و افرادی که همچنان علاقه دارند لقمه را دور سر خود بچرخانند :n31:
Printable View
و افرادی که همچنان علاقه دارند لقمه را دور سر خود بچرخانند :n31:
وقتی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوای بسته ترکیبی بگیری،رمزی که برات میفرسته رو باید چکار کنی؟پول رو باید چطوری بدی؟
سلام عزیزنقل قول:
24 گیگ شبانه 10000 تومان
518#*555*
همگی خط ها ایرانسل را خاموش کنید 10 دی یادتون نره
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برا من هم فعال شد و همین پیام اومد.حالا این واقعا نامحدود یک ماهه هست؟
آقا واسه یکی که اکثرا با یه شماره ایرانسلی تماس داره چیکار کنیم کمترین هزینه بیوفته
شماره جادویی رو فعال کردم 2 تومن کم کرد ولی تست گرفتم دیقه ای 70 بازم کم میکنه
حالا این طرح نقره ای پایا چی هست؟
پیداش کردم اما چه ربطی به اینترنت ماهیانه نامحدود داره؟ هیچ ربطی
ایرانسل در جشنواره پاییز ۹۳ طرح مقرون به صرفه نقره ای پایا را جهت افزایش رفاه و کاهش هزینه شما مشترکین ارجمند سیمکارت های اعتباری، عرضه میکند. شما میتوانید به صورت رایگان و از طریق کد دستوری #۳*۶*۳*۵۵۵* طرح نقره ای پایای ایرانسل را فعال کرده و از مزایای ویژه آن برخوردار شوید:
* ایرانسل به ایرانسل از ۶۶۹ ریال به ۵۳۵ ریال با ۲۰% تخفیف از ساعت ۲۱ تا ۸ صبح برای ۳۰ روز
* ایرانسل به خط ثابت از ۷۹۹ ریال به ۶۶۹ ریال با ۱۶% تخفیف تمامی ساعات شبانه روز برای ۳۰ روز
تعرفه مکالمات پس از استفاده این طرح :
ایرانسل به ایرانسل و خط ثابت: ۷۲۹ ریال - ۳۰ روز
ایرانسل به سایر اپراتورهای تلفنهمراه: ۹۲۹ ریال - ۳۰ روز
توضیحات :
- مهلت استفاده از مزایای طرح نقره ای ایرانسل ۳۰ روز است.
- در هر زمان تنها امکان استفاده از یک طرح تشویقی وجود دارد و مشترکین عضو جزیره هوشمند ایرانسل و سایر طرح های تعرفه نیز امکان استفاده از این طرح را ندارند.
- مشترکین ایرانسلی برای برقراری تماس با سایر ایرانسلی ها در هر جای ایران، هیچگونه هزینه جابجایی پرداخت نمی کنند و در هر جا که باشند تحت پوشش تعرفه یکسان خواهند بود
روش جدید کلاه برداری!نقل قول:
فکر کنم امروز خیلی ها گوشیشونو خاموش کردن اینم طرفندی برای روشن کردن دستگاهها.
طبق قوانین تاپیک ترویج مطالب دروغ چه مجازاتی داره. چرا نام کاربری ایشون بن نمیشه
بله به شرطی که ایرانسل یک سرعتی رو هم تضمین کنه و فردا دستتون جایی بند باشه نه اینکه بین 10 تا 2000 نوسان داشته باشهنقل قول:
این هم از نماینده دروغین ایرانسل ! که از بی اطلاعی مردم سوء استفاده میکنه و طرح پایا رو به عنوان اینترنت نامحدود معرفی میکنه.نقل قول:
نشر اکاذیب هم که شکر خدا مجازه برای ایشون و فقط پست های امثال من که میگیم این آقا هیچ کاره هست تو ایرانسل باید پاک بشه !
پست های بی ربط این فرد پاک شد. دفعه ی بعد هم گزارش بدید پاک کنم.نقل قول:
اين بسته 1ماهه نامحدود قضيش چيه واقعيت داره يا كلاهبرداريه؟
میتونستین این موضوع رو به اشتراک نزارین ، ولی وقت گذاشتین و این روش رو به دقت برامون توضیح دادیدنقل قول:
ممنونم از شما ، ولی هنوز هم قیمتا بالاست و از همه ی دوستانی که نیاز مبرم به نت ندارن خواهشمندم بسته ای خرید نکنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
بابا این حسین کریمی اصلا نماینده نیست یه آدم دروغگوی خیال بافه هر چند روز یه بار میاد یه جکی میگه میره کاری بهش نداشته باشین :n02:
دوستان تهرانی شما اصلا پیش رفتی تو گسترش پوشش شبکه احساس میکنید ؟ من که اصلا !
از طریق سامانه بسته مخصوص به خود از خریداری کنید ی بسته خریدم از شارژم کم شد ولی کد *141*10# و *141*55# رو هم میزنم اصلا هیچی اضافه نشده.یعنی دزد بردش یا کد دیگه ای داره؟
کد استعلام بسته ها
*141*#10
*141*#55
*141*#56
*555*1*4*#4
از مسئولین سایت درخواست میکنم که این حسین کریمی رو بن کنید..اسپمری بیش نیست..ممنوننقل قول:
جهت برسی به تیم مدیریت ارسال شد./نقل قول:
توی خونه ما 3g انتن نمیده بیرون ساختمون دوتا آنتن میده سرعت هم بین 512 تا 1 مگابیت . ایرانسل آب قطعه
خدایش دیگه دوروغ از این بزرگتر دو ماهه اسم شهر ما رو زدن تو سایت بعنوان تحت پوشش 3g ولی اصلا خبری نیست خیلی از شهرهایی که تو سایت زدن فقط ی اسمه
جلوی ساختمون ما سه تا آنتن و گاهی اوقات فول میشه آنتن ولی داخل خونه بدون پوشش میشه.ایرانسل خیلی ضعیف داره عمل میکنه در پوشش .نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
این کد 24 گیگ شبانه ماهانه شاید برای تهران و مشهد باشه اینجا که خبری نیست
یکی از مزایای 4G و داشتن تبلت یا گوشی سامسونگ با firmware 4.4.2 - دانلود بوستر هست که فایل های بالای 30 مگابایت رو هم از LTE و هم از وای فای دانلود میکنه همزمان.
محتوای مخفی: دیشب منطقه 22 تهران شهرک گلستان با یک آنتن
تیر خلاص وزیر به ماجرای افزایش ۲ برابری تعرفه بستههای اینترنت ایرانسل؛ اپراتور ارزانتر را انتخاب کنید - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 3g همراه اول تو مشهد چطوره با بسته هفتگی هم 3g وصل میشه؟ یه سری شنیده بودم باید حتما ماهانه فعال کنی؟
ارزش داره جای ایرانسل تو مشهد از همراه اول استفاده کرد؟
دوستان به نظر من باید فقط در مقابل این شرکت مقاومت کرد و سیمکارتشو خاموش کنیم.نقل قول:
باور کنید با تحریم این شرکت کوتاه میان...اگه الان مقابلشون کوتاه بیایم پس فردا پیامک و مکالمه رو هم به شدت بالا میبرن...
دوستان خواهشا اگه امکانش هست همکاری کنید و این سیمکارت مسخره رو خاموش کنید.
همراه اول توی مشهد 3g ندارد!نقل قول:
اصلا نیست یا تو حالت ازمایشی هست؟نقل قول:
اصلا وجود ندارد.نقل قول:
سلام دوستان چرا برای من اکثر. پرتها و پر ا کسی ها که روی بقیه. آی اس پی ها بازه با ایرانسل بستست؟!!!حتی گوگل مپ و ...؟ولی تاچیز پی ان وصل میکنم همه چیز درست میشه و سرعتم خوبه.کسی این مشکلو نداره؟
سلام من قبل از گرونی که بسته ی ایرانسل میخریدم استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم
Royce
درودنقل قول:
خوبین شما؟
عزیز من میخوام بدونم باین وسیله میشه سرعت اینترنتم رو بیشتر کنم برای استریم فیلم از NETFLIX یا نه؟
یعنی موقع دیدن فیلم هم از Wifi و هم از LTE همزمان استفاده کنم تا سرعتم بالا بره؟
البته تو لپتاپ.
SONY XPERIA Z3
لپ تاپتون مگه lte ساپورت میکنه!؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
نهنقل قول:
لپتاپم TOSHIBA P50-T 4K هستش.
میخوام از NETFLIX فیلمهای 4K ببینم.
حتماً باید سرعتم 20 مگابیت باشه.
هم های وب 8 مگابیت که 12 مگ هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگ که تا 9 بالا میرهAdsl دارم.
حالا میخوام بدونم برنامه ای هست که بشه با دو تاش همزمان کار کرد؟
یا اینکه میشه مودم LTE خرید و با Adsl مشترک شد؟
یا با گوشی جفتشو hotspot کرد؟
یا اینکه مودم usb دار LTE بزنم لپتاپ میشه؟
SONY XPERIA Z3
برای استریم کردن نمیشه استفاده کرد چون از یک کانکشن برای دریافت اطلاعات استفاد میکنه.نقل قول:
ولی اگر بخوای دانلود کنی میتونی ترکیب کنی سرعتشون رو (به این اصطلاحا میگن load balancing)البته اون هم به شرط اینکه از چند کانکشن برای دانلود استفاده کنی
با برنامه Connectify Dispatch هم میتونید دوتا خط اینترنت را باهم ترکیب کنید برای دانلود با idm بخوبی جواب میده من یه خط adsl دارم قبل از گرونی ایرانسل با این برنامه خط adsl و اینترنت ایرانسل را با هم ترکیب میکردم این برنامه بصورت رایگان با محدودیت زمانی و هم پولی بدون محدودیت هست که نسبت به کاری که انجام میده به صرفه هست و فقط برای دانلود با idm جواب میده
میشه بیشتر توضیح بدی؟!نقل قول:
یعنی مثلا سرعت وای فایم ۲۵۰ کیلوبایته و خطم ۳۰۰ ک ،پس با این برنامه سرعت دانلودم میشه ۵۵۰ ک؟
من قبلا با connectify dispatch همزمان با وایمکس و نت موبایل روی پیسی استفاده میکردم. احتمالا برای شما هم جواب بده تست کنیدنقل قول:
این برنامه اینترنت های ورودی به پیسی رو ادغام میکنه تا سرعت بیشتر بشه
برنامه ای برای ترکیب دو تا Adsl نیستش؟نقل قول:
SONY XPERIA Z3