[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما از uploadboy دارید دانلود میکنید اینقد سرعت پایینه.یه تست از دانلودها.ir یا سافت 98 بگیرید،سرعت کامل رو دریافت میکنید.نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
اگه اولویت شما دانلود هست و میخواید بیشتر دانلود کنید اونم با نرم افزار IDM (دانلود منیجر) قطعاً از مخابرات بگیرید!
سجاد پیشنهادش معقول و درست بود. نامحدود 512 ، 1 به 8 الان 25 تومنه و شما میتونید در ماه راحت تا صد گیگ دانلود کنید.
ولی اگه بازی می کنی یا کارایی که پینگ می خواد مخابرات داغونه ! نیای بعد هر روز بگی چرا پینگ خرابه و اعصاب خودت رو خراب کنی :n24:
مخابرات پسووردها رو سر خود عوض کرده عایا؟؟؟؟ :n13:
پسورد اشتراک اینترنت رو؟نقل قول:
مال من که عوض نشده!
سرعت دانلود از سرورای داخلی هم افت کرده !
512 محدود مخابرات
از ماست که بر ماست امیدوارم بدترش کنن
چون امروز در خواست جمع اوری دادم
1 ماهه که از بازی کردنه بازیه محبوبم محروم شدم
لعنت به مخابرات
منم 50 مگ از حجمم مونده! باید برم مرکز مخابراتی برای جمع آوری؟
بله میرید اونجا پیشه یه خانومه در خواست میدیدنقل قول:
بعدش خیلی شاکی میشن که چرا میخوای بری
منم گفتم با این وضعیتی که دارید پولمو بندازم سطله اشغال بهتره
آخه واسه من یهو چراغ اینترنت مودمم خاموش شد هر کار کردم روشن نشد ده بارم مودمو ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم؛
آخرش پسوورد اولیمو دادم که همون شماره خونست درست شد!!
نقل قول:
شاکی میشن؟؟؟؟ برای من که چیزی نگفتن!
سایت آپلودباز ترکیده؟؟؟ :n04:
یه پیغام از RedStation میاد که میگه : This IP address has currently been suspended.
ویرایش:
گویا مشکل اپلودباز برطرف شده .... الان روبه راهه
شاد باشید :n18:
اوپپپپپپپپپپسسسسسسسسسسس
الان داشتم با سرور مجازی دوستم کار میکردم یه لحظه همینطور تست از 4.2.2.4 تست گرفتم لامصب تا اخر همش تایمش 9 بود ولی میومدیم بیرون از ریموت تو سیستم عامل خودمون پینگ میکردم با این اینترنت مضخرف 300 به بالا با تایم اوت بالا رفتم داخل سرور یه فایل 95 مگابایتی رو به محض اینکه زدم واسه دانلود خداشاهده دوثانیه کمتر بود دانلود شد اصلا سرعتش رو نتونستم ببینم یه لجظه دیدم 8 تا 9 مگ رفته بود:n04::n04:
ولی خدااااااااااااااااااااااا
دلتو خوش نکن! فقط تا 128 کیلوبیت!!!!
همین الان Modem res میدم TTL 45 , 46 میاد پینگ 200 , یه دونه هم تایم اوت نداره اما نمیدونم چرا روی این 2 تا ttl هیچ صفحه ای باز نمیشه !
باید بیایی روی TTL داغون تا نت اوکی بشه ... شما هم یه تست کنید ببینید اینطوره .
:n10:
ویرایش: با این ip خیلی از سایت ها رو باز نمیکرد و برای دانلود هم مشکل داشت و وصل نمیشد! ریستارت کردم ، الان روی 2.185 مشکلی نیست:n06:
مخابرات ؟ :|
من هرچی زدم 44 نمیاد :|
شهاب لطفعلی روز های اخرش اینترنت رو خوب کرده ty shahab lotfali.:n16:
کجا خوب شده!؟؟!
سلام دوستان خسته نباشید من حدود یکساله دارم از مخابرات استفاده میکنم خداییش تا یک ماه قبل راضی بودم وای از اخرای تیر ماه به بعد واقعا از اینترنت دیگه حالم بهم میخوره چون تو این یک ماه به زور سرعتم به 50 تا 60 کیلوبایت میرسید با اینکه اینترنتم دو مگ بود هرچی هم زنگ میزنم میگن مشکل داریم دست ما نیست
حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم تمام وقتم با اینترنت سروکار دارم اهل بازی کردن اصلا نیستم فقط گشتن تو اینترنت و دانلود به نظر شما چکار کنم ؟
نقل قول:
دوست خوبم
اول از همه اگه دانلود برات مهم پس چاره ای نداری جز تحمل مخابرات چون هر جای دیگه بری اینقدر سر دانلود اذیت میشی که ... :n28:
برای مورد دوم پیشنهاد میدم اگه محدود داری تغییر بدی به نامحدود چون سرعت الان نامحدود خوبه و مشکلی نداره نسبت به سرویسای محدود :n23:
مرسی که جواب دادی
الان ی سوال دارم سرعت دانلود شما چنده ؟ چرا مخابرات یک ماهه اینقدر افتضاح شده ؟ قبلا اینطوری نبود
سلام
دوستان دانشگاه رازی خوابگاه هاش اینترنت داره؟
وضعیت خود خوابگاه هاش چطوریه؟ به همه خوابگاه میدن؟
512 نامحدود من با میانگین 65- 70 دانلود میکنهنقل قول:
در مورد سوال دوم هم باید گفت مخابرات همیشه افتضاح بوده در کیفیت ولی برای دانلود ارزان هنوز بهترینه و فاصلش با بقیه زیاده
من رازی لیسانس رو گرفتم و خوابگاهاش رو دیدم هرچند زندگی نکردم تو خوابگاهش چون کرمانشاهیم!!نقل قول:
خوابگاهاش هم کمه هم نامناسب ... چند تا بلوک داره که هر بلوک چند طبقه داره و هر طبقه یه راهرو با چند اتاقه که اتاقاش 2 نفره یا 3 نفرست و البته کوچیکه و یه دستشویی و حمام هم در هر راهرو هست ...
برای دادن به روزانه ها همه میدادن و شبانه ها هم بعضی ها میدادن و بعضی هم بیرون خونه یا خوابگاه میگرفتن ...
در مورد اینترنت :
سال اخر رو وایرلس کار میکردند که نمیدونم به خوابگاهها رسیده یا نه ولی پهنای باند زیادی نداشت رازی نسبت به تعداد دانشجوهای خودش چه برسه بهمقایسه با دانشگاههایشناخته شده دیگه و از این نظر نمیشه خیلی دلتون رو صابون بزنید....
سال 88 حدود 64 مگ بود پهنای باندشون فکر کنم (قبلش 32) و حالا شاید 2 یا 3 برابر شده باشه ولی هنوزم نسبت به تعداد دانشجوها خیلی کمه
مرسی میثم جان حالا ی سوال دیگه این سرعت که فرمودین مربوط به ضریب اشتراک یک به پنجه یا یک به هشت ؟نقل قول:
عزیزانی که اطلاع دارند میشه زحمت بکشند بگن سرعت اینترنت 512 نا محدود مخابرات اشتراک یک به 5 با یک به 8 چقدر اختلاف و تفاوت داره ؟؟؟
یک سئوال داشتم...این اینترنت حجمی آسیاتک مثلا 1 مگ سرعتش رو چند هست..بعد شبانه رایگان سرعتش چند هست
من 512 نامحدود 1 به 8 دارمنقل قول:
سرعت برای 1 به 8 و 1 به 5 تقریباً یکیه و کیفیت اونا فرق ممکنه داشته باشه
الان با این آی پی وصل شدم سرعتش عالیه ماکزیمم رو میده با کمترین نوسان تایم اوت هم اصلا نداره ،سایتها هم خوب باز میشهنقل قول:
ای کاش همیشه بیاد رو این آی پی:n09:
توجه کرده باشین این آی پی 188 ماله صبا نته
آره تا دیدم سرعتش خوبه مشخصات آی پی رو دیدم زده صبانت :n13::n13:نقل قول:
فرمایش بهنام تایید میشه .. این ای پی 188 فوق العادست ... صفحات سریع باز میشن و پنگ پایین و کلاً عالیه ! :n19:
تست 512 نامحدود مخابرات با ای پی 188 :
والبته اسم صبا نت نوشته میشه بجای مخابرات ...
اینترنت خراب بود،خرابتر شد!!!!!!!!!!!!!!:n29:
چطوز باید ip رو تغییر داد؟
256 نامحدود مخابرات:
اینترنت امروز چه قدر داغونه پینگم 700e سرعت دانلود از زور به 10 میرسه :n15:برم خطمو جمع کنم برم صبانت
قرار بود افت سرعت ها درست شه... فقط پارس رو امتحان نکردم
برای شما هم آی پی عوض نمیشه؟! مال من روی یه آی پی خاص مونده و اصلا عوض نمیشه