رنج مصرف 10-20 گیگابایت رو با چند تا سرویس سرعت بالا و قیمت حداکثر 20 تومن پوشش بدن اکثر کاربرا راضی میشن.نقل قول:
Printable View
رنج مصرف 10-20 گیگابایت رو با چند تا سرویس سرعت بالا و قیمت حداکثر 20 تومن پوشش بدن اکثر کاربرا راضی میشن.نقل قول:
حالا شاید تو خودرد سازی عتیقه ایران این جور باشهنقل قول:
ولی تو بحث این طرح جدید اینترنت قیمت هاحداقل نصف شده
من یادم آسیاتک یک طرح داشت نیم گیگ اینترنت با سرعت ۱۶ مگ میداد ۲۵ تومن یعنی تا این حد حق مردم رو خوردن یا ۱۰ گیگ همین طرح میداد ۵۰ تومن
خوب حالا این طرح ها رو مقایسه کنید با الان که ۱۶۰ گیگ رو داره میده ۸۰ تومن
یعنی منم جای این شرگت ها بودم به بهونه مختلف اعتراض میکردم چونکه وزیر جدید یک کاری بهشون کرد که نفهمیدن از کجا خوردن
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
چرا الان هم شرکت ها میتونند دزدی کنند کما اینکه بعید نیست از این ها ولی فرقش اینه حجم خیلی بالاتر از قبل هست یعنی از ۱۶۰ گیگ یا بیشتر فوقش ۱۰ گیگ رو دزدی کند بازم خیلی فرق داره با جایی که کلا ادم حجمش ۱۵ گیگ و ۱۰ گیگش رو بدزدندنقل قول:
در ضمن تو طرح جدید بعد از تموم شدن حجم اینترنت قطع نمیشه بلکه سرعت کم میشه مخصوصا که شنیدم طرح جدید دادن که همه روی ۱۲۸ محدود نشن بلکه نسبه به سرویس خریداری شده کم بشه
دوست عزیز در مورد مثال پیکان هم بگم که چه راحت دیگرانو متهم به مغالطه می کنی و بعدش میای نیاز مصرف اینترنت رو با مدل ماشینی مقایسه می کنی. اگه یه ماشینی جایگزین پیکان شده جون از همه نظر، چه سرعت و چه مصرف و ... بهتر بوده. اما اینجا کاملا واضحه که طرحهای جدید نسبت به قبلیا یه سری مزایا و یه سری معایب دارن و نباید جایگزین شن که باید در کنار هم باشن. مقایسه ت یه نوع قیاس مع الفارقه و نامربوطه.نقل قول:
تازه تخفیف دادم که با پیکان.مقایسه کردم و الا تشبیه طرح های قبلی به پیکان توهین به پیکان هس[emoji16]
وقتی نیم گیگ اینترنت رو میدادن ۲۵ تومن والان ۱۶۰ گیگ رو میدن ۸۰ تومن به نظرم کاملا مشخصه که طرح جدید چقدر بهتر از قبلی ها هست و تو طرح های قبلی چه پولایی که از مردم نمی گرفتند و برای خودشون سهام می خریدند و ....
حالا این نظر من و اکثریت کاربرا هست نظر شما هم محترم
ببینید بحث حجم خوری اصلا با طرح جدید برطرف نشده و هیچ وقت هم نخواهد شد. این طرح فقط سرعت رو تصمین می کنه، منتهی هزینه این تضمین رو هم کاملا از مشتری دریافت می کنه. طرح های قبلی و جشنواره ها خیلی واسه کاربرای کم مصرف بهتر بودن تو این شک نکنید.
وقتی یه نفر سرعتش 512 یا یک مگه یا 2 مگه؟ دیگه تضمینش چه دردی ازش درمون می کنه؟ تو طرح های قبلی سرعت خیلی بیشتر از این رو با ترافیک بیشتر و قیمت خوب می شد خرید. مثلا عصرانه آسیاتک یا 200 گیگ آسیاتک یا 100 گیگ شیش ماهه پارس و 200 گیگ شاتل و ....
تو این انجمن یعنی کسی از شرکت شبدیز اینترنت نداره بیاد یه تست پینگ و سرعت بذاره و یه توضیحی راجب وضعیت و کیفیت اینترنت این شرکت بده؟؟؟
دقیقا درست می گین شما الان مدیران شرکت های اینترنتی دارن آتیش می گیرن و تنها امیدشون به همین کم مصرف هاست که اعتراض کنن تا دوباره حجم فروشی خودشون رو آغاز کنند.نقل قول:
خداییش دوستانی که با فروش حجمی در کنار طرح های جدید مخالفن یه دلیل منطقی و فنی واسش بیارن. دقت کنید گفتم در کنار، یعنی این طرحای جدیدم به قوت خودشون باقی بمونن.
هیچ کس منکر این نیست که این طرح واسه کسایی که مصرف بالاتر از متوسط دارن عالیه. ولی بقیه چی اینجا برگ چغندرن یا سیاهی لشکر. باید هر دو نوع سرویس باشه که ارائه شه که همه راضی باشن. یا حداقل تنوع بیشتری به طرحای فعلی بدن و مثلا 8 مگ و 4 مگ 15-20 گیگ هم بفروشن با قیمت 20 و 25 تومن و با شبانه رایگان حالا میتونن واسه این نوع سرویسا تضمین سرعت رو کمتر کنن. شک نکنید که همون طور که یه زمانی ناحدود رو ور داشتن و گفتن فقط حجمی باشه و بعد پشیمون شدن و غیر حجمی رو برگردوندن و هر دو رو کنار هم فروختن در این موردم همون اتفاق تکرار می شه.
تو این فروم علنا دارن میگن پرمصرفها باید به پای ما کم مصرفها بسوزن
این حرفارو میزنید که شرکتهای مثل شاتل یه عمر سوارمون میشن
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
مغلطه نفرمایید لطفا، هیچ کی همچین حرفی نزده. و قرارم نیست همچین اتفاقی بیافته این سرویس ها و تضمین سرعتشون واسه شما پر مصرفا سر جاشون باقی می مونه.نقل قول:
و طرح های حجمی با حجم کم و سرعت بالا و تضمین سرعت پایین هم جدا در کنار اینا ارائه میشه.
این شما هستید که الآن علنا دارید فکر می کنید برای این که به خواستتون برسید باید حتمنا کم مصرف ها فدا بشن.
دقیقا دوست عزیز الان این کم مصرف ها شدن کورسوی امید آقای نخجوانی مدیرعامل شاتل! ایشون از شرکت هایی مثل دیده بان و شبدیز عصبانی هستن که زودتر از بقیه طرح هایی دادند که اونها رو هم مجبور کرد تا طرح منصفانه تری بدن وگرنه ایشون با شرکت هایی مثل آسیاتک و پارس آنلاین و های وب و مخابرات یه جور دیگه بسته بودن که اصلا به نفع هیچ کاربری نبود.نقل قول:
آره دقیقا !نقل قول:
من خودم شخصا اعتقاد دارم حقوق همه باید رعایت شه ولی من نمی تونم بسوزم به خاطر کاربرای آماتور که ماهی 3 گیگ مصرف دارند من کنسول دارم / پس سی دارم / کلی دم و دستگاه و بازی دارم که هر کدومشون آپدیت می گیرین و کلی ترافیک نیاز هست تا بتونم از پس همه چی بر بیام تازه دانلودرم زیاد نیستم الا بازی یعنی فایل بی مصرف دانلود نمی کنم بعد طرف اومده میگه من از آسیاتک سالی 100 گیگ می گرفتم الان باید فلان .....
من نوعی چه تقصیری دارم باید به پای کم مصرفا بسوزم.
نه.نقل قول:
دارن میگن سرویس با سرعت بالا و با حجم کمتر و قیمت مناسب تر عرضه بشه،کسی نگفته پرمصرف به پای کم مصرف بسوزه،قرار نیست اگه سرویس سرعت بالا باحجم کمتر ارائه بدن،سرویس شمارو حذف کنن!
نمیدونم چیز به این سادگی آیا اینقدر فهمش پیچیده هست؟
+ بسته شاتل لند هم دوباره اضافه بشه(این مورد فعلا مثل اینکه اصلا تکلفیش مشخص نیست)
پس شما معتقدی که کاربرای آماتور باید به خاطر شما فدا بشن در حالی که اصلا نه این حالت و نه برعکسش قرار نیست اتفاق بیافته. این طرحای جدید مسلما حذف نمیشن خیالتون راحت باشه و اصلا هم نیازی نیست که حذف بشن. مطمئن باشید بهتر و کامل تر هم میشن. اما بازم نیاز کم مصرفا رو برآورده نمی کنن. واسه اونا هم باید سرویسایی با تضمین سرعت کم و سرعت اسمی بالا و حجم کم با قیمت مناسب ارایه بشه. تا هر کی به اندازه پولش آش بخوره.نقل قول:
موافقم طرح های حجمی افتضاح بودن فقط به نفع شرکتا بود و دست شرکتا رو باز گذاشته بود برای اینکه کلاه گشادی سر مشتری بذارن.. در این طرحها دست شرکتها بسته شده و مجبورا سرعت تضمینی بدن به کاربرا! نه اینکه هر سرعتی دلشون خواست بدن هر ساعت یه سرعت بدن :) رقابت شرکتها هم باعث شد که حجما بالاتر بره و به نفع کاربر نهایی تموم بشه... خود وزیر ارتباطات گفته بود که طرحهای جدید 700 میلیارد تومان از درآمد شرکتها کم میکنه...نقل قول:
5 گیگ حجم میدادن 16500 بدون شبانه بعدش هم باید گیگی 3000 میخریدی!!!
طرحهای جدید هر جور فک کنی به نفع همه هست..
بله،برگشتن به سرعت های لاک پشتی به نفع و صلاح تمام مردم ایران هست. مسئولین ایران از انقلاب همیشه به فکر خوشبختی مردم بوده و هستند و خواهند بود و برای همین الان یکی از بهترین کشور های جهان از لحاظ شرایط زندگی هستیم.نقل قول:
تازه شما میتونین حجمتون هم که تموم شد با سرعت فوق العاده 128 دانلود کنی،باورنکردنیه نه؟ مردم ایران و اینهمه خوشبختی؟ فکر کن چه چیز ها با این سرعت باورنکردنی میتونی دانلود کنی.
اینکه مجبور کنن همه دست به جیب بشن و 80 تومان ماهیانه خرج اینا بکنن مسلما به نفع همه هست.
عدم صداقت در بحثها مشکل ایجاد میکنه!
اول باید مشخص کرد منظور از سرویس کم مصرف اینه که یه فرد یه خط با حجم و قیمت کم بهش بدن که باهاش شبانه دانلود کنه و با خط دیگش سرویسی بگیره که نیاز به شبانه نداشته باشه :n39: یا نه صادقانه منظورش واقعا کاربراییه که مصرف کمی در ماه دارند.
اگه منظور واقعا کاربراییه که سرعت بالا میخوان ولی حجمی در حد مثلا 10 گیگ در ماه بسشونه ، شرکتها قطعا میتونن با اصلاح سقف قیمت پوشش بدن این طیف رو.
همه شرکتها میتونن سرعت 512 اسمی رو تا 16 مگ باز بزارن با حجمی منصفانه در حد 8-10 گیگ با قیمت 10 هزار تومن! این طرح مانعی نداره...
قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟
شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن میخرن حالشو میبرن...
- - - Updated - - -
قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟
شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن میخرن حالشو میبرن...
حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.
خب مسئه این جاست که من که قبلا با هزینه ماهی 15-20 تومن، ماهی 15 گیگ ترافیک با سرعت بالا مصرف می کردم با استفاده از جشنواره های سرویس دهنده های مختلف، چرا الآن باید 40 تومن هزینه کنم و سرویسی با سرعت 1/4 قبل بخرم در حالی که ترافیک اضافیش هم به کارم نمیاد. بحث شبانه رو لطفا قاطی نکنید. شبانه رایگان رو روی همه سرویس ها میتونن ارائه بدن.نقل قول:
همین سرویس شاتل رو هم اگه بخوام استفاده کنم باید ماهیانه 20 تومن ترافیک اضافه بخرم که نتیجتا هزینه ام دو برابر شده.
با این تعرفه ها کسی حاضر هست شاتل بمونه؟! فن آوا که خیلی بهتره
بعد چرا شاتل نمیشه تغییر سرویس داد؟ :
برای شما هم همینه ؟نقل قول:
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!
دوستان لطفا اگه با این درخواست در مورد افزودن تعرفه های جدید مناسب با نیاز کاربران کم مصرف موافقید، امضاش کنید.
لینک انجمن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک اصلی درخواست:
عزیز اگر اینکارو بکنن شرکت ها رو حجم غیر حجمی ها رقابت نمی کنند و همین آش و کاسه می شهنقل قول:
تنها راهش اینکه شرکت ها یک سرویس ماهانه سرعت آزاد جچمی داشته باشن فقط یکی که حجمش هم خود کاربر طبق تعرفه انتخاب کنه
اینحوری کسی هم که سرعت بالا می خواد یا خودش دوست داره به اندازه ای که می خره استفاده کنه راضی میشه
منم همین حرفو به شکل دیگه ای گفتم، فعلا که فقط شاتل همچین سرویسی داده که اونم نه تنوع داره و نه قیمت مناسب. تازه شبانه رو هم نمیشه روش فعال کرد. باید از همین نوع سرویسایی با حجم بیشتر که ترافیکشونم قیمت مناسبی داره ارائه بدن.
من الان زنگ زدم. گفتند به احتمال زیاد میسوزه. کلی باهاشون بحث کردم. کلی از قانون تجارت رو هم بهشون گفتم. از قبیل اینکه در شرایط زمان فروش شرطی تحت عنوان اینکه در صورت تغییر سرویس حجم بسوزه وجود نداره. جواب دادن در مصوبه ۲۶۶ ما تکلیفی درباره انتقال حجم نداریم. گفتم پس باید حجم استفاده نشده رو پس بگیرید گفتند جزو سیاست هامون نیست. گفتم منتظرم دوره تموم بشه در صورت سوختن حجم کلا در خدمتتون هستم. ابتدا با شکایت به سازمان تنظیم مقررات. اگه جواب نداد ۱۰ برابر هزینه حجم سوخته شده هزینه میکنم و از طریق دادگستری شکایت میکنم. ببینم شما درست میگی یا من. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]نقل قول:
آخرش گفت البته این مورد کامل مشخص نیست. ما مورد داشتیم حجم انتقال پیدا کرده. گفتم بینیم و تعریف کنیم[emoji6][emoji6]
حالا کسی اگر حجمش سوخته با صرف ۲ دقیقه وقت بره سایت سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنه.
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
نه اتفاقا، اگر به کا مردم عادی باشه دوست داریم همه مردم بهترین اینترنت رو داشته باشن اما قدرت ما همین قدرته ونقل قول:
فقط کمی به کم مصرف و متوسط ها بها داده شد در این طرح
چون پنجاه تومن میدادیم و با سی گیگ محدود و سرعت دانلود هم زیر دویست کیلو بود که ظلم بود
این شرکت ها تز لحاظ مالی بسیار سود ده هستند اینکه دنبال خوردن چند گیگ ترافیک از مشتری هستند عجیبهنقل قول:
واقعا زشت و غیر حرفه ای هست
دوستان من بخوام سرعت دانلود یک مگ و دانلود شبانه رایگان داشته باشم باید کدوم ثرویس و بگیرم؟؟
سرویس شما اگر اکو بوده که باید تمدید میشدهنقل قول:
اگر تمدید شده تا انتهای حجم بمونین روی سرویس بعد تغییر بدین
اگر هم نه سرویس نامحدود داخلی رو با ١٠ تومان تمدید کنین تا بتونین از حجم باقیمانده استفاده کنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
................
دوستان کسی طرح نامحدود داخلی جدید رو خریده؟ یا اینکه تو قسمت خرید ترافیکش فعال هست؟
بزنگ پشتیبانی درست میشهنقل قول:
سرویسم اکو بوده و برام تمدید شده اما اینجوری :نقل قول:
سرویسم ششماهه بوده الان شده یکساله فقط باید پول شبانه بدم ظاهرا تا دوره جدیدم شروع بشه؟؟
نامحدود 10 تومان فعال کنم این ترافیکم میره برای داخلی یا بین الملل؟
قربان برای شما خرید طرح نامحدود داخلی جدید به مبلغ 10 تومان فعال هست؟نقل قول:
من نمیدونم دوستان واقعا متوجه مطلب نمیشند یا مسایل دیگه ای مطرح هست
چند بار دوستان مطرح کردند و منم چند بار گفتم اینکه برای کم مصرف ها فکری نشده مقصر شرکت ها هستند نه این طرح جدید
خوب شرکت ها بیان سرعت ۱۶ مگ رو با حجم مثلا ده گیگ حالا کمتر یا بیشتر با قیمت کمتر بدند
این مصوبه که اونا منع نکرده
این طمع خود شرکت ها هست که میخوان کم مصرف هایی رو که سرعت بالا میخوان مجبور کنند پول زیاد تر نیازشون بدن
این مطلب دو دو تا چهار تا هست من نمیدونم اشکال این حرف چیه و این اشکالاتی که میکنند چه ربطی به این طرح داره
برای سرویس اکو ١٢٨ فعال هستنقل قول:
و برای اکو لایت که از اول هم قابل تغییر نبود نیست
دور جدید همین سرویس که دارین یا سیستم جدیدنقل قول:
سیستم جدید که باید کلا تغییر بدین
سرویس فعلی هم تا تاریخ که ذکر کرده رایگان فعال هست
اگر شبانه رو می خواین که مبلغ رو پرداخت کنین
اگر نه تماس بگیرید شبانه رو بردارن
حجم که تمام شد تغییر بدین
نیاز نیست طرح جدید رو فعال کنین تا زمانی که حجم دارین
اتفاقا طبق لیستی که خود وزیر داد گفته سرعت 16 مگ باید 80 تومن باشه و شرکتا روی حجم و بسته تشویقی رقابت میکنننقل قول:
حالا جالبه که خود مخابرات هم این کار رو تو تعرفه ها کرده یعنی همین چیزی که شما میگی ولی خب تعرفه ش باز گرونه و به علاوه اینکه شبانه نداره یه جوری به درد کم مصرف ها نمیخوره
فک کنم طرح های جدیدتر بزارن
میگم شاید این شبانه ها که شرکت ها گذاشتن طبق یکی از بند های مصوبه بعد سه ماه برداشته بشه!...
با این طرح جدید بهترین راه برای کم مصرف ها رفتن سمت اپراتور های همراه است
الان ایرانسل ١٢٠ گیگ رو حدودا ١٨٠ میده
هر جور حساب کنی از این طرح با این سرعت ها بهتر