رایان عزیز جواب بنده رو نمیدید؟:n03:نقل قول:
Printable View
رایان عزیز جواب بنده رو نمیدید؟:n03:نقل قول:
خیلی ممنون. شما کاملا درست میفرمایید. باید به سیستم گوش داد. ولی من قبلا توضیح داده بودم که برایم آمدن به تهران مشکل است. اگر خودم تهران می بودم و چند روز فرصت می داشتم می رفتم به فروشگاه ها سر میزدم و با توجه به قیمتها، خوش صداترین سیستم را در محدوده بودجه ام خریداری می کردم و حتی تفریح هم بود.نقل قول:
اما چون وقتم محدود هست و آمدن برایم مشکل از اعضائه این فروم راهنمای میخواهم. آنهایی که از موجودی و قیمتها در بازارتهران خبر دارند و همچنین صدای بعضی از این سیستم ها را شنیده اند بتوانند راهنمایی کنند اینطور شاید بتوانم بدون اینکه مجبور بشوم به تهران بیایم خرید کنم.
گه گاهی دوست دارم صدا را حسابی زیاد کنم که باس را بشه یک کمی حس کرد ولی اغلب با صدای پایین گوش میدم.نقل قول:
1- آیا میشود به این سیستم یک ساب اکتیو وصل کرد ؟ اگر میشه چیزی با قیمت مناسب گیر میاد ؟
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
2-با توجه به بودجه محدود فکر کنم شاید یک امپ پایونیر٥٢٢ یا ٨٢٢ و یک جفت باند فلور استند مناسب موسیقی با راهنمایی دوستان برای سراند و سنتر هم از سایت چاره یک ست کنوود بگیرم. آیا دوستان موافق هستند؟
3-یا میشود با نهایتا ٣،٠٠٠،٠٠٠ یک امپ و یک جفت فلورستند خوب یا با ٣،٥ یک سیستم مشابه اس-٣٣ پایونیر ولی مناسبتر برای موسیقی پیدا کرد ؟
4-امپ های AV مارانتز چی موجوده و از چه قیمتی شروع میشه؟
5-در تهران بجز فوکال و جامو و مونیتور آدیو برند های دیگری مثل کنتون، مگنات و غیره هم موجود هست. آیا دوستان از قیمت و موجودی بلندگوها اطلاع دارند ؟ برای ١،٥٠٠ الی ٢٠٠٠،٠٠٠ آیا فلورستند خوبی پیدا میشود ؟
سپاسگزارم
بهترین نمونه که نمیشه گفت چیه.قیمت ها میلیونیه.باید بودجه خودتون رو مشخص کنید.سینما خانگی از 500-600 تومان می تونید تهیه کنید به بالا.نقل قول:
بستگی به سورس صداتون داره.اگر صدای فیلم در حال پخش شما چندکانال باشه پس سینما خانگی هم به شما صدای چندکانال تحویل میده.
استریو یعنی دو کانال صدا.کانال چپ و راست.صدای 3d هم عرض کردم تبلیغات کمپانی ها برای جلب مشتریه.گول تبلیغات نخور.
SDDS هم تکنولوژی که سونی حدود 10 سال پیش معرفی کرد و بر می گرده به همون صدای 7.1 کانال.
HTZ-424 Pioneerنقل قول:
خوب تا 2-3 ملیون میشه یه چیزه عالی خرید؟(واسه بازی و فیلم. منظورم ایه که بلندی زیاد منظرم نیست بیشتر کیفیت صدا مد نظرمه)نقل قول:
خوب به نظر شما انجام بازی با سینما خانگی 5.1 کاناله لذت بخش تره یا 7.1 کاناله؟ تفاوته قیمتشون چقدره؟
بعد سینما خانگی دالبی بهتره یا sdds?
خیلی ممنون به خاطر راهنمایهاتون:n16:
تا 2 میلیون میتونی پکیج 1312 دنون تهیه کنی و یا یه مدل جدید بلندگوی یاماها که دوستان هم معرفی کردن.مدل NSP110 که با یه آمپلی فایر حدود 2 تومنی میشه.نقل قول:
بازی هایی که ارایه میشه همه 5.1 کانال هستند.منکه 7.1 ندیدم.مطمئنا سیستم 7.1 بهتره و در صورت چیدمان صحیح و سورس مناسب صدای بهتری نسبت به 5.1 داره.ولی تعداد کمی از فیلم ها رو صدای 7.1 ارایه شدند.
من دقیق در مورد SDDS اطلاعات خوبی ندارم.ولی تا اونجایی که می دونم این تکنولوژی توسط سونی رو یک سری از فیلم ها جهت صدای 7.1 کانال قرار داده شده و می شود.
بله میشه این عکس مربوط به مارانتز 603 هست که خروجی توش معلومهنقل قول:
گه گاهی دوست دارم صدا را حسابی زیاد کنم که باس را بشه یک کمی حس کرد ولی اغلب با صدای پایین گوش میدم.
1- آیا میشود به این سیستم یک ساب اکتیو وصل کرد ؟ اگر میشه چیزی با قیمت مناسب گیر میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره ساب نظری ندارم
پایونیر ها اصلا موزیکال نیستند .... هم رده دنون پیدا کنی بهتره ...... درباره خرید کنوود از چاره بهت پیشنهاد نمیدم ..... کاری با سایت چاره ندارم ولی شرکتی که ارائه دهنده محصولات کنوود و بعضی محصولات دنون در سایت چاره هست .... قیمت هاش بسیار بالاست و محصولاتش بسیار قدیمی .... قطعا میتونی محصول بهتر با قیمت بهتر پیدا کنی.نقل قول:
2-با توجه به بودجه محدود فکر کنم شاید یک امپ پایونیر٥٢٢ یا ٨٢٢ و یک جفت باند فلور استند مناسب موسیقی با راهنمایی دوستان برای سراند و سنتر هم از سایت چاره یک ست کنوود بگیرم. آیا دوستان موافق هستند؟
مارانتز موجود هست اما به نسب قیمت و کارایی دنون بهترهنقل قول:
3-یا میشود با نهایتا ٣،٠٠٠،٠٠٠ یک امپ و یک جفت فلورستند خوب یا با ٣،٥ یک سیستم مشابه اس-٣٣ پایونیر ولی مناسبتر برای موسیقی پیدا کرد ؟
4-امپ های AV مارانتز چی موجوده و از چه قیمتی شروع میشه؟
5-در تهران بجز فوکال و جامو و مونیتور آدیو برند های دیگری مثل کنتون، مگنات و غیره هم موجود هست. آیا دوستان از قیمت و موجودی بلندگوها اطلاع دارند ؟ برای ١،٥٠٠ الی ٢٠٠٠،٠٠٠ آیا فلورستند خوبی پیدا میشود ؟
سپاسگزارم
توی تاپیک های فای اگه اشتباه نکنم توی یک پست شماره فروشگاه های تهران رو گذاشتم اکثر برند هایی که گفتی موجود است البته تا اون موقع بود الآن نمیدونم
اگه پیدا نکردی بگو دوباره شماره هاشون رو پیدا کنم برات بفرستم ..... ولی فکر کنم خوش قیمت ترین و خوش صدا ترین به نصبت قیمت همون جامو باشه باز اساتید بهتر میدونند.
میشه لینک این محصولاتی رو که گفتی بم بدید؟نقل قول:
راستی یادم رفت بگم که این سینما رو برای اتاقم میخوام مشکلی که نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پکیج یاماها
آمپ هم می تونی با توجه به کاربردت انتخاب کنی.
نه اشکالی نداره برای اتاق هم می تونی استفاده کنی.
ببخشید اقا رایان بلندگو هاش یکم کوچیک نیستن؟نقل قول:
بعد مگه امپ با خودش نیست؟
باید جداگانه تهیه بشه؟
اینا تو نوع خودشون عالین؟
بهتر از اینا هم هست؟
کوچیکی ملاک نیست.درایور بلندگوهاش از درایور این سینماهای تجاری بزرگتره.نقل قول:
مورد اول آمپ داره ولی مورد دوم باید آمپ جداگانه بگیری براش.
تو قیمت خودش بله عالیه.امکانات،کیفیت،طراحی تفکیک،همه چیز مناسبه.
باز چیز حجیم تر و قوی تر بخوای سری RS پایونیر.
خوب اینا پایه ندارن بخوام بزارمش قسمتا مختلف اتاق باید بزارمش رو زمین!!نقل قول:
بعد دقیقا کار امپ چیه؟
بهترین سینما خانگی موجود چیه و چه قیمتی داره؟
باید براشون پایه تهیه کنی.همه پایه زمینی هست هم دیواری.نقل قول:
بطور خلاصه بدون آمپ شما صدا نداری.
در مورد سینما خانگی هم قبلا خدمتتون عرض کردم که بهترینی وجود نداره.هستن سیستمهایی که در رده High End قرار میگیرن و قیمت های چندصد میلیونی دارند.
خوب احتمالا اونایی که شما میگی ماله سینما های واقعیه!!نقل قول:
منظورم اینه که بهترین چیزی که واسه یه خونه یا اتاق میشه تهیه کرد چنده؟
....................
میگم اقا رایان در مورد این سینما خانگی دنون که پیشنهاد دادید
این مدل 1312 هست اینطور که من شنیدم میگن 1311 ها کارایی بیشتری دارن و بلندگوهاش قوی تر هستن درسته؟
من به شما با بودجه ای که دارید بهترین هارو معرفی کردم.نقل قول:
بله مدل 1311 بلندگوی 2way داشت که برای موزیک کمی بهنر بود.
این مدل هم هست.
ولی برای اتاق بدلیل اینکه جاگیر هستش من زیاد توصیه نمی کنم ولی اگه جا داری براش این هم مدل خوبیه.
1311 چقدر گرونتره 1312ـه؟نقل قول:
این مدل پایونر از دنون ها یی که معرفی کردید بهتره؟
قیمتش چی؟
واقعا خیلی ممنون به خاطر راهنمایی هاتون:n12:
ببخشید انقدر سوال کردم:n16:
انشاالله این اخرین سوالمه!:n01:
1311 مدل سال قبل 1312 هستش و الان دیگه نیست.نقل قول:
نمیشه گفت بهتر ولی تو یک سطح هستند.
قیمتش هم حدود 2200 باید باشه.
دوستان سینما خانگی پایونییر مدل 727 تنظیمات اکولایزر دستی نداره. بنظرتون اگه بهشون بگیم در آپدیت بعدی براش میزارن؟ به کجا باید میل بزنیم؟ میل اروپا رو دوستان میگفتن جواب میگیرن ازشون. کسی آدرسش رو داره؟
اگر فکر می کنید اینکار انجام میدن سایت پایونیر انگلستاننقل قول:
سلام متشکرم که راهنمایی کردید .نقل قول:
اگر امکان داره لطفآ همان شماره تلفن های فروشگاه های تهران را برام بفرستید . تو فروم پیدا نکردم .
میدونید قیمت مارانتز ٦٠٣ اینجا حدودا چند در میاد؟ تو سایت که ٧٠٠ دلار نوشته که باید اینجا حدود ٢.٥ میلیون بشه ! آیا به این قیمت نمیشه امپ و پلیر جدا خرید؟
خیلی ممنون
سلام دوستان
به نظرتون با حداکثر 600 چه سینما خانگی خوبه بخرم؟کاربرد خاصی براش مدنظرم نیس فقط صدا و پخش قابل قبولی داشته باشه و 5:1 باشه.
سلام.نقل قول:
با این بودجه اونم تو بازار فعلی انتخاب های زیادی نداری.باید بری سراغ مدل هایی از شرکت شارپ یا ایکس ویژن.
727 پایونیر خریداری شد
کسی میدونه وایرلس و بلوتوث اون چطور کار میکند؟همینطور DLNA ؟
مبارک باشه. بلوتوث که نیاز به دانگل مخصوصش را داره (که مثل اینکه اینجا پیدا نمی شه.) وایرلس هم که باید از طریق قسمت شبکه توی تنظیمات به مودم/روتر وایرلس وصل بشی و برای اشتراک و پخش فایل ها هم به نرم افزارهای اشتراک DLNA نیاز داری که من serviio را پیشنهاد می کنم. گوشی هم اگر dlna ساپورت می کنه کافیه با گوشی به شبکه وصل بشی و البته اشتراک فایل از طریق dlna گوشی را هم فعال کنی.نقل قول:
خوب در مورد دانگل چیزی نگفته بودن. :n04:
در مورد وای فای بیشتر توضیح میدید؟ چون من تو تنظیمات جایی برای معرفی مودم وایرلس ندیدم.
به دفترچه مراجعه کنید سریع به جواب می رسید. ص 47 wireless network conection توضیح کامل مرحله به مرحله داده. ابتدا باید در منوی نتورک اینترفیس را به وایرلس تغییر بدید بعد تنظیمات وایرلس.نقل قول:
فیلم Abraham Lincoln: Vampire Hunter
روی نسخه 3D دیدم.تصویر فیلم شاید بخاطر اینکه نماهای تاریک خیلی داره مخصوصا تو صحنه های درگیری زیاد برای دوستانی دلچسب نباشه ولی صحنه های عالی هم تو این فیلم کم نیست.پیشنهاد می کنم دوستانی که تجربه دیدن فیلم های 3D زیاد دارن ببینن.
اين مدل ياماها قيمتش چنده و كسي تا به حال صداش رو شنيده ؟
شنیدم.حدود 600 تومن.نسبت به قیمتش عالیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرتون اگه خودمو بچلونم و بودجه رو تا 800 برسونم بازم چیز بدردبخوری پیدا نمیشه؟:n14:
حدود ۹۰۰ تومن مدل Htz-424 pioneer.نقل قول:
مدل خوبی تو قیمت های پایینه.
کمی صبر کن و بودجه افزایش بده بعد اقدام به خرید کن.
دوستانی که پایونییر 727 دارن. به فریمور جدید آپدیت کردن؟ اجراش سریع تر شده؟ فریمور الان دستگاه من 55 هستش که کنترل یکم تاخیر داره. مثلا میخوای زیاد کنی بار اول نمیزنه، بار دوم میزنه. یا یدفه باهم زیاد میشه. برای شما هم قبلا اینطور بود؟ با آپدیت درست شد یا مشکل از کنترل هست؟
سلام
یه سیستم آمپلی 5.1 با باندهاش رو میخام بگیرم.
اولویت اول قیمت پایینه، هر چی کمتر بهتر.
با این شرایط چه آمپلی و چه باندهایی رو پیشنهاد میدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط kindlinessangel
توی تاپیک های فای اگه اشتباه نکنم توی یک پست شماره فروشگاه های تهران رو گذاشتم اکثر برند هایی که گفتی موجود است البته تا اون موقع بود الآن نمیدونم اگه پیدا نکردی بگو دوباره شماره هاشون رو پیدا کنم برات بفرستم ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام متشکرم که راهنمایی کردید .
اگر امکان داره لطفآ همان شماره تلفن های فروشگاه های تهران را برام بفرستید . تو فروم پیدا نکردم .
میدونید قیمت مارانتز ٦٠٣ اینجا حدودا چند در میاد؟ تو سایت که ٧٠٠ دلار نوشته که باید اینجا حدود ٢.٥ میلیون بشه ! آیا به این قیمت نمیشه امپ و پلیر جدا خرید؟
خیلی ممنون
بچه ها من 727 رو از طریق ARC به tv وصل کردم الان یه مشکلی که هست بعضی وقتا که tv روشنه و میخوام از طریق سینما صدارو پخش کنم اون دو تا باند عقب صدا ندارن باره دیگه که روشن میکنی مشکل حل میشه در کل نظرتون چیه بیخیال ARC بشم یه کابل اپتیک برا انتقال صدا بگیرم؟؟؟
اگه زمان به عقب بر میگشت هیچوقت سینمای پایونیر نمیگرفتم دوستم یه مدل معمولی الجی داره سگش شرف اینو داره :n27:
یه نصیحت برادرانه اینکه مثل من اشتباه نکنین اگه قصد خرید سینما دارین حتما حتما حتما برین و از نزدیک صداشو بشنوین شاید سلیقه من بد باشه ولی من واقعا صدای اون مدل معمولی الجی رو خیلی بیشتر از این میپسندم
سلام.نقل قول:
قیمت پایین پکیج 1312xp Denon و یا Pioneer RS33
منکه زبونم مو در آورده از بس اینجا گفتم قبل از خرید حتما صدای سیستم مورد نظرتون بشنوین.نقل قول:
شما هم صدای هر دو سینما با یک فیلم یکسان تست کن.مطمئنم نظرت عوض میشه.
در مورد ARC اگر فیلمی از شبکه های تلویزون یا ورودی های دیگه hdmi متصل به تلویزیون استفاده می کنید صدا فقط استریو منتقل می شه و من هیچ تلویزیونی ندیدم صدای بیشتر از استریو پخش کنه مگر شبکه های تلویزون 5.1 باشند که تو ایران نداریم ویا اینکه فیلم از طریق USB تلویزیون پخش کنید( که برای این مورد هم در تلویزیون سامسونگ با توجه به دالبی یا DTS بودن فایل باید در منوی SPDIF تلویزیون هنگام پخش فیلم انتخاب شود؛ چه اپتیکال چه ARC)نقل قول:
برای تبدیل صدای استریو به 5.1 کافیه از منوی sound یکی از حالت های 5.1 یا دالبی را انتخاب کنید. پیشنهاد می کنم بلندگوها را هم با توجه به فاصله از مرکز نشستن تنظیم و همچنین بلندی ساب را به دلخواه تنظیم کنید.
ARC و اپتیکال متصل از تلویزون به سینما یک کار انجام می دهند و در واقع ARC حذف کننده سیم اضافی اپتیکال هست.
در مورد صدا هم دوستان اینجا هم همین نکته "اول گوش دادن بعد خرید" را هنگام پیشنهاد ذکر می کنند. که البته منم گوش نداده خریدم و راضیم!
تشکر.نقل قول:
اگه ممکنه حدود قیمت رو هم بفرمایید.
باند هم از با آمپلی هست یا باید جدا تهیه بشه؟
سلامنقل قول:
شما درست میگین اشتباه رو من خودم مرتکب شدم که ندیده خرید کردم برای دیدن فیلم واقعا صداش از تمام برندهای الجی . سامسونگ .سونی .. . بهتره
فقط تو موزیک زیاد راضی نیستم چون تو ماشینم یه سیستم حرفه ای (کامپونت های فوق العاده خوش صدا) دارم صدای سینما برام یه خورده بمه که هیچ تنظیمات بخوصوصی هم نداره
بازم میگم اشتباه از سلیقه مشکل پسنده منه که از یه سیستمی که اسمش با خودشه homet heater
انتظار یه سیستم موزیکال رو دارم