god of بزار عکس ببینیم:n16:
Printable View
god of بزار عکس ببینیم:n16:
سلام. این که واقعا چنین جایی باشه خوب حداقل باید یه عکسی ازش باشه....سازنده بازی طوری نمیسازن که فقط دو سه نفر تو جهان بتونن برن شهر.اگر بود داداشای گلم شمام میتونستین برین و اونو ببینین :n01: ولی نیست.نقل قول:
در مورد عکس که دیگه خودتون با کارای فوتوشاپ آشنا هستین :n10: یکی از راحت ترین کاراش همینه .
ولی بازم........
نه فتو شاپ نیستش(ضاهرن اینطوره)در سال سومه و زن و بچه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیتونه فتوشاپ باشه؟ کافیه دو تا صفر نمونه که توی عکس هست و یک 1 رو کنار هم بزاره. درصد هم که هستش همون صفحه. راحت میشه از این عکس ها ساخت.نقل قول:
:n13:ولی اگه این مرده تو فروم از مزرعه خودشو حوض ماهی یه عکس میزاشت بد نبود
ادم تو زمستون حوصلش سر میره!
تو زمستان چیکار کنم؟ تو معدن که کار نمی کنم(خدا را شکر گلخانه ام پره اناناسه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دوباره دارم از اول میرم سال دوم هستم تو زمستان قلب همه بجز اون کتابداره قرمزه(قلب کتابداره نارنجیه چقدر طول میکشه قرمز شه)با کی ازدواج کنم؟ روش گرفتن چای(تست شده توسط خودم) اون هفت کوتوله رو دیدی؟روز 21 بهار برید خونشون(ساعت 10 صبح)با همشون حرف بزنید بعدش بیاید بیرون و ساعت 12 واسه همشون ارد ببرید و حرف بزنید دوباره ساعت 2 واسه همشون ارد ببرید(بهتره کادو کنید) ساعت 2 و نیم برید خونشون به هر کدوم یه ارد دیگه بدید و در اخر یه کاده به اون بنفشه بدهید ازتون تشکر می کنه و صفحه سیاه میشه بعدش شمارو نشون میده که کیک می خورید و بعد یه کیسه بهتون میدن بگیرید و برید خونتون اون چایه ولی نمیشه کاشتش فقط می تونی بخوره من اودو با ترینر harvest moon tools 2 تعدادشو به 99 تا رسوندم و هر روز یک دونه می خورم و دیرتر خسته می شوم کارم چطوره؟ میشه یه غذا یا نوشیدنی بگید که با چای درست شه؟
نظرتون چیه یه نسخه ی دیگرو شروع کنیم؟
خوشحالم هنوز کسی اینو بازی میکنه ..... من که باهاش زندگی کردم و هر چیزی که واقعیت داشت رو دیدم و بدست آوردم :n01:
داداش god of کارت درسته ولی نیاز نیست برای گرفتن چای از کوتوله ها اینهمه براشون آرد ببری و تو ساعت های مختلف بری .... کافیه تو فصل بهار و یکی از روزها با هفتا آرد ساعت 3 تا 4 بری پیششون و با هرکدوم صحبت کنی و بهشون آرد بدی تا دعوتت کنن مهمانی چای و در آخر بهت یه بسته چایی بدن :n06: فک کنم مفید ترین استفاده از این چایی واسه مسابقه غذاست که من درست کردمو اول شدم یعنی اولین بار که تو مسابقه اول شدم با چایی بود و کلا با غذاهای دیگه نتونستم اولشم:n02:....بعدش تا اونجایی که یادم میاد فقط یبار کوتوله ها بهت چایی میدن نه بیشتر:n26:
در مورد بازی جدید ....... من همه ی ورژن هاشو یکم بازی کردم و هیچدوم به پای این نسخه نمیرسه.....خودت بازی کنی میفهمی:n01:
من یادمه اون زمان که ps1 سرور بود اینو بازی می کردم تا سال 3 رفتم بعدش که دیدم بابا بزرگ نیومد ببره شهر دیگه بازی نکردم چون شهری در کار نبود حالا هم دارم رو pc بازی می کنم داداش ارش نظرت چیه بریم مجیک ملودی رو بازی کنیم؟یا واندر فول لایف؟من اینو روی اندرویدم بازی کردم روی psp هم بازی کردم خیلی فاز میده
منم همینطور تا میدیم که بعد سه سال شهر نمیرم دیگه ادامه نمیدادم :n08:نقل قول:
در مورد مجیک ملودی که بازیم کردم : کلا گرافیکش خیلی بچه گونس یعنی کاراکتراش خیلی ضایع ساخته شدن و فانتزین و من خوشم نیومد از بازیش ولی راحت و روون رو کامپیوتر اجرا میشه.
در مورد واندر فول لایف : خداییش کاراکتراش خیلی توپن یعنی با افزایش سال چهره ها پیر تر میشه و بچه های دهکده بزرگتر میشن ولی بدیاش تا اونجا که یادمه یکی اینه که دهکده خیلی خیلی کوچیکی داره بعد کشاورزیش خسته کنندس یکی از بدترین کارا تو این بازی آب دادن به سبزیجاته که باید دون دونه انجام بدی و همه از این کار بدشون میاد چه برسه که باید دوبار تو روز بهشون آب بدی :n21: اعصاب آدمو میریزه به هم :n29:
یکی دیگه اینه که هر فصلش 10 روزه |: اصلا یه وعضی .... اکثر گیاها هم دو فصله هستن واسه کمبود وقت فصل و کلا من دو سه بار بیشتر ازشون برداشت نکردم :) بیخیال باغبونی میشدم ولی حیوناش باحاله و تنوع دارن :مرغ-خروس.....گاو(نر_ماده)....گوسفند (نر_ماده) از نژاد هاو شکلهای متفاوت و....:n26:
100 سال دیگه هم بگذره این بازی هنوزم برا من تازه هستش
داداش ارش پس چی بازی کنیم؟
یا همین یا هیچی (البته نظر منه) :n19:نقل قول:
باید شرکت سازنده این بازی نسخه ادامه اینو بسازه ! (البته توهم خودمه بازم):n08:
ارش جان هستی بازرو ادیت و فارسی کنیم؟
بیخیال داداش:n04:نقل قول:
چطوری همیشه هوا بارونی میشه؟ رمزی،ترینری،کدی..... چیزی باید باشه دیگه نه؟
کسی نیست جواب بده؟
ترینر هست براش
میشه بگزارید؟
کسی نیست ترینر هوای بارونی را بگزارد؟
میشه ترینر هوای بارونی را هرچه سریتر بگزارید؟
نقل قول:نقل قول:سلام برو به آدرس زیر و ترینر رو دانلود کن......توش انتخاب هوا و خیلی چیزای دیگه هم داره :n26:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلودشبیه ساز فارسی شده با ایتم های جدید خرابهنقل قول:
سلام
سالمه من خودم دانلود کردم
ولی توجه داشته باش مال مبدل 1.8.0
با کد گیم شارکم میشه درصد مزع خودت 100 کونی ولی فایده ای نداره . این درصد واقی مزرع شما نیست دلیلشم سادست اگه کد گیم شارک غیر فعال کنی اون درصدش بر میگرده به حالت عادیش که اگر درصد باشه این برگشت وجود نداره و روی 100 میمونه
داداش ایمان به تاپیک خودت خوش اومدی لینک مبدلی که توی صفحه ی ه ک هستش خرابه درست کنید اگه میشه فیلتر نباشه مثلا توی مدیا فایر اپ کنید یا اپلود بوی
سلام.اقا دم همتون گرم میخوامتون هوارتا فکر کردم فقط خودم ارق دارم نسبت به این بازی نگو این بازی هوادار زیاد داره هنوز.من تا حالا دو بار این بازیو تمام کردم ولی شهر نبود و زیاد به مسابقات و اهالی و کارا توجه نداشتم ولی این بار با جدیت و دقت بیشتری بازی میکنم و اینم بگم هنوز به شهر رفتن امید دارم هرچند همه جا خوندم و دیدم شهری نبوده و نیست ولی دوس دارم بازم باورش داشته باشم
سلام به همه دوستان
من مطمئن هستم 95% چیزای توی اون کتاب نوشته شده واقعا قابل دسترسی هست
من با استفاده از کد گیم شارک کندو عسل بزرگ -گل های عجیب جدید-کیسه برنج - پوکت استیشن - و..غذای که با کوشت درست شده بوده (استیک بزرک ) و.....رو دیدم
و حالا توی این وبلاگ 2 عکس جدید از شهر دیدم :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mrnd جان میگی تا حال 2 بار تا اخرش رفتی یعنی چی؟؟؟ آخرش کجاست ؟ کی؟ چند سال رفتی تموم شد؟؟
توی اتاق خونه پاپوری روی قاب عکس نوشته گل صحرا که توی دوره 10 ساله می روید ممکنه مهم باشه ؟؟؟
چندین سال پیش تمومش کردم با پلی فکر کنم هنوزم سیو هام باشه.شهری نبود شهردارم امد ازم سوال پرسید ولی فرداش دوباره توی مزرعه خودم بودم یبارم زدم از روستا رفتم و نوشته های اخر بازی امد شهری نبود متاسفانه
دنبال سیوی میگردم که ده تا گاو و پنج تا گوسفند طلا باشه کسی هست کمکم کنه؟
Ki hameye demohaye doctoro dide? Chanta demo dare?
ببینم همه دمو های ورزن دخترش با پسرش یکیه؟؟من همه ی دمو هایی که تو دختره هست و تو این دیدم به جز چند تا رو هیچ وقت تو پسرش ندیدم یکیش یه روز 4 شنبه رفتم خونه دکتر با هم حرف زدیم بعد رفتیم بالا رو میزش کناره شومینه نشستیم باهام حرف زد ولی زاپنی بود نمی فهمیدم کی دیگشم یه روز صبح رفتم دمه دریاچه که کاپا داره وایساده بود باهاش حرف زدم یه چیزی گفت 2 تا گزینه اومد یه دمو دیگه ماله گری بو دتو غاره پشت ابشار یکی دیگه هم مال کای بود اینا تو پسرش اتفاق نمی افته؟؟
من فکر کنم فقط سازنده بازی میدونه چند تا دمو وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Ki hameye demohaye doctoro dide? Chanta demo dare?
ولی از جناب ایمان رضا بپرسید اون بیشتر دمو هارو دیده.
سلام دوستان
می خواستم ببینم چطور قلب دخترها را زیاد کنیم
و معنی هر قلب چیه
چطوری ازدواج می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدهای گیم شارک چطور باید وارد کرد من تو کامپیوتر با نرم افزار تبدیل سی دی پلی استیشن باز کردم
خونه ام را بزرگ کردم ماهیتابه و چاقو هم از سیوهای یک نفر دیگه دارم استفاده می کنم اما نمی دونم چطور اشپزی کنم