سویئچ های زیر ساخت مخابرات مازندران که چینی بوده آتیش گرفته:n02:نقل قول:
Printable View
سویئچ های زیر ساخت مخابرات مازندران که چینی بوده آتیش گرفته:n02:نقل قول:
من هم از هیچ شرکتی بدگویی نکردم به خدا! فقط چیزی رو که میبینم می گویم و در حال حاضر :نقل قول:
1-میبینم که مخابرات در ابتدا برخلاف قوانین سرعت و کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر ارائه داده و پس از جذب مشترک به مقدار کافی! ریده تو اینترنتش.
(آره، دقیقا درسته! به نظر شما دادن سرعت بالاتر از چیزی که در قرارداد نوشته شده درحالی که طبق قوانین سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دادن سرعت بالای128کیلوبیت به کاربران غیر مجازه، خلاف قوانین نیست؟پس چرا مخابرات حتی به کاربران سرویس 128 نامحدودش سرعت بالای 200،300کیلوبایت میداد؟؟؟)
2-میبینم که مخابرات با وجود اطلاع از کمبود پهنای باند و مشکلاتی که قطعا پیش میومد باز هم اقدام به واگذاری پهنای باند و سرویس دهی میکنه!
3-میبینم که باوجود کمبود پهنای باند(که شما دائما حرفشو میزنی) مخابرات سرویس با حجم نامحدود ( 999گیگ!) با سرعت غیرواقعی و قیمت بسیار پایین ارائه میده!
شما فکر میکنید که شرکتهای خصوصی هم پهنای باند با قیمتی که مخابرات تهیه میکنه تهیه میکنند اما با قیمت بسیار بالاتر ارائه میدن؟
شما فکر میکنید که شرکتهای دیگر از مشترک زیاد و درآمد بیشتر بدشون میاد؟
شما فکر میکنید که الان مخابرات با این قیمتها سود به مراتب کمتری نسبت به شرکتهای خصوصی در میاره و داره به ما صدقه میده؟
من از شما خواهش میکنم اگر از دستتون برمیاد کاری کنید تا مخابرات قیمت سرویسهاشو بالاتر ببره وگرنه اگرخدایی ناکرده مخابرات ورشکست شه ما باید چه کار کنیم؟:n02:
یکی از دوستام فامیلشون تو مخابراته ازش پرسیدم میگفت اینا سرعتا رو میخوان واقعی کنن به بهونه خرابی سرعت رو پایین تر از سرعت واقعی اوردن که توقع یوزرا کم بشه بعد سرعتا رو واقعی میکنن
مثل قضیه گرون کردن سکه که یهو 2-3 برابر شد بعد 50 هزار تومن ارزون تر میکنن ملت میگن دمشون گرم چقدر ارزون شده !
راست و دروغش با خودش !
با این اوضاع حتما دارن درست میکنن پیگ که زیر بالای 1000 نره و تایم اوت نداشته که از نظر مخابراتکیفیتش پایداره.اینا میخوان با یه فناوری جدید سرویس به مشترکاشون بدن:n08:
به به به به به به
من که میرم به خاطر این کار ازشون تشکر میکنم از مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست امروز من:n01:
اگر سرعت ها درست بشه هرگز سرعت 128 با 1 مگ مثل سابق یکسان نخواهد بود. شاید تو این مدت سرِ همین قضیه که چجوری سرعت ها رو از هم تفکیک کنن گیر کردن ..
سرعت واقعی شده البته کمی از واقعی کمتر امروز رفتم ی نفر 512 محدود طرح قدیم داشت دیدم سرعت غالیه دانلود تا 130 میرفت تا55 بالا پایین میکردپس واقعی شده چ لزومی داره نت من که 128 هست مال اون که512 هست بغل هم از یک کاپو نت میگریم مال اون سرعتش بیشتر باشه
من الان تا شنبه منتظر هستم که چیکار میکنن
اگر واقعا سرعتا رو واقعی کنن چه لزومی داره که بمونیم مخابرات با این همه بیکیفت میریم یه شرکت دیگه درسته که یه خورده قیمتش بالاست ولی کیفیت رو داره هیچ شرکتی نامحدود رو مثل اینا این سرعت نمیده یکی از دوستام تو مرکز ما نامحدود برنزی 128 داره همین قیمت مخابرات سرعتش 30 هست چه فایده ای داره که 8 بگیریم:n07::n21:
دوستان عزیز
کسی اینجا 1مگ نا محدود داره؟ سرعت دانلود چنده؟
الان این سرویس دینامیته؟نقل قول:
یا سرویس معمولیه های وب هستش؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
یک مگ 4 گیگ ماهانه طرح یک ساله
سرعت تک لینک بین 140 تا 230 در ساعات مختلف متغیر
256 نامحدود یک ماهه
سرعت 30 کیلوبایت
یک مگ محدود یک ساله: سرعت تخت 360 تا.نقل قول:
256 نا محدود یه ماهه: تخت 32 تا
یک مگ نامحدود کسی نداره؟
اینا طرح های یکساله هستن و یکماه الان سرعت ندارن نهایتا 120 تا 150
hossein 1994 کدوم شرکته کمی سبک سنگین میکنیم ببینیم چی میشه مصرفه نمیصرفه شاید کم کم رحل هجرت ببندیم البته اگه اوضاع همینجور موند6kنقل قول:
شرکتا تو مناطق مختلف فرق دارن
مرکز مخابراتی ما اینجوریه ممکنه یه جابدتر بشه
حجمی که معلومه سرعتش بالا هست در ضمن همین شرکت آسیاتک که گفتم دارن کمکم نامحدود ها رو برمیدارن
مخابرات هم دارن همینکار رو میکنن تا کسی طرفش نیاد
با سلام بستگی به مرکز مخابراتی و نویز خط تون داره،سرویس 1 مگ به بالا دان استریم بازه،یکی از بچه های تاپیک های وب دانلود رایگان شبانه با سرویس 1 مگ با این سرعت 3 ساعت دانلود کرد یعنی می شه شبی 5 تا 7 گیگ دانلود رایگان داشت اما همه چیز به مرکز مخابراتی و نویز خط تون بستگی داره،ممکنه 1 جا سرویس 1 مگ و رو 4 مگ ببندن،یک جا هم 8 مگنقل قول:
آیا کسی میتونه قطعی بگه سرعت و کیفیت سرویس های یک ماهه مخابرات با شش ماهه یا یکساله ها متفاوت هست یا نه؟
برای مثال آیا 1 مگ محدود یکماهه سرعت وکیفیتش با 1 مگ محدود یکساله متفاوته؟
آره فرق داره.همسایمون یکساله 265 داره سرعتش بالای 100 هست خطش هم کیفیت نداره ولی من 8
یکی دیگه ازدوستمون 256یکساله داره سرعتش 400هست
بدرد بازی میخوره؟ وضعیت پینگش چطوره؟نقل قول:
همسایه شما یک ساله 256 داره یا یک ماهه؟نقل قول:
اونی که سرعتش نوشتی 100 به بالاست سرویسش 1ماهه است؟
نه سرعت من یکماهه هست 8 هست ولی همسایمون چون خطش کیفیت ندارن 100 به بالا هستنقل قول:
یعنی دوست شما که 256 یک ساله داره سرعتش 400 هست؟نقل قول:
آره،این الان پینگ من از 4.2.2.4 هستش:نقل قول:
جهت افزایش کیفیت دسترسی مشترکین اینترنت در اولپن مرحله باندازه یک STM1 به ظرفیت پهنای باند استان اضافه شده و در آینده نزدیک مقدار قابل توجهی دیگر نیز به ظرفیت استان اضافه خواهد شد.
1392/05/17::10:04 (تعداد بازدید 108)
دقیقانقل قول:
خودم هم تست کردم
من 1 مگ محدود 1 ساله دارم .سرعت تک لین بین 180 تا 220 متغیره.نقل قول:
شما دان ریت مودمت رو چند بسته شده؟نقل قول:
نقل قول:
کاش زودتر میگفتی:n02::n03:
همین نیم ساعت پیش 6ماهه 1 مگ محدود گرفتم. سرعت دانلودم 240-250 هستش. ولی به نظر میرسه!!! که مدت زمان هم مهمه! چون یک مگ یک ساله تست کردم 360 هستش. اما یک مگ 6 ماهه که ماله خودمه 240 هستش!!!
حالا غسه نخور دادا
شنبه اگر خوب بشه برای شما هم خوب میشه
الیته اگر خوب بشه:n27:
الان همه امیدمون به شنبه یا یکشنبه هستش.
حالا فکر کنین یک شنبه بیاد و سرعت همینجوری بمونه.
دوستان دپرس میشن.:n02:
3294 kbps هستشنقل قول:
من که ماه بعد یه خط جدید میگیرم میرم به سمت شاتلنقل قول:
البته اگر تا اون موقع مخابرات خوب نشده باشه
عزیز ببین چی نوشتم :n02: . خوب منم 1 ساله دارم دیگه .قبل خرابی دانلود تا 360 میرسید ولی الان 220 بیشتر نمیشه.نقل قول:
من کاری به کم فروشی مخابرات ی شرکت های دیگر ندارمنقل قول:
اگه مخابارت کم فروشی میکنه پس شرکتی مثل شاتل که شبانه را رایگان گذاشته ولیبه کاربراش زنگ میزنه می گه داری زیاد دانلود میکنی
اگه چند تا پست قبلی رو بخونی متوجه میشی که من از مخابراتی ها نیستم
شما هم روی سرویس های حجمی مخابرات یکماه شبانه بزار همین کار رو بکننقل قول:
در ضمن این شبانه نبود نامحدود بود الان یکی از دوستام 128 شاتل داره داره 100 به بالا دانلود میکنه تا 25 گیگ هم اونو محدود نمیکنن تازهشم اگرم محدود کنن سرعت 16 رو میده نه 8
1- سرعت و کیفیت بالاتر ارائه دادن با قیمت پایین اصلا خلاف قوانین نیست هر شرکتی سیاست خودش را دارد.نقل قول:
مثل شاتل که این همه هزینه می کنه واسه دادن پشتیبانی خوب . ولی مخابارت نمیکنه .
من از قیمت خرید دیگر شرکت ها خبر ندارم
مخابارت هنوز نتونسته سود به مراتب بیشتر از شرکت های دیگر بکنه
هر شرکتی از مشتری زیاد خوش میاد ولی باید کاری بکند که مشترکین از سرویس ها راضی باشند.
نقل قول:
من طرفداری هیچ شرکتی رو نمی کنم . ولی من شاتل داشتم 512 . شبی اگه دانلود رایگانم از 1 گیگ بیشتر میشد تا 1 هفته شبانه رو باید بی خیال میشدم. نمیگم مخابرات خیلی خوبه. برعکس پشتیبانیش واقعا افتضاه . ولی خدایی سرعتش مخصوصا رو دانلود چه روز چه شبانه رایگان بهتر از همه بود .اسیا تک هم من داشتم ولی سرعت به مخابرات نمیرسید .(البته تا 1 هفته پیش)
همانطور که گفتم مخابرات داره الان طبق تعهد هایی که در تعهد نامه ای که امضا کردید را میده
واگه سرویس هارا گرون تر کونه و یا همین سرویس ها را باهمین کیفیت و همین سرعت بزاره باشه
هیچ مشکلی ندارد
شرکت های دیگر هم میتونن سود خودشون رو کم کنن و یکم از هزینه های بالای سرویس های خودشون کم کنند
مثل شاتل تو شهر ما اینقدر درامد دارد که فقط دارد ماهی چند میلیون اجاره فروشگاه و مکان پشتیبانی خودش رو میده
قبول نداری برو از سازمان های مربوطه شکایت کن
الان پس مخابرات فردا شب سرعتا هاش خوب میشه؟نقل قول:
حالا یه سوال امروز اطلاعیه ای از وضعیت داشتید؟
واقعا این کارشناسان شما شبانه:n02: هم زحمت میکشند؟