یعنی اول ip رو پیدا کنم بعدش بزنم جلوی ping?اونوقت ip رو چطور پیدا کنم؟نقل قول:
Printable View
یعنی اول ip رو پیدا کنم بعدش بزنم جلوی ping?اونوقت ip رو چطور پیدا کنم؟نقل قول:
اجباری نیست که حتما ip به کارببرید! بجای ip می تونید از نام یک وب سایت استفاده کنیدنقل قول:
بله کلمه ping رو بنویسید ، بعد ادرس ip یا نام سایت موردنظر رو جلوش تایپ کنید
برنامه شروع به ارسال تعدادی بسته می کنه و در نهایت مدت زمان بین ارسال و دریافت مجدد بسته ها رو تو خروجی نشون میده عدد نباید از 100 بزرگتر باشه همچنین نباید هیچ پکت لاستی رخ بده...
اینو بنویسید:
ping 8.8.8.8
یا
ping 4.2.2.4
معمولا از این دوتا پینگ می گیرن...
با سلام
دوستان تایید میکنید که شبانه درست شده باز نزنیم دانلود همین حجمی هم که داریم بپره دستمون به جایی بند نباشه
ضمنا اون دوستی هم گفتن دیشب دانلود داشتن برای من که دیشب سرعت ساعت 1 کلا صفر شده بود و بعد هم قطع شد اگر قرار باشه اینطوری درست شده باشه که واویلا این که یک ساعت قبل ازشروع ساعت دانلود نت کلا قطع بشه امیدوارم امشب درست باشه و مشکلی پیش نیاد
دادا مگه شما صبانت نداري؟؟ مگه يوزر و پس روزانه و شبانه يكي نيست؟؟ پس براي چي نگران هستيد مودم روشن بمونه؟؟ در اون ساعات شبانه رايگان حساب ميشه بعدش هم حجم ميفته.مگه غير از اينه؟:n13:نقل قول:
فقط بايد مطمعن شد كه پي سي خاموش ميشه حالا مودم چرا لازمه؟:n01:
من از حرف های شما در عجبم....نقل قول:
یکبار میگی مملکت خر تو خر نیست مطمئن باشید بر میگردونند باز داری میگی نمیدونن چقدر کم شده و یکمش رو برگردونند و بقیه اش رو عمرا :n02:
ما رو گرفتی برادر :n02: ؟ و نکته دیگه اینکه هیچکی دانلود نداشته و به نظر مشکل سراسری بوده و ISP ها دیگه هم ( بجز مخابرات ! چون من دیشب 2 گیگ از مخابرات دانلود داشتم ! ) شبانه قطع بودن ولی باز شما دانلود داشتی :n13:؟
دیشب مشکل سراسری به نظر بوده منم دانلود نداشتم امشب مشخص میشه چند مرده حلاجننقل قول:
شما پست های من رو اصلا میخونی ؟نقل قول:
من صبانت دارم درسته مشکی که هست زمانی که مودم 24 ساعته روشن هست باعث میشه شبانه که دانلود میکنی دیگه مشخص نشه شبانه بوده !
بازه زمانی اتصال رو میزنه ریزمصرف مثلا یک روز بعد حجم مصرفی دو گیگ ! بعد شما بیا و ثابت کن شبانه بوده !
خوبه صفحه پیش توضیح دادم همین چرت و پرت ها رو تحویل من دادن دیگه چون مودم من یکسره روشنه نتونستم اصلا ثابت کنم 2 گیگ که خوردن از شبانه نبوده و عکس هم گذاشتم !
از من کلا 4.5 گیگ خوردن فقط 2.2 2.3 گیگ رو برگردوند و اون یکی دیگه رو هم به خاطر همین خاموش روشنی مودم نخواهم تونست ثابت کنم گرچه میتونم و پیگیر هستم که از لاگ دانلود منیجرم براشون بفرستم و ثابت کنم همین !
سرعت شبانه بد جوری داعون شده 2 روزه شب ها هم که بعضی اوقات قعطی داره کلا 600-700 بیشتر نمیشه دانلود کرد اونم به زود کسی از دوستان این مشکل رو داره؟(تهران)
دوست عزیز من دیشب دقیقا 1529mb دانلود داشتم...اینترنت منم چند بار قطع شد ساعتای 1 ولی مودم ریست کردم چندبار بهتر شد...
ساعت 3 هم چندبار قطع میشد که من خوابیدم ولی صبح که پاشدم دیدم دانلود کرده...اینم برای اینکه باورتون بشه...
اون 948mb که جلوش نوشته صفر مال همون شبی هست که باگ زده سرورهاشون
همونطور که میبینید مودم ساعت 2 ریست کردم...و همینطور یکبارم ساعت 3 ریست کردم که لاگ ها مشخص هستش دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام من در اصفهان ping گرفتم ولی معنیش و نمی دونم لطفا یه توضیحی بدهید.
فکر کنم حداکثر نصف ترافیک این چند شبی که الکی کم شده است به حساب مشترکان برگشته است. درس عبرتی شد که دیگه در چنین مواقعی به ادعاها و وعده وعیدهای اینا گوش نکنم.
الان بین شما کسی هست که همه حجم خورده شده در این چند روز رو بهش برگردونده باشن؟ دقیق و کامل. یعنی اگه 1.5 گیگابایت ازش کم شده است، همون 1.5 گیگابایت بهش برگشته باشه.
اون دوستی هم که میگفت مملکت قانون داره و مگه الکیه و فلان و بهمان... فکر کنم حالا حساب کار دستش اومده باشه. البته شاید این حجمها رو بعداً به عنوان هدیه و جایزه به همه قالب کنند!:n09:
سلامنقل قول:
خیر به من برنگردوندن و نصفش رو فقط برگردوندن ولی من همونطوری که گفتم از یک کانال دیگه پیگیر هستم و فردا حیف تعطیله پس فردا زنگ میزنم به تهران و به کسی که شمارش رو گرفتم میزنگم میگم نمایندگیم با من همکاری نمیکنه
من حرفم حقه و به همین ایشون هم که زنگ میزنم میگم کار نداره که من لاگ دانلود منیجرم رو برای شما ایمیل میکنم
تا متوجه بشن تا این برنداره بگه شما یک روز مودم رو خاموش نکردی حرفت حق نیست از کجا معلوم روزانه مصرف نکرده باشی
خیال کرده من برای 2 گیگ بعد 6 سال مشترک بودن میام خودم رو خراب میکنم
===
دیشب هم دانلود شبانه ام یک سوم قدیم بود و اصلا هم توی ریزمصرفم آورده هم نشده بود !
دوستان این شبانه هنوز خرابه؟ :n14:
به من هنوز 1 mb هم برنگردوندن حدود 2800 mb از حجمم خوردن !
سلاننقل قول:
صفحه پیش اعلام کردم که من دانلود داشتم که !
دیشبمم دانلود داشتم ولی چیزی که جالب هست دانلود شبانه دیگه توی ریزمصرف آورده نمیشه !!
جدی ؟نقل قول:
شما ببین مشکل من رو نداشتی یعنی مودمت همیشه آنلاین نبوده ؟
از تهران پیگیری کن نمایندگی کار خاصی نمی کنه
منم فردا برای بقیه حجمم می زنگم تهران
خوب دادا میشه توضیح بدید که از حجم اصلی کم میشه یا نه؟نقل قول:
خیلی ممنون:n12:
نه مودم همیشه آنلاین نبوده اتفاقا" همیشه موقع شبانه قطعو وصل میکنم. از حجم من که کم کردن شارژم تموم شد مجبور شدم دوباره شارژ کنم نمیدونم شاید علتش این باشه که برنگردوندن حالا باز فردا پیگیری میکنم ببینم چی میشه .:n27:نقل قول:
جدی ؟
شما ببین مشکل من رو نداشتی یعنی مودمت همیشه آنلاین نبوده ؟
از تهران پیگیری کن نمایندگی کار خاصی نمی کنه
منم فردا برای بقیه حجمم می زنگم تهران
سلامنقل قول:
نمیشه برادر وگرنه من به آتیششون میکشیدم !
این دو شب که نشده ولی اصلا هم نشون نمیده چقدر شبانه دانلود داشتی باید لاگ دانلود منیجرت رو ببینی
پیشی بالاخره به نتیجهای رسیدی یا نه؟ اصلاً معلوم شد چی به چیه؟ پیگیریت به جایی رسید؟
دوستان کلا کیفیت اینترنت صبانت چه طوره؟ کانکشن پایداره؟ برای سرویس 2 مگ سرعت دانلود روزانه و شبانه چه قدره؟
سلام دوستان.
چند روزی هست که خیلی از سایتهای داخلی و خارجی برای من به شدت کند باز میشه.. مثلاً گوگل 20 ثانیه حدوداً طول میکشه.. یا جیمیل مثلا.. (کلاً سرویسهای گوگل)
کسی این مشکل رو داشته؟ یا مشکل از منه؟ (هر چند تغییری توی مودم ندادم این چند وقته اخیر)
dns های 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و اون آیپی که خود صبانت داره (من از سابین گرفتم آیپی رو) تست کردم، فرق چندانی نکرد.
برا منم گوگل کند باز میشه چند وقته و چند تا سایتای دیگه ولی سایتای ایرانی مشکلی ندارهنقل قول:
میشه دوستان بگن سرعت دانلود روزانه و شبانه صبانت چنده؟
سرویستون هم لطفا بگین.
منم الان دوشب هست که میگذارم واسه دانلود از حجمم کم میکنه تا دیروز 9 گیگ داشتم ولی حالا شده 3.5 گیگ!!!! همش هم از ساعت 1 تا 6 بوده حالا چه باید بکنم
شما کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
اگر ساکن تهران باشید , ساعت 1 سرویس رایگان شبانه شروع نمیشود و به همین دلیل حجم سرویس شما کسر شده
ساعت اتصال رایگان در تهران از تاریخ 1391/05/27 به 2 تا 7 صبح تغییر یافته.
قم مرکز 19 دینقل قول:
دوستان سرویس های نامحدود صبانت چجوری هستش؟!کسی خبری داره؟
من مصرفم زیاده دیگه صرف نمیکنه ترافیک بخرم...حوصله هم ندارم اینترنتو زوج و فرد کنم...
اصن نامحدود داره؟1 مگ نامحدود میده؟
عزیز پروتکل https محدود شده.همه ی مشکلات اینطوری از سر اینه.(بخاطر پیروزی یک مشت ...:n09:)نقل قول:
سلام دوستان من 256 نامحدود مخابرات دارم با این 256 میتونم بیشتر دانلود کنم یا اگه بیام محدود صبانت با شبانه رایگان بگیرم شبی چند گیگ میشه گرفت ممنون میشم جواب بدید.:n16:
الان 512 با بالا میانگین شبی 1.5 گیگ میگیرن...نقل قول:
البته مشهدو میگم
با سلام الان بهترين سرويس با سرعت بالا و قيمت مناسب چيه؟ من صباي 2 مگ طلايي دارم كه سرعت دانلود شبانش همون 240 هست ولي قيمتش گرونه
دوستان دیشب شبانه از ساعت 2 دانلود کرد تا 2:40 بعد قطع شد دیگه حتی سایت هم باز نمی کرد
زنگ زدم همون موقع پشتیبانی میگه مشکل پهنای بانده دوستان تهرانی این مشکل رو داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------
دوستان صبا نت نگیرید اونقد الاکی فروخت که خیلی خیلی شلوع خیلی خراب شده
برای من ویکی پدیا و گوگل خیلی کند شدهاند. صبحها و شب از ساعت یک نصف شب به بعد مشکلی به اون صورت ندارند. اما از حدود ساعت 2 ظهر به بعد به شدت کند و غیرقابل دسترس میشوند. باز چه سیخی زدهاند؟! یک خط رو به چند نفر فروختهاند؟ یا باز مشغول بازی با پروتکلها و پورتها هستند؟
من که 512 دارم روزانه 450 کیلوبیت سرعت دانلود هستش ولی شبانه 100 تا است کاشکی شبانه هم مثل روزانه سرعتش بالا بود من مشهد هستم
دوستان من چند روزه تو یه ساعاتی تایم اوتهای افتضاح دارم.شما هم این مشکلو دارین؟من بابل هستم البته نمایندگی ساری هست.
آقا یه فایل pdf قبلا تو سایتشون بود، راهنمای تنظیم مودم بود الان کجاست ؟ پیداش نمیکنم.
من الان یه مودم دی لینک وایرلس خریدم، تنظیمات مربوط به وایرلسش رو میخواستم پیدا کنم.
بعد یه قرن اومدیم از شبانه استفاده کنیم
هی سکته میزنه!!
تهران
دوستان رانژ این شرکت چقدر طول میکشه؟!
مال من 6 روز طول کشید
چرا وقتی میخوام سرویس شبانه رو رایگان کنم (تو ریز مصرف) از نت میاد بیرون؟؟؟ کسی میدونه جدیدآ سرویس شبانه چه بلایی سرش اومده؟