحت میفرستم (2 ثانیهای دلیوری میده)
تماس هم راحت میگیرم
ولی ظاهرا کسی نمیتونه به من زنگ بزنه
فکر کنم باید با اقا شاهین درمیون بزارم
نه بابا ایرانسل حرف نداره..!! این چه حرفیه میزنین؟ قطعه؟ امکان نداره لابد یادت رفته سیم کارت همراه اولت رو عوض کنی و ایرانسلت رو بذاری وگر نه ایرانسل هر موقع که بخوای در دسترسه و مشکلی نداره. چرا الکی حرف در میارین؟؟:27:نقل قول:
آقا مهدی به خدا مال منم همین طوریه. ولی به هرکی میگم باور نمیکنه میگه خالی بندی !!!