اسپلیترو ک دارم دیگه:31:نقل قول:
فیلتر بزارم درست میشه؟
Printable View
اسپلیترو ک دارم دیگه:31:نقل قول:
فیلتر بزارم درست میشه؟
ولی یچیزم هست.نقل قول:
تو رشت شرکت اندیشهنامحدوداشو
سرعت 30 رو 16000 میده
سرعت 50 رو 36000 میده
سرعت 70 رو 195000 میده!!!!!!!!
نمیدونم تو سرعت 70 چرا یهویی زیاد میشه قیمت.موندم تو این
ديشب هرچي از ساعت 3:49 تا 7 دانلود كردم ازم كم كرده:41:
البته مشكل از مودم خودم هم بوده كه بايد 6 ديس ميشده ولي نشده:18:
كه هنوزم درعجبم چرا ديس نشده:18:
ولي خوب بايد ترافيك بين 6 تا 7 رو ازم كم كنه ديگه نه اينكه كل ترافيك 3:49 تا 6 رو ازم كم كنه.
زنگ زدم پشتيباني ميگه شرمنده سيستم مشكل داره نميتونم گزارش مصرفتون رو ببينم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح ساعت 7:30 چک کردموحجم باقی مانده رو زده بود 4.18
الان که ساعت 10 هست چک کردم زده 2.48 !!!!!!!!
سیستمشون ترکیده نه؟
داش امين تو هم به درد من دچار شدي:31:نقل قول:
ديشب نزديك 2 گيگ رفته تو پاچم:31:
بزنگ بهشون.
من نميدونم اينا مارو چي فرض كردن اخه دزدي تو روزه روشن...!!!:19:
===================================
ويرايش
اقا زنگ زدم بهشون اول كه اصلا قبول نميكردن و ميگفت اين 1.9 گيگ ماله ساعت 6 تا 7 هستش:18:
بهش ميگم خانوم اگه سرعت نور هم باشه تو 1 ساعت اين همه نميگيره تازه زمان استفاده رو هم زده ديگه كه 195 دقيقه هستش يعني دقيقا از ساعت 3:49 تا 7:05 كه فقط يك ساعتش رايگان نيس و بقيش رايگانه.
خلاصه بعد از يه ساعت پشت خط موندن و حرص خوردن و فك زدن با اين ضعيفه و رسيدن فشارخون به طاق به قول خودش گفت: ( تيكت گذاشتم سوپروايزر ببينه)
فقط دلم ميخاد درست نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیچونده...حواست باشه D:نقل قول:
دیشب همین بلا رو سر من هم درآوردن!
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم:18:
مثل اینکه ساعت شون رو یک ساعت کشیدن جلو.
الاني برا باره سوم زنگ زدم با يكي ديگه حرف زدم گفت گفت تيكت گذاشتن بررسي ميشه.نقل قول:
هركي رو بپيچن منو عمرا من خودم دستم تو كاره:46:
:27:
رفيق زنگ بزن پشتيباني و به هيچ وجه كوتاه نيا اينجوري تعدادمون زياد بشه حساب كار دستشون مياد.نقل قول:
البته شما حدود 1 ساعت و نيم ديرتر ديس كردي ولي ديگه تو 1 ساعت و نيم كه نميشه 3.4 گيگ دانلود كرد
پس حواست باشه اون 1 ساعت و نيم رو بهونه نكنن.
برای منم همینجوری شده....
الان زنگ میزنم....
......:evil2::grrr:
زنگ بزن پدر پدر سوختشون رو در بيار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان هركي مشكل داره زنگ بزنه.
هرچي دزده به توره ما خورده.
زنگ زدم ...گفت در دست برسیه....مشکل فنی داریم و از این مزخرفات....نقل قول:
خیلی دانلود شبانمون بالاست دیگه بخوان جزو ترافیک روزانه حساب کنن خیلی زور داره....
دوستان هر کسی که دیشب دانلود داشته حتما بره گزارشش رو یه نگاه بزن که این دزدها همینجوریش دارن سرمون کلاه میزان........ دیگه اینجوریش نوبره به خــــــــــــدا
داش امین من همیشه 6:57 کانکشن قطع و کامپیوترم خاموش میشه.بعد الان تو گزارش زده 7:26 قطع کرده ارتباط من رو !!!!
آدم انقد دزد؟
آره داشي سيستمشون تركيده اساسي.نقل قول:
امكان نداره مودم من قبل از 7 ديسي نشه ولي ساعت ديسي من رو تو گزارش 7:04 زده در صورتي كه راس 6:50 مودمم ديسي شده بود.
حالا گيريم كه ديسي نشه خوب بايد 6 تا 7 رو ازم كم كنن نه اينكه هرچي تو ساعت رايگان دانلود كردم رو كم كنن.
دوستان حتما يه نگاه به گزارش ديشب بندازين.
ترافیک منم کم کردن. کلا از 1 تا ساعت 7 صبح دانلود گذاشتم همش 1 گبگ دانلود شده.
حالا از سعت مزخرف بگذریم هیچی
حالا چرا عین 1 گیگ رو از حجمم کم کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان حجم باقی مانده رو زده -1 گیگ. یعنی یک گیگ هم بدهکار شدم!!!!
تازه بدتر از اونم اینکه از صبح تا حالا هم وصل نمیشه اینترنت. کلا وصل نمیشه ها!!
زنگ زدم پشتیبانی 50 نفر تو صف بودن بی خیال شدم!!!!!! معلومه همه شاکی هستن. واسه همه همینطور شده
سلام دوستان
من دیشب فقط تونستم 2.5 گیگ دانلود کنم برای اینکه از ساعت 5.30 صبح خودشون اینترنت رو قطع کرده بودن جالب اینجاست که اصلا از حجم من کم نکرده تا الان هم اینترنتم قطع بود الان وصل شده ولی سرعت دانلودم شده 280 . ای کاش برای دانلود شبانه هم همین باشه:8:
من وقتی از خواب بیدار شدم دیدم اینترنت قطعه میدونید چی کار کردم
زنگ زدم به پشتیبانی و گفتم من پروژ دانشگاهی دارم اقا باید تا ساعت 4 برای استادم میل کنم تو رو خدا اینترنت رو وصل کنید!!!
مرده گفتش کدوم مرکز مخابراتی هستی منم گفتم مفتح بعد شماره تلفنم رو گرفت و گفت باشه درستش میکنیم بعد نیم ساعت اینترنتم که وصل شد سرعتش بالا رفته ولی پینگم افتضاح شده!!!:8:
يعني به هيچكس رحم نكردن از همه كمه كم 1 گيگ دزديدن:13:نقل قول:
شمام هر طور شده امروز زنگ بزن هرچي شاكي زياد بشه زودتر كارمون را ميفته.
بگو اگر هم حساب کرده باشه ، از ساعت 6:00 تا 7:04 میشه 64 دقیقه . اما زمان استفاده رو زده 195 دقیقه !!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
من تازه از پارس سرویس گرفتم، می خواستم بدونم داستان این شبانه ها چه جوریه؟ خودشون از ساعت 1 تا 6 صبح اتوماتیک رایگان حساب می کنن یا باید یه بار disconnect کرد؟ چون دوستان دیگه گفته بودن از 6 تا 7 صبح رو حجم ازشون کم کرده، شک کردم؟
من دیشب تا 4:50 آن بودم و نزدیک 1 گیگ هم دانلود داشتم بعدش خاموش کردم گرفتم خوابیدم .
احتمالا: از 5:30 کم میکرده که من خواب بودم :D . الان مشکلی نیست چک کردم همه رو رایگان زده و ترافیک کلیم هم 5.55 گیگ باقی مونده که درسته .
ولی مشکله حجم خوردن هنوز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دانلودامو همیشه شب انجام میدم . وب گردی زیادی هم ندارم . اما 5 روزه 500 مگ از حجمم کم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان زنگ زدم پشتیبانی تا گفتم "دانلود شبانه" خودش فهمید قضیه چیه!!!
به من گفت فردا زنگ بزن که نتیجه رو بهم بگن(واسه منم تیکت گذاشت):question:
امشب باید با ترس و لرز دانلود کنیم:41:
فکر کنم وضع من از همه بدتره! 3.5 گیگ از حجمم کم کردن(IDM مثل همیشه تنظیم بوده)! فقط 500 مگ دیگه از حجمم مونده!
:21:
ای بابا عمرا دیگه بتونید حجمتونو ازشون پس بگیرید!
الان اصلا حساب كتاب نداره ولي حالت عادي خودش 1 تا 6 حساب ميكنه نيازي به ديسي نيس.نقل قول:
فعلا به نظرم يه چند شبي بايد بيخيال دانلود شبانه بشيم و الا حجم نميمونه كه.
ماله من 100 مگ مونده تا 4 روز ديگه چه كنم...!!!:27:نقل قول:
مگه ميتونن ندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم سلام
اقا چه کاری به پشتبانی زنگ زدن باید به سازمان ارتباطات و مقررات رادیویی زنگ بزنید. بابای بابای بابای و ...... پارس انلاین رو در میارن!!!!!!!:5:
من خودم یک بار با دردسر فراوانی زنگ زدم به این سازمان و از پارس انلاین به دلیل دیر وصل کردن اینترنت شکایت کردن روز سه شنبه بود روز چهار شنبه یک خانومه زنگ زد و از من عذرخواهی کرد و گفت پنجشنبه برای نصب میان!!:31:
شما وقتی میبینید اوضاع از این قراره باید به یک جای سازمانی زنگ بزنید پدرشون رو دربیارن هر چی بیشتر زنگ بزنید بهتره!!:46:
خوب شمارش رو بده اگه تا فردا حل نشد بزنگيم.نقل قول:
از 118 بگیر دیگه:31: من که حفظ نیستم:46:نقل قول:
دوستان اون 2 گيگ برگشت به حسابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جالب اينجاس كه روز هاي باقيمانده 4 روز بود شده 8روز:31:
ترافيك مجازم 8گيگ بود شده 10 گيگ:31:
خوش به حالت هنوز برای من اضافه نشده :(نقل قول:
به سلامتی!! من که خیلی خوشحال شدم.:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
برو حالشو ببر:8::8::8:
خيالت تخت برميگرده:46:نقل قول:
دوباره بزنگ پيگير شو.
نقل قول:
ميبيني چه دنيايي شده..!!!:13:
برا يه اينترنت پيزوري هم بايد پول بديم هم حرص بخوريم.
اصلا موضوع سره اين 2 زار حجم نيست.
اينكه تو روزه روشن ازت دزدي ميكنن زور داره ولي ديگه حساب كار دستشون اومد.
از دوستانی که پارس سرویس 256 پارس دارن، میخوام بپرسم میانگین سرعت روزانشون چقدره؟ شبانه چطور؟؟
منظورم سرعت معمول هست؛ نه مثلا 2 دقیقه سرعت بره بالا بعد همونطوری بشه...
در کل از سرویسش راضی هستین یا نه؟؟
دوست عزیز شما چطور 2.5 گیگ دانلود میکنید؟ سرویستون چیه؟ من که از 12:30 تا 7 که میزارم فوقش 1.2 گیگ بشه.نقل قول:
ایشان و یک همولایتی دیگه دارن بنام امین خان که خدا و پیغمبر و اجنه براشون ساخته و دارن حال میکنن:31:نقل قول:
حسابشون با مناطق دیگه جداست
عجبا !!!!!!!!!!!!!!! :18:
دیشب گذاشتم واسه دانلود ، اما تمامش رو غیررایگان حساب کرد :
ایول :31:نقل قول:
راستی این سرویس B1 چیه ؟ تو سایت پارس آنلاین این سرویسا رو نزده . یه آماری چیزی میدی ؟
برای من هم کم شد ! تماس گرفتم گفتن ازتون کم شده ؛ پیگیری میکنیم تا فردا احتمالا" برمیگرده.
والا خودمم نمیدونم یه ماه پیش که برا قرارداد رفتم گفت چی میخای گفتم 256 8گیگ اونم B1 رو برام ثبت کرد.نقل قول:
ولی تو لیست جدید پارس نیستش.
=====================
دوستان هرکی مثه من دیشب از حجمش کم شده زنگ بزنه پشتیبانی براش درست کنن.
اون 256 8گیگی که من الان دارم و تو سایت هست و احتمالا" همونی که منظور تو بوده برای 3 ماه هست و قیمتش هم میشه 23500 . اما این 256 8گیگی که برات ثبت کرده یک ماه هست . چقدر دادی برای یک ماه ؟ :13:نقل قول:
برا منم کم کرده ...زنگ زدم گفت بر میگرده ...فکر کنم دارن یه نرم افزار جدید برا کنترل سرعت نصب می کنن که اینجوری شده.
اگه بین 6 تا 7 رو از بین ببرن ، عملا دانلود شبانه نداریم .نقل قول:
اره تو حساب کاربری منم b1 فقط 1 ماهه داره.نقل قول:
همون 29950 دیگه.