با هر سه تاش جواب میده!بیشتر خواستم بدونم واسه شما هم مقداری که اعلام میکنه متفاوته یا نه؟نقل قول:
پ.ن: زنگ زدم 2020 گفته از ضحی کیش نت دارم.
Printable View
با هر سه تاش جواب میده!بیشتر خواستم بدونم واسه شما هم مقداری که اعلام میکنه متفاوته یا نه؟نقل قول:
پ.ن: زنگ زدم 2020 گفته از ضحی کیش نت دارم.
من کیان آباد هستم و خطم فیبر نوری هست سرویس 512 سرعتم خودشو بکشه 35-40 میگن مال خط فیبر نوری - کسی این مشکل منو داره؟؟؟؟؟
از دیروز که زنگ زدم 2020 گفتم چرا اونچیزی که 2020 اعلام میکنه با IBS فرق داره و اینکه زیاد کم میکنه،الان دیگه خیلی کم حجم کم میکنه:n23: نمیدونم ربطی داره بهش یا نه ولی خود طرف که گفت کانتر(شمارنده) حساب میکنه زیاد که نمیزنه منم گفتم باش خدافظ.تا بینیم چی میشه.
سرعت ترکیدس که .برای شماها چه جوریه ؟
خوبه بد نیست
سلام میرسونه :-Dنقل قول:
سرعت تک کانکشن کمی کم شده.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
اون اتاق کنار ماناماد اآسیسه ولی اآسیس دیگه adsl نمیده و رفته تو کار سیم کارت gsm و گوشی های هوشمند و.... اما مثل اینکه خطوط رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
روزا کمتر از 230 نمیشه اما شبا میشه 120-140نقل قول:
ضحی فقط اسمش عوض شده(اشنای اول)اما ادماش همونایین که قبلا بودن خودم حظوری رفتمنقل قول:
اصلا دیگه به این adsl شون اطمینانی نیست شب گذاشتمش رو دانلود الان که دیدم 1900 تومن بابت شبانه از شارژم کم کرده:n21::n21::n21::n21:
سلام
دوستان من امروز 512 شارژ کردم
یکی می تونه بگه میانگین سرعت 512 چه قدره؟
محدود(شب و روز):120-140 کیلوبایت و نامحدود:55-75 کیلوبایتنقل قول:
بیشتر بستگی به مخابرات منطقه شما داره شاوغ یا خلوت باشهنقل قول:
1مگ-محدود-شبانه-امشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب تا حالا نوسان سرعت خیلی زیاد بوده.سرعت بین 10 تا 170 در نوسانه!
پینگ از داخل هم خیلی رفته بالا
نقل قول:برا من که بهتر شده-سرویس 1مگ-محدودنقل قول:
تست الان(روزانه):
تست دیشب(شبانه):
فرشاد این 1 مگ نوسانش کمتره و پایدارتر یا اون 2 مگ که داشتی؟نقل قول:
1مگ خیلی بهتره نوسانش کمتره روزا سرعتش یکم بهتر از 2مگه شبا هم سرعتش از 1مگ بیشتره مثلا دیشب 120-150بود و اصلا مثل 2مگ نیست که بعضی وقتا بی دلیل 512 و بعضی وقتا256 بشهنقل قول:
سرعت صفحه باز کردنشم خیلی خیلی بهتر از 2مگه
فقط نمیدونم چرا یه بار تو شبانه ازم شارژ خورد(1900تومن)
اگه اینطوریه که خیلی خوبه من که شبانه هیچ استفاده ای ندارم دانلود هم نمیکنم فقط و فقط سرعت تک کانکشن برای وبگردی برام مهمه .حالا باید دید همیشه 2 مگه یا نه چون ممکنه چند روز دیگه دوباره روی 1 مگ قفلش کنن .نقل قول:
نظر دوستان چیه میخام جمع کنم بیام مخابرات:n13:
بنده ساکن اهواز هستم
فعلا اوضاع سرویس نامحدود چطوره:n13:
مثلا روزی چن ساعت قطعی داره
باید برم مخابرات درخواست بدم واسه adsl2 یا از طریقه سایت ثبت نام کنم
بعد از چه مدتی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشاد هر وقت تونستی از ibs نمودار پهنای باند روزانه رو بزار ببینم چه جوریه (فقط ساعت و زمانی که دانلود نمیکنی و وبگردی داری ببینم نمودار رو برای تو چه جوری زده )
سلام. آی پی من تغییر نمیکنه :n04:.هرچی مودم را خاموش روشن میکنم آی پیم تغییر نمیکنه!!!سرعت دانم بین 60تا90 در نوسانه.
بله الان چکش کردم .آی پی را استاتیک کردند.
شاید تغییرات توی مخابرات بوجود امدهنقل قول:
خب چه سرویسی داری
کدوم شهری؟؟؟؟؟
چه سروسی دارید؟نقل قول:
1مگ نامحدود
همیشه سرعتت همین قدره؟نقل قول:
فکر کنم از پریشب بود که نوسان سرعتم خیلی زیاد شده بود بین10 تا 170 هم می رفت .اما امروز از عصری بین 60 تا 90 در نوسانه اکثرا هم بالای 80 است.قبلا صبحا تا 128 هم میرسید.باید فردا صبح چکش کنم!نقل قول:
من الان چک کردم تغییر میکنه برامنقل قول:
شاید مال تو رو اشتباهی (و یا عمدی :n04:) استاتیک کردن
مال منم اینجور شده اما 2-3 بار مودمو خاموش و روشن میکنم عوض میشه.اصفهان هم از نقشه speedtest حذف شدهنقل قول:
یعنی فقط گیت وی عوض نمیشه یا کلا" رقم آخر آی پی هم هیچ تغییری نمیکنه ؟؟؟؟؟نقل قول:
کلا ip همون ip قبلی میمونه ولی با 2-3 بار ریستارت کردن مودم عوض میشهنقل قول:
داستان چیه ؟باز این مخابرات چه گندی میخاد بزنه ؟
10بار پشت سرهم مودم را خاموش روشن کردم اما فایده ای نداشت.حال وقتی خواستم بخوابم کلا مودم را خاموش میکنم ببینم فردا صبح هم همون آیپیه یا فرق کرده؟نقل قول:
این که داغونه یعنی با 5 کیلوبایت وبگردی میکنی ؟ الان باید بالای 100 تا میزدنقل قول:
تو نمودار پهنای باند هیچوقت سرعت صفحه باز کردنو درست نمیزنه نمیدونم چرا؟:n13:نقل قول:
وقتی وارد ibs میشی اون نمودار اشتباهه باید از بالای صفحه گزینه نمودار پهنای باند رو بزنی و از اونجا درستش رو ببینی .نقل قول:
من دیگه واقعا خزته شدم این 2 مگ بین 256 تا 512 هست پشتیبانی هم که همش میگه سراسریه .دیگه کم کم باید بار سفر رو ببندم .
امشب سرعت همه چیز افتضاحه دیگه اشکم داره در میاد:n21::n21:
سلام
دوستان شما هم مشکل سرعت دارید یا من فقط حس می کنم سرعتم کمه؟!
کسایی که از شبانه استفاده میکنید محتاطانه دانلود کنید این روزا بعضی شبا تو دانلود شبانه شارژ میخورن حواستون باشه(معمولا از ساعت 5 به بعد شارژ خوریشون شروع میشه)
2شب ازم شارژ خوردن:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21:
4 روز بیشتر استفاده نکردم الان 5000 تومن از 14000تومن شارژم کم شده:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: