وبگردی ها خیلی از ترافیکم کم میکنه چاره ای نیست که ترافیک مصرفیم موقع وبگردی پایین بیاد ؟
Printable View
وبگردی ها خیلی از ترافیکم کم میکنه چاره ای نیست که ترافیک مصرفیم موقع وبگردی پایین بیاد ؟
راه که زیاد هست.باید با اپرا و فایر فاکس کار کنی و کیفیت عکسها رو رو low بزاری.نقل قول:
ولی کلا صبانت زیاد از حد معمول حجم کم میکنه.من هفته ی پیش رفتم حجممو چک کردم 4 گیگ داشتم.فرداش دوباره رفتم شده بود 3.3 گیگ.
پس چرا adsl مخابرات استان ما محدود هست!!!!!!!!!؟نقل قول:
حتی شبانش هم رایگان نیست.:19:
با فایرفاکس مگه میشه اینکارو کرد ؟نقل قول:
حدود یک هفتست adsl من همیشه قطع میشه!
adsl مخابرات
مودمم d-link 2640 هست.
چجوری میشه فهمید این قطعی از مخابرات هست یا مودمم مشکل داره؟
همه چراغ های مودمم روشنه.
سلام.نویز چه قدر میتونه تو سرعت اینترنت تاثیر بزاره.؟
من معمولا با 100 kb/s دانلود میکردم الان شده 20-30.پشتیبانی میگه خطتون نویز داره.در ضمن مثلا 2 - 3 دقیقه اینترنت میره(dic نمیشه ولی page هم باز نمیکنه)اینم علتش نویز میتونه باشه؟
گاها چراغ DSL هم خود به خود چشمک میزنه
من با اپرا کار میکنم.ولی مطمئنا داره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه همه ي چراغ هاي مودم به حالت نرمال روشن باشن مشكل بر ميگرده به مشكل داخلي خودتون و يا سيستم
موفق باشيد.
نویز گیر داری ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
صد در صد تاثير داره نويز خط روي سرعت و كيفيت اينترنت
موفق باشيد.
بله دارم.لطفا کمک کنید این عصابم رو خورد کردهنقل قول:
همه چراغ ها روشنه اما گاهی میبینم هم pc هم لپتاپم کانکت نمیشه!؟نقل قول:
میگم نکنه مودمم خرابه!؟
dlink u2640
سلامنقل قول:
الان سرویس جدید 256 پارس آنلاین با ترافیک 6 gig سه ماهه 27500 تومنه .
این 6 گیگ چقدر دوام میاره برای وب گردی؟
اینجا رو ببینید که پارس آنلاین نسبت به دیماه سال گذشته چقدر رتبش اومده پایین !
کد:http://www.matma.ir/matma/isdp-ranking-month-link.html
واقعا که گند عظمی زدن !
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
سلامنقل قول:
اگه فقط واسه وبگردیه از سرتون هم زیاده ... البته سرتون سلامت :20:
وقتی همه چراغ های مودم روشنه ولی pc کانکت نمیشه ، مشکل از کجاست؟
اما گفتم با ترافیک 3 گیگ!!!!!!!!!!نقل قول:
.
.
.
یا یوزر نیم پسورد کانکشن رو اشتباه وارد کردی و یا isp اکانتت رو با مشکل روبرو کرده.سعی کن یوزر نیم و پس رو بصورت دستی بدون کپسلاک وارد کنی اگه درست نشد به پشتیبانی بگو.یه بار یوزر من توی isp عوض شده بودنقل قول:
نمیدونم از غروب به بعد چی شد اینترنت که سایت های ایرانی باز نمیشن (البته فقط پی سی ورد میاد). ولی سایت های خارجی باز میشن . سایت های ایرانی رو فقط با پ.ر.و.ک.س.ی میشه باز کرد ! جریان چیه ؟
نقل قول:
توی تعرفه های جدیدشون 3 gig سه ماهه ندارن ... ضمنا این پایین ترین
قیمتشونه که بعد از اعمال مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
و تخفیف 20 درصدی به سرویس دهنده های اینترنتی اتفاق افتاده ...
حالا اگه با 6 گیگ حال نمیکنی ... 3 گیگشو مصرف کن .
سلام دوستان
سرویس اینترنت پر سرعت من از نوع bridge هست(مربوط به خود مخابرات )
مودمم هم وایرلس داره .
حالا میخوام تنظیمات رو طوری انجام بدم که هر وسیله ای بتونه بدون داشتن یوزر نیم و ... ازش استفاده کنه ولی این تنظیمان رو فقط وقتی که سیستم روی ppoee هست میتونم تغییر بدم(که بهش یوزر و پسورد بدم ) در غیر اینصورت خاموشن!
راه حلی هست ؟
ممنون از راهنماییتون
با سلام خدمت دوستان خوبم
دوستان من ADSl 512 مگ رو دارم و سرعت دانلودم خم همیشه روی 50 هستش خواستم ببینم که آیا میشه سرعت رو بالا ببرم چون من دیدم که حتی این سرعت رو تا 70 بعضی ها میگن میبیرم خواشتم ببینم چطوری ممنون میشم راهنماییم کنین
در ضمن من برنامه cFosSpeed Traffic Shaping رو هم نصب کردم منتها نمیدونم کار کردن باهاش چطوری و با اینکه نصبش کردم باز سرعتم روی همون 50 میمونه
ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس
همیشه قطع نیست، گاهی قطع میشه!!!نقل قول:
کسی از ساشانت یا سروش نت adsl گرفته؟سرعتش چجوریه؟مخصوصا زمان دانلود رایگانشون؟
جداول معرفی شرکت های برتر اینترنتی
در همین حال شرکتهای شاتل، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت، عصر انتقال داده ها، ارتباطات فن آوا، داتک، پارس آنلاین، نداگستر صبا و افرانت نیز شرکتهای برتر اینترنتی برای بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب بودند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ ۱۳۹۰/۳/۱۰
کد خبر: 109294
منبع:
نسخه چاپی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکتهای برتر اینترنتی در اردیبهشت ماه 90 از لحاظ ارائه سرعت و کیفیت واقعی اینترنتی که به کاربران ارائه می دهند در دو گروه ارائه دهندگان سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت 512 کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه مشخص شدند.
به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور با راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت، هر ماه شرکتهای برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می کند و در این زمینه از کاربران کمک می گیرد. به این معنی که کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود است استفاده کنند.
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند که سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
سرویس دهندگان برتر اینترنتی برای سرعت کمتر از 512
جدول شرکتهای ارائه دهنده اینترنت دایل آپ، ADSL و وایمکس نشان می دهد که استقبال کاربران از تست سنجش سرعت اینترنت نسبت به ماههای گذشته در حال افزایش است و شرکتهای جدیدی نیز به لیست این شرکتها اضافه شده اند. براین اساس مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور در این جداول رده بندی، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی را به دو بخش اینترنت با سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه و اینترنت با سرعت 512 کیلوبیت تا حداکثر 2 مگابیت بر ثانیه تفکیک کرده که در بخش سرویس دهنده های با سرعت کمتر از 512 کیلوبیت بر ثانیه شرکتهای شاتل، آریا سپهر، ارتباطات مبین نت و پارس آنلاین و افرانت در بازه زمانی 1 تا 8 صبح برترین شرکتها بودند.
همچنین در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعدازظهر که بیشترین زمان استفاده کاربران ایرانی از اینترنت محسوب می شود شرکتهای شاتل، پارس آنلاین ، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت ، آریا سپهر،توسعه رسان پاسارگاد، عصر انتقال داده ها، فن آوا، اندیشه خزر و نداگستر صبا به ترتیب رتبه برترین ها را کسب کرده اند.
در همین حال شرکتهای شاتل، پیشگامان توسعه ارتباطات، ارتباطات مبین نت، عصر انتقال داده ها، ارتباطات فن آوا، داتک، پارس آنلاین، نداگستر صبا و افرانت نیز شرکتهای برتر اینترنتی برای بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب بودند.
سرویس دهندگان برتر اینترنتی برای سرعت بیشتر از 512
به گزارش مهر، طبق جدول رده بندی شرکتهای اینترنتی برای ارائه سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه تا دو مگابیت بر ثانیه، شرکتهای پارس آنلاین، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، توسعه رسان پاسارگاد، نداگستر صبا و پردیس در بازه زمانی ساعات 1 تا 8 صبح برترین شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت در اردیبهشت ماه بوده اند که شرکت پردیس برای اولین بار در این رده بندی قرار گرفته است.
در همین حال شبکه ارتباط شبدیز، پارس آنلاین، شاتل، عصر انتقال داده ها، توسعه رسان پاسارگاد، پیشگامان توسعه ارتباطات، رسپینا، نداگستر صبا، ارتباطات فن آوا و ارتباطات مبین نت سرویس دهنده های برتر اینترنت پرسرعت در بازه زمانی 8 صبح تا 4 بعدازظهر و شاتل، پارس آنلاین، عصر انتقال داده ها، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، نداگستر صبا، پیشگامان توسعه ارتباطات و ارتباطات فن آوا نیز در بازه زمانی 4 بعدازظهر تا 12 شب در اردیبهشت ماه بودند.
جداول معرفی شرکتهای برتر اینترنتی
نتایج به دست آمده از تستهای کاربران اینترنت از اول تا 31 اردیبهشت ماه به ترتیب در بازه های زمانی 1 تا 8 صبح ، 8 تا 4 بعدازظهر و 4 بعدازظهر تا 12 شب به شرح زیر است:
شرکتهای برتر برای اینترنت کمتر از 512K به ترتیب در سه بازه زمانی
شرکتهای برتر برای اینترنت بیشتر از 512K به ترتیب در سه بازه زمانی
نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم!
از هر شرکتی که میخوایم اینترنت پرسرعت بگیریم میگن چون تکنولوژی استفاده شده تو سیستم شما فیبر نوریه نمیتونیم ADSL بتون ارائه کنیم
دسترسی به اینترنت پر سرعت رو از چه طریقی پیشنهاد میکنید؟
وایرلس / وایمکس
من مبخوام برای یکی از آشنا هامون ADSL بگیرم موندم از کدوم شرکت بگیرم
استفاده دانلودی هم ندارن بیشتر برای Video call با خارج از کشور میخوان (فکر کنم 1 مگ با محدودیت 5 گیگ کافی باشه)
سند شرکتی هم دارم که بالای 128 بگیرم ولی قیمتش هم براشون مهمه
دوستان عزیز ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
پیش شماره 4421 هم هستن
سلام
یکی از دوستام می خواد adsl بگیره که مرکز مخابراتیشون میشه مرکز رجایی با پیش شماره ی 8890
حالا می خواستم بدونم توی این مرکز کیفیت کدوم یکی از isp ها بهتره؟
بین شاتل و صبانت و فن آوا و خود مخابرات و لایزر و آسیا تک کدوم بهترن؟
منکته: هم بصورت کلی مقایسه کنید (اگر در این منطقه نیستید) و هم بصورت داخل منطقه (اگر داخل این منطقه سرویس دارید)
مرسی خیلی زیاد :11:
دوستان تو منطقه دروس و پاسداران الان شرکتی هست که پورت خالی داشته باشه و کیفیت هم داشته باشه ؟
انقلاب اینترنت قویتر از انقلاب صنعتی
مرجع : خبرگزاری مهر
پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۱۸
ایتنا - موسسه جهانی «مک کینسی» با انتشار تازهترین گزارش خود که حاصل تحقیق در ۱۳ کشور است این رشد اقتصادی اینترنت را تائید میکند.
انقلاب اینترنت قویتر از انقلاب صنعتی
گزارش جدید یک موسسه تحقیقاتی بین المللی با تاکید براینکه انقلاب اقتصادی اینترنت قویتر از انقلاب بزرگ صنعتی قرن ۱۹ است، نشان میدهد اینترنت در مدت ۱۵ سال گذشته به تولید ناخالص ملی کشورها اجازه داده است که ۳. ۴ درصد رشد کند.
به گزارش ایتنا به نقل از مهر، درآمدزایی و رشدی که انقلاب اقتصادی اینترنت ایجاد کرده بیش از انقلاب بزرگ صنعتی قرن نوزدهم است.
موسسه جهانی «مک کینسی» با انتشار تازهترین گزارش خود که حاصل تحقیق در ۱۳ کشور است این رشد اقتصادی اینترنت را تائید میکند.
این تحقیقات در ۱۳ کشور شامل کشورهای گروه ۸ به اضافه برزیل، چین، هند، کره جنوبی و سوئد انجام شد.
برپایه این گزارش، اینترنت در سال ۲۰۰۹ موجب رشد ۳. ۲ درصد تولید ناخالص ملی در هند شد این ارزیابیها نشان میدهد که در مدت پنج سال منتهی به سال ۲۰۰۹ تولید ناخالص ملی هر یک از این کشورها به طور متوسط ۵ درصد رشد داشته است.
نتایج این تحقیق که «مواد اینترنت: تاثیرات جامع نت بر روی رشد، شغل و رفاه» نام دارد حاکی از آن است که به طور متوسط، اینترنت در تمام این ۱۳ کشور موجب رشد متوسط ۳. ۴ درصدی تولید ناخالص ملی شده است.
این گزارش توضیح میدهد: رشد اقتصادی حاصل از مصرف و هزینههای مربوط به اینترنت اکنون بیشتر از بخشهای کشاورزی و انرژی است. به طوریکه کشاورزی به طور متوسط ۲. ۲ درصد از تولید ناخالص ملی را در این ۱۳ کشور تامین میکند.
برپایه این گزارش، هرچند اینترنت موجب کاهش ۵۰۰ هزار پست شغلی شده اما همزمان اجازه داده است که ۱. ۲ میلیون فرصت شغلی جدید ایجاد شود. این مشاغل جدید منجر به جذب توسعه دهندگان نرم افزار، تکنسینهای انفورماتیکی، کارشناسان امنیتی و... میشوند. به بیانی ساده، به ازای هر شغل از بین رفته، اینترنت حدود ۲. ۶ شغل جدید ارائه کرده است.
موسسه «مک کینسی» در این تحقیق با بررسی ۴ هزار و ۸۰۰ شرکت کوچک و متوسط در ۱۳ کشور دریافت شرکتهایی که از فناوریهای دیجیتال بهره میگیرند نسبت به شرکتهایی که هنوز از این فناوریها استفاده نمیکنند بیش از دو برابر رشد داشتهاند.
این تحقیق توضیح میدهد که اینترنت، سطح کیفی بالاتری را در زندگی هر یک از شهروندان کشورهای توسعه یافته تضمین میکند.
به طوریکه در حدود ۱۵ سال اخیر، به خاطر توسعه اینترنت درآمد سرانه هر فرد ۵۰۰ دلار افزایش یافته است. این درحالی است که این میزان درآمد سرانه در انقلاب بزرگ صنعتی در مدت ۵۰ سال به دست آمد.
«مک کینسی» همچنین پیش بینی کرده است که کسب و کار مرتبط با ابرهای محاسباتی تا سال ۲۰۱۵ در حدود ۸۵ میلیارد دلار سود خواهد داشت.
به گفته این موسسه، آمریکا حدود ۳۰ درصد از سود جهانی حاصل از خدمات اینترنت را در اختیار دارد.
با سلامنقل قول:
منطقه ی مورد نظرتون رو اعلام کنید و اینکه اطلاعاتی در مورد انتظار و مصرف خودتون از اینترنت هم بگید
چون گزینه برای پیشنهاد دادن زیاد هست..
موفق باشید.
ما بلوار لادن سکونت گزیده ایم . من بعد از چند سال به اینترنت وصل شم میخواهم بترکانم سرعت هم زیاد باشدنقل قول:
دوستان
این پارس آفلاینی ها درست حسابی جواب نمیدن!
POL-128-2G
این سرویس 8 تومنه دیگه درسته؟
از 1 تا 6 هم دانلود رایگان داره؟
بعضیا فضایی دانلود میکنن با این سرویس (به گفته خود کاربراشون تو تایپیک) یعنی با 8 تومن شبی یکی دو گیگ دانلود دارند
تایید میکنید؟ (اگر منطقه هم خلوت و خوب باشه)
سرعت دانلود ایرانسلم:::
باسلام
دوستان، من یه سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدین
چطور میشه مشکل نویز و قطعی رو بدون اسپلایترحل کرد؟
آیا راه حل دیگه ایی جز اسپلایتر وجود داره که خط تلفن بدون نویز کار کنه؟ مثل تغییراتی در اتصال تلفن به پریز و سیمها
سلام دوستان
منم ميخوام از يكي از اين ISP ها اينترنت ADSL بگيرم. از وايرلس خوشم نمياد.
مركز مخابراتي ما شهيد زارعي هستش. كارم هم بيشتر مرور صفحات وب و گهگاهي هم دانلود هست.
در اصل مي خوام بدونم تو اين محدوده ما كدوم شركت بهترين سرويس رو ارايه ميده. ممنون
سلام این سایت لایزر رو دیدید ؟
کسی تا به حال ازش خرید کرده ؟
فوق العاده به نظر می رسه
کد:http://www.laser.ir
اگه خط خونه ام فیبر نوری باشه سرویس ADSL بهش نمی دن. خوب قطعا یا عموما؟ می دونم ولی آیا هیچ شرکتی نیست که روی فیبر نوری هم خدمات بده؟ دنبال وایمکس و اینا هم اصلا نیستم. شرکتی هست سرویس بده با هر قیمتی با هر کیفیتب با هر محدودیتی و با هر سرعتی که شد، مهم نیست. در تهران البته.
با سلامنقل قول:
خوب شرکت ها نمیدن
اما خود مخابرات موظف هست اگه پورت خالی داشته باشه بهتون اینترنت بده
موفق باشید.