دوستان سوال 168 فیزیک قلم چی 28 خرداد رو برام توضیح می دین؟ به نظرم گزینه های 3 و 4 هم چون qc و w توشون صفر هستش اشتباهن! علامت q و w ها رو هم توی این سوال بخصوص توضیح می دین؟:11:
Printable View
دوستان سوال 168 فیزیک قلم چی 28 خرداد رو برام توضیح می دین؟ به نظرم گزینه های 3 و 4 هم چون qc و w توشون صفر هستش اشتباهن! علامت q و w ها رو هم توی این سوال بخصوص توضیح می دین؟:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aaaaa!
من چقدر شاخم!:31:
رتبه معادل کنکورو ببینین...بترسین!:31:
یه کارنامش مثل آدم بود سنجش که اونم قاطی کرد...
سوال168:
قانون دوم ميگه محاله w صفر شه پس 2يا4 درسته.
قانون دوم ميگه محاله گرما خود بخود از جاي سرد به گرم منتقل بشه كه گزينه2 اينطور شده!
قانون دم به بیان ماشین گرمایی می گه محاله qc صفر باشه و به بیان یخچالی می گه محاله w صفر باشه.نقل قول:
آقا اينکه کسی کلک معلم داره همين اصطلاحات رو يا تايپ کنه يا صفحه رو اسکن کنه بزاره . ممنوننقل قول:
به بيان يخچالي ادامه هم داره يعني كلا اينه:
محال است w صفر بشه و گرما خود بخود از جاي سرد به گرم منتقل بشه.
آخرين تمرين پايان فصل1 شبيه به همينه كه دبيرمون اين گزينه2 هم خودش به تمرين اضافه كرد و توضيح داد!
وجد و همت و وقت و... که آخر کتاب پیش دانشگاهی هستن! کلک برای چیته؟!نقل قول:
چه قدر رتبه هام شبيه moraddade!!!
please HH EE LL PP me:19:نقل قول:
سلام دوستان كمك مي خوام شديد
واسه رياضي تجربي از پيش و پايه چه مبحث هايي رو بخونم كه هم آسون باشه هم بشه 10 تا 20 در صد تو كنكور زد
در ضمن كسي اطلاع داره براي قبولي تو رشته زيست شناسي سلولي مولكولي در تهران حداقل رتبه چه قدر بايد باشه
اولش که توکلی، معاون اجرایی سازمان سنجش رو اوردن. گفت پیک سنجش دوشنبه رو حتما بخرید قراره اطلاعیه های مهمی رو بزنن+ اطلاعیه دریافت کارت کنکور.نقل قول:
بعدش هم دیبازر و شکوری و جعفرقلی بودن که شکوری نقش پدر جعفرقلی رو بازی می کردم و برای مشاوره اومده بودن پیش دیبازر مثلا! خیلی خنده داربود! بازیگرهای خیلی خوبی ان واقعا!:31:
سلام.
در راستای دوره ی فیزیک 2 عدد سوال برام پیش اومد اگه میشه جواب بدین ممنون میشم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5080815&postcount=513
سلام
مال منم اومده نمیتونم بزارم
مشکل اینترنته ساتای آپلود رو باز نمیکنه
ولی چرا اینقدر تخمینش خنده داره؟!
تخمين نيست.نقل قول:
گفته اگه شما همين درصدارو تو كنكور 88 مي زدين رتبتون اين مي شده.
دچار توهم تشابه سوالاشون با سوالاي كنكور شدن!!
شما هم که معادلت مث منه..نقل قول:
چه قدر رتبه هام شبيه moraddade!!!
من فکر کردم برا من اشتبا شده.
جریان چیه؟
مگه نباید تو مایه های رتبه سهمیه باشه؟!
ویرایش
چه مسخره!!!نقل قول:
تخمين نيست.
گفته اگه شما همين درصدارو تو كنكور 88 مي زدين رتبتون اين مي شده.
دچار توهم تشابه سوالاشون با سوالاي كنكور شدن!!
با درصد تخمین رتبه میکنن؟!
از ما که گذشت...ولی عمرا بذارم بچه هام برن سنجش.
بر اساس نمره ی کل پیش بینی کرده و نمره ی کل ربطی به سطح سوال ها نداره.نقل قول:
نمره كل امتحان خودشونو با نمره كل كنكورياي پارسال مقايسه كرده.نقل قول:
فك كنم زير 100 ها براشون پيشبيني 1 كرده.چون براي رتبه 210 پيشبيني 10 كرده بود!
من هنوز سر حرفم هستم اگه مزخرف تر از سنجش پیدا کردین اسمش رو به شما ره 30000333 اس ام اس کنین یه ریو بهتون می دم :41:
بچها کسی از همايش اياد فيلی خبر نداره؟ ساعت ، روزش؟؟؟؟
کنکور خارج از کشور تجربی 85 به بعد رو کسی داره ؟
انتگرال . مشتق. حد. آمار و احتمال. ماتریس. تصاعد. لگاریتم. همینا بالای 30 درصد میشه. در مورد سوال بعدیتم به این سایت برو:نقل قول:
کد:http://kanoon.ir/misc/sarasari/browse.aspx?departmentcode=2&classname=A%2B%2B
نقل قول:کد:http://www.kanoon.ir/misc/newtheme/index.aspx
فکر کنم بر اساس درصدا نمره میده
یعنی اگه شما اینجا ریاضی رو 80 زدی انگار 88 هم 80 زدی!
برای همین رتبه ها رو خوب نشون میده:31:
اینم از من ، واقعا سنجش خیلی خیلی افتضاحه . من هیچ وقت تو عمرم نتونستم ریاضی فیزیک 60 بزنم ولی اینجا راحت زدم . بگذریم . خیلی چرت بود . من باشم کسی ازم بپرسه چی شرکت کن می گم هیچ کدوم . گزینه دو و قلمچی اونجوری سنجش هم اینجوری باز گزینه دو خیلی بهتره .
بگذریم .
درسته ، منم با داخل کشور می زنم ، نمی دونم . راه دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟نقل قول:
خب اگر سنجش هم 20000 نفر شرکت کننده داشت ! .. کسی نمیرفت و مجبور بودن کیفیت کار رو بالا ببرن ! ... ولی اینا خیالشون راحته که شرکت کننده همش میاد !!! چون همه میان آخر سال توی سنجش !! .. انگار یه جور رسم شده !
ادیت( اگه میشه حذفش کنید)
بچه ها 2تا سوال فیزیک دارم بی زحمت یه نگاهی بهشون بندازین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=53
کنکور 88 نسبت به سالهای قبلش سنگين تر نبود ؟
امسال معلوم نيست نسبت به سال پيش سخت تر مياد يا آسون تر ؟ من از يکی از دبيرامون شنيدم که گفت به احتمال زياد امسال کنکور آسون تر مياد ، نميدونم ميخواست به ما روحيه بده يا ...
به نظر من سخت تر ميشه كافيه يه نگاه به امتحان نهاييهاي امسال بيندازين!
حالا چه فایده ای داره بگیم کنکور امسال کشکه یا غوله؟
منم یکی دوجا شنیدم ولی باور نکنید. شما سوالای 86 به بعد رو بزنید متوجه میشین هر سال نسبت به سال قبل مفهومی تر و سنگینتر میشه طبیعی نیست یهو امسال آسون شه .نقل قول:
تشریحی 88داخل رو از کجا باید گیر بیارم؟
یه دفترچه دارم که پاسخش هم توش هست ولی بعضی ها رو غلط نوشته!
سلام دوستان
ببخشید که مزاحمتون شدم من کنکوری 90 هستم
من بهترین کناب ها رو واسه فیزیک و ریاضی میخواستم هم پیش هم پایه
دو سه تا کتاب تو پست های اول گذاشتین ولی من اونارو از چند نفر پرسیدم گفتن اونا یکم قدیمی شده بهتر هست از کتاب های جدید استفاده کنی
ممنون میشم راهنمایی کنین
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
کدوم رشته؟؟؟نقل قول:
اولا اینجا تاپیک کنکوره 89 هست و سوال شما در رابطه به کنکور 90نقل قول:
دیوما ، اینجا تاپیک کنکور هست شما باید به تاپیک معرفی کتاب در همین انجمن مراجه فرمایید تا جوابتان داده شود
---------------------------
ریاضی
کنکور ریاضی 88
دفترچه سوال:
دفترچه پاسخ:کد:http://gozine2.ir/files/File/konkoor/ry-q-88.pdf
کد:http://gozine2.ir/files/File/konkoor/ry-a-88.pdf
این دو تا چه ربطی به هم دارن؟!:blink:نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
ولی اینم جواباش کپی همونه :31:
سایت دیگه ای نیست؟
------------------------------------
سوال 201 مگه گزینه 3 صحیح نیست؟
همون که گفته بود کاشف عدد اتمی(!) هنری موزلی هست
امتحانات نهایی امسال [ پیش-دانشگاهی ] که واقعا و انصافا مثل آب خوردن بود (اونطوری که هم میگید سخت نبود ...) !!!!!!نقل قول:
به نظر من سخت تر ميشه كافيه يه نگاه به امتحان نهاييهاي امسال بيندازين!
ولی باورم که کنید کنکور 88 ریاضی رو که میبینم خیلی خیلی سخت نیست ... (مال تجربی و انسانی و هنر و دیگر رشتهها رو نمیدونم ...)
در کل خیلی استاندارده (همهی سوالات کنکور همهی سالها) ! ...
راستش شاید دلیل استفاده شما از کلمهی "سخت" این باشه که مثلا وقت ، برای خوندن یکی دو سه تا کتاب درسی نمیرسه یا نداشته باشیم و چون توی کنکور از کتابهایی که ذکر شده ، به تمام و کمال و دقت سوال طرح میکنن باعث شه که یه حس مثلا سختی به آدم دست بده ... ( این حرف رو از تجربیات قدیمی خودم گفتم ! ... )
فک کنم یه 10 روزی وقت برای کنکور مونده ، آره ؟ :دی ...
ایشالا همـ-تون(مون) موفق شید(ـیم) ...
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
خیر عزیز جونم ... ارنست رادرفرده !!! سوال 1 شیمی رو میگی دیگه ؟ .... گزینهی دوم جواب هست ...نقل قول:
سوال 201 مگه گزینه 3 صحیح نیست؟
همون که گفته بود کاشف عدد اتمی(!) هنری موزلی هست
عدد اتمی با کمک هنری جون ! توسط رادفرد کشف شد ...
آهــــــا درستهنقل قول:
تو صفحه 11 شیمی 2 نوشته ولی تو حاشیه اش به موزلی ربطش داده!
ولی مثل اینکه میگفتن یه دیگه کشفش کرده یعنی سوال اشتباه علمی داشته ...
خب کنکور که سال به سال سخت تر میشه
ولی یه اتفاقی اتفاد تو کنکور 88 که سوالا وقت گیر تر شد یعنی محاسبات زیادی و الکی و تعداد مسائل زیاد . تو درسی مثل ادبیات هم سوالا خیلی وقتگیر شده بود که بازخورد بدی داشت رو همین حساب میگن که شاید آسون تر بشه یعنی مثل سال ها ی قبل سوالا وقت کمتری بخوان . این مساله تو شیمی خیلی خودشو نشون داده . ولی به هر حال بهتر ه ما فکر کنیم امسال آسون میاد.:46:
من یه طرحی دارم می گم بیان هر کدوم ما از هر درسی دو سه تا سوالو که احتمال می دیم امسال بیاد مطرح کنیم اینجوری یه مروری هم می کنیم اولویت با سوالهاییه که اولین بار میاد فقط خیلی دقیق بگین چی میاد مثلا من :
1- ادبیات : تاریخ ادبیات : سه جای خالی که یکی صادق هدایت . یکی آلفولنس دوده . ویکی از ولتر میاد.
2- عربی : امسال تمیز میاد ( پارسال نیومد )
3- دینی : سه تا جاخالی از شرایط . مراحل و روش های امر به معروف
4- زبان : 'گرامر such
5- ریاضی : تابع پوشا
6- فیزیک : فرایند غنی سازی
7-شیمی : فرایند هال
حالا ببخشید ها ... بهتون بر نخوره ... اصلا به ما چه که کی واقعا کشفش کرده ! ؟ ...نقل قول:
ولی مثل اینکه میگفتن یه دیگه کشفش کرده یعنی سوال اشتباه علمی داشته ...
ما که خود کتاب رو میخونیم و خود کتاب رو امتحان کنکور میدیم ، چه درست باشه چه احتمال قریب و کم نادرست !
راستی ، اگه قرار بود که نام افراد رو توی خیلی از مطالب کتابها میبردن، در کشف نترون (سومین ذرهی زیر اتمی کشف شده) یک دانشمند مسلمان نقش مهمی داشته که توی کتاب عربی درسی دورهی دبیرستان هم هست ولی توی کتاب شیمی 2 و آزمایشگاه اصلا درباره اون دانشمنده هم حرفی نشده ! ...
حالا خودتو خیلی ناراحت نکن ... :دی ...
راستی برای کنکور کم مونده ها ... بجای اینکه بیاییم اینجا با هم بحرفیم میتونیم بریم حداقل یکی دو مطلب یا مرور کنیم یا بخونیم یا اصلا تست بزنیم ! ...
با تشکر .
بازم موفق و سربلند باشید همتون ( ایشالا:دی)
بابا این که پیشو نمیگه:31:.سومو دیدین شما؟نقل قول:
امتحانات نهایی امسال [ پیش-دانشگاهی ] که واقعا و انصافا مثل آب خوردن بود (اونطوری که هم میگید سخت نبود ...) !!!!!!
منظورش اینه که کلا اینا تصمیم گرفتن شرایط ورود به دانشگاهو سخت کنن،که نهایی سوم امسال گواهی بر این مدعاست:31:نقل قول:
این دو تا چه ربطی به هم دارن؟!:blink:
البته شما کنکوریها ی89 نگران نباشید.احتمالا از سال دیگه اتفاق میفته(این نهایی بود شما پارسال دادین آخه)
امیدوارم همتون کنکورو با موفقیت پشت سر بذارید:40: