من که میگم Draaaaven .... :n09:نقل قول:
آخه میگه من تهشم...!:n10:?PERFECTION
!I GOT THAT
Printable View
من که میگم Draaaaven .... :n09:نقل قول:
آخه میگه من تهشم...!:n10:?PERFECTION
!I GOT THAT
این فایلهارو چک کن، مشخص میکنه مشکلت از کجاست:نقل قول:
کد:\Program Files\League of Legends\RADS\rads_lol_launcher.log
کد:\Program Files\League of Legends\RADS\rads_user_kernel.log
Welcome to the League Of Draven:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خودمه :n06:
عکس Draven میزاری روی Lucian بعد میگی Welcome to the League Of Lucian ? :دی الان باید بگی
Welcome to the League Of Draven :دی
آقا این teemo لامذهب عجب چیزیه،
من که از چمپ های ap خوشم نمیومد نظرم عوض شد
تونستم به 800 ap برسم هنوز هم جا داشت،
تیم حریف رو کچل کردم، فوش های ... میدادن،
baron steal کردم، از adc دوتا تیم هم بیشتر کیل گرفتم + quadra kill
واقعاً چمپ استراتژیکی هستش و میتونه کار تیم حریف رو خراب کنه.
بهترین آیتم در کل تاریخ لول
بازم نیست که داداش:n18:نقل قول:
:n08:خدا صبر بده داداش تازه داری منو درک می کنی ها:n28:نقل قول:
wfire daemonize :n02:نقل قول:
این که چیزی نیست طرف توی rank آیتم eleisia's miracle بسته بود ، اونمنه یکی ، 6 تا ، اونم بگین لول چند؟ لول 16 بود فکرکنم ، یعنی تا لول 18 سه لول نمی گذشت تا آیتمبراش فعال بشه.نقل قول:
مثل ad ها ایتم بستن و kill گرفتن فقط کافی نیستا ,اگه می باخت هم این عکسو اینجا میذاشتی میگفتی این ایتم ها روی rummus محشره؟؟؟:n10:نقل قول:
مربوط به کدوم سروره ؟:n04:نقل قول:
تو eu و west من این آی دی رو ثبت کردم :n13:
من تا حالا فکر میکردم ramus تانکه، پس نگو اشتباه میکردم :n16:
اشتبا نمیکردی تانکه این دوست عزیز ترول ایتم بسته:n16:نقل قول:
role fighter نداره؟نقل قول:
یعنی نمی شه جای فایتر باهاش بازی کرد؟
مثلا من خودم بعضی وقتا که تانک هست توی تیم با singed نقشه AP بازی می کنم ، می رم تو کار AP و Spell vamp و جواب هم می ده.
اینم از مشکل من
وقتی هم که لول بالا میاد ارور بعدی مواجه میشم وفتی هم که بالا میاد مشکلم اینه
برنامه freegateرو دانلود کن و وقتی اون Onـه لول رو باز کن ببین درست میشه ...
×××
این بیلد روی Master Yi بدجور جواب میده ... من همیشه یه چی تو این مایه ها میبندم واسش ...نقل قول:
اقا ایتم بیلد برا rammus به این میگن لاکردار بد جوری جواب میده این عکسم ماله داداشمون smohsen کاربر انجمنه . خدایی به عمرتون بیلد به این محشری دیده بودین؟؟
من یکی دو روز این مشکل رو داشتمنقل قول:
تو اون روزها صرفا با وی پی ان می تونستم بازی کنم
singed چه ربطی به rammus داره ؟ rammus جز تانک هرچی بازی کنه useless هست چون تانکش بیشترین دیفنس رو دارهنقل قول:
اقا من راه حل این freeze و dc های 10-15 ثاتیه ای رو فهمیدم شاید به نظر مسخره بیاد اما جواب میده 100% اگه Garena plus دارین باز نگهش دارین و بازی کنید دیگه dc نیمشید :n16:
AD Rammus به شدت جواب میده
AD مجانی از Passiveش میگیره (بعلاوه W)
تانکیه
و کلی دمیج میزنه :n04:
بیشترین فارم تو بازی رکوردش چنده ؟
:n02:
چند وقت پیش Froggen با Karthus تو 20دقیقه 300 تا زد! :n29:
ای بابا ریوت با این باگاش من 100تا lp داشتم 3 گیم پشت سر هم بردم اما بالا نرفت رنکم رو بزنز3 مونده:n02: تیکت بزنم یا خودش درست میشه ؟
نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالا ۀګ شدی :n02:نقل قول:
singed فرق داره,singed مثل amumu هستنقل قول:
جان من راست میگی :n02: ایندفه هروقت dc شدم Garena plus رو باز میکنم ببینم چی میشه,فقط باید بریم تو room یا فقط on باشیم کافیه؟نقل قول:
بهتره به ساپورت بگی
نه داخل روم نرو باز باشه کافیه :n02:
دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشم :n13: خوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!:n27: ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟! :n29:
همین وضعیت و ادامه بده اکی میشه(که 3 تا میبری یکی میبازی)نقل قول:
دوستان منم 1 مشکل بزرگ تو league دارم,مثلا 3 تا بازی پشت هم میبرم اما حداقل LP رو میگیرم به این صورت 3*7=21 که میشه 21 LP اما با 1 defeat کل 21 LP رو از من میگیره و 0 میشم :n13: خوب با این وضع نمیشه رفت بالا تو لیگ,حالا ایا این طبیعی هست یا نه؟!:n27: ایا باید به ساپورت بگم یا نه؟! :n29:
من هر برد 6 تا میداد لوز 28 تا کم می کرد
الان هر برد 30 تا میده لوز 10 تا کم میکنه
یه بازی 33 تا داد حتی
واقعا؟؟؟؟؟؟:n19:نقل قول:
خداکنه که همینجوری باشه...
احتمالن بخاطر MMR باشه -Match Making Ratio-.
هر بار که میبری این امتیاز زیاد میشه و هر بار که میبازی کم میشه. مقدار LP بعد از هر برد و باخت با این مشخص میشه!
اگه یکم بیشتر ببری و کمتر ببازی, LP بیشتری میگیری
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز با yi 365 تا زدم :n02:نقل قول:
-- نه بابا
من اصلا این چمپ رو ندارم :n13:
پس نگیرش چو بازی باهاش کار هرکسی نیست :n02:نقل قول:
من تو 50 دقیقه 399 تا فارم داشتم (Ashe + Huricane) ولی خوب مهم 20 دقیقه اوله که بیشتر از 50 تا نتونستم.
حالا اگه کسی با یه نفر که diamond هست بره رنک تو گرفتن lp point تاثیر داره ؟؟:n16:نقل قول:
من تو 20 دقیقه 150تا با رنگار میتونم جمع بکنم abilityهاش جون میده واسه فارم :n02:نقل قول:
بله تاثیر داره فقط هم lp ازتون کم میشه هیچ موقع اضافه نمیکنهنقل قول:
چون هم باعث باخت خودت میشی هم اون بدبخت:n08:
چه ربطی داره:n13: مگه بازیکن بودن به elo هست ؟؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
پس elo واسه چیه؟؟
درسته چندوقته نبودم ولی خبر دارم چیا میگفتید
نقل قول:
راس میگه این دوستمون اصلا ملاک برنز یا چلنجر بودن نیست من به دیاموند 1 بازی با رنگار یاد دادم با این که خودم برنز 3 هستم باور نمیکنید این شما اینم hm741 شاهد ازش بپرسید gl&hf چیکار میکنه با رنگار :n02:
نقل قول:
آی گل گفتی، هیچ ربطی به برونز و دیاموند نداره نوب نوبه ممکنه شانسی رفته باشه بالا (10 win اول) ولی اون بالا حال می کنه دیگه یه بدبختی هم مثل منو شما این پایین داره جز میزنه. تنها راه بردن زیاد تو ranked اینه که تیم 5 تایی داشته باشین با تیم برین تو بازی مثل این دختر ژاپنیه hafu که کلا تیمی بازی می کنه.
راستی ID من ali parlous تو west اگه west هستی ادد کن منو.
:n08:نقل قول:
هر کی دوست داش لیگشو UP کنم ایدیه بندرو ادد کنه اینوایتم کنه کارش به هیچی نباشه ..
قیمت ها :
Silver V : Sharj Irancel 10 tomani
Gold V : 50 hezar toman variz shomare hesab
Diamond V : 60 hezar variz
با تشکر:n16:
================================================== =======================================نقل قول:
می دونی چرا با 300 تا win هنوز تو Bronze ام؟ همیشه به خاطر یه تیم نوب یا afk یا troll ، هر بازی هم که می برم خودم با دست های خودم می برم.
هر کی تو bronze نوب نیست که. این رو بعدا خواهی فهمید.
یعنی دارم اینا را می خونم از بس خندیدم نفسم بالا نمیاد
بچـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه ها چرا جووگیر میشید؟؟من خودم برنزم و میدونم چه خبره ولی دایمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــوند و برنز زمین تا آسمون فرق داره
کسانی را دیدم که من بهشون می گفتم کی دایموند میشی می خندیدند میگفتند دایموند الکی نیست
رنگار دیدم قبل این که دقیقه 15 بازی تموم بشه 15 تا کیل داره 300 تا فارم اون نه جلوی نوب بعد بهش میگم تو خدای رنگاری می خنده میگه رنگار باز ندیدی
بعد دوست عزیزمون میگه من به دایموند رنگار یاد دادم...
یه جمله میگم درباره این مسئله همیشه یادتون باشه:
شخصی که دایموند است با همه چمپ ها دایموند نشده بلکه با چمپ هایی که استعداد داره دایموند شده
حدیث بود در نوع خودش:n08:
عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــب