فونتت رو بزرگتر کن، بچه ها چشمشون ضعیفه:31:نقل قول:
Printable View
فونتت رو بزرگتر کن، بچه ها چشمشون ضعیفه:31:نقل قول:
آقا، یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟!!:19:نقل قول:
اسپلیتر که دارید ان شالله ؟نقل قول:
نویز روی خطتون زیاده ؟
از پشتیبانی سوال کردید ؟ چی بهتون گفته ؟
اسپلیتر هم داریم انشاء ا... ! اگه دقت کرده باشین گفتم که اینترنت وصله یعنی با کابل میتونم برم توش، مشکل قطع و وصل شدن زیاد وایرلسه... نویزی هم روی خطوط نیست.... مودم رو از یکی از دوستان گرفتم، پشتیبانی تو کار نیست که ازش بپرسم...
ببشین مسخره می کنین ؟نقل قول:
سلام
مودم وایرلس با برد خوب تا 90 تومن چی بگیرم بردش خوب باشه
مسخره نکردم. ولی آخه هرچی میپرسی هیچکس جوابتو نمیده. من خودم میخواستم جواب سوال رو بدونم ولی کسی جواب نداد.:27:نقل قول:
من مودم وایرلس زایکسل دارم. zyxel p660hwنقل قول:
قیمتش حدود 80-90 تومنه(تو بازار اهواز که قیمت کردم 87 تومن بود). خونمون ویلاییه. کل خونه رو پوشش میده. حتی تا دم در خونه هم با موبایل سرچ کردم، وایرلس رو پیدا کرد(البته تو حیاط وایرلس رو ضعیف پیدا میکرد). در کل تو کل خونه جواب میده.
البته مودمهای دیگه هم هست که بچه های این تاپیک قبلا معرفی میکردن با قیمتهای پایینتر و کیفیت عالی. فکر کنمtp link رو معرفی میکردن. این مودم که من دارم در فضای آزاد تا شعاع 150 متری رو پوشش میده. حالا با احتساب در و دیوار کمتر میشه. ولی مطمئن باش که برد خوبی داره.
در مورد بقیه مودمها بقیه دوستان بهتر میتونن کمکت کنن.
البته اگه صفحات قبل رو نگاه کنی جوابتو میگیری. 2-3 هفته پیش تو این تاپیک مفصل بحث مودم وایرلس بود.
خود من اون موقع میخواستم مودم وایرلس بگیرم و تو اون بحث تصمیم گرفتم که زایکسل بگیرم.
باسلام خدمت دوستان گل
من مودمم tp-link (td-8811)i هست.
من در شهرستان هستم ومشکلم با مودم اینه که نوسان تو سند و رسیو دارم.
مثلا سرعت دانلودم یهو کم میشه یا صفر میشه یا توبازی بعد 5مین kick میشم از این مشکلا.
که بیشتر مشکل از نظر خودم رسیو هست.
این مشکل فقط برای من پیش میا و دوستام که از همین ای اس پی سرویس میگیرن همچین مشکلی رو ندارن!!!!!!
میخواستم کمکم کنین که مشکلم از کجاست؟
سلام خدمت دوستان گل
من مودمم tp-link(td-8811)o هست.
یه مشکل که دارم اینه که نوسان زیادی تو دریافت و ارسال دارم. (سندورسیو).
مثلا سرعت دانلودم کم میشه یا یهو صفر میشه یا تو بازی یهو kick میشم.
دوستام که مثل من از همون ای اس پی سرویس میگیرن این مشکلو ندارن حتی دقیقا تو اون ساعتی که من این مشکلو دارم.
سی دی مودم نصب نمیشه ولی مشکل ز این فک نکنم باشه.
میخواستم کمکم کنین که مشکل از کجست.
شما توی محل مودمتون، تلفن بیسیم یا وسایل بیسیم مشابه دارین؟ اینا می تونن اختلال ایجاد کنن. باید Base های مودم و تلفن را از هم دور کنین و مودم را در ارتفاع بالا قرار بدین، بعلاوه کانال فرکانس مودم را توی etup تغییر بدین و با کانالای مختلف امتحان کنین.نقل قول:
بر سرعت اینترنت تاثیر خیلی کمی داره شاید حدود 5 درصد. ولی در کیفیت وصل شدن شما (قطعی، نوسان،..) می تونه تاثیر زیادی داشته باشه)نقل قول:
دوستان من میخوام یه مودم وایرلس tplink 8601 بگیرم نظرتون چیه؟
یا 8910 یا 8901.نقل قول:
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
دوستان شما هم از این مرکز مخابراتی میگیرن؟نقل قول:
کم و زیاد شدن سرعت نباید ربطی به مودم داشته باشه اگه دیسکانکتی نداشته باشین عیب باید از سرویس دهنده باشه نه مودم.
نقل قول:
اگه ممکنه جواب این سوال هم بدین...
یه عکس از صفحه کانفینگ مودم بزارید. تا بگم چکار کنید.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان و اسانید گرامی. من یه مشکلی با internet explorer دارم که هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و همینطور برنامه های مرتبط با اون مثل یاهو مسنحر هم کانکت نمشن . اما fire fox به خوبی کار میکنه. آیا ایراد از تنظیمات مودمه یا چیز دیگه ؟
نقل قول:
دست گلت بابت جواب درد نکنه.
اره دوستامم دقیقا ازجایی که من سرویس میگیرم سرویس دارن.
اونا منو معرفی کردن.
Phig من تو بازی همش 10 یا 20 تا ازشون بیشتر هست؟؟؟؟
ممکنه تنظیمات ------ مرورگرتون به درستی انجام نشده چک کنید
درسته دوست عزیز مودمtplink 8901هست
چطور مودمی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم . خوبه .شک نکننقل قول:
منم تعریفشو شنیدم.نقل قول:
شنیدم مودم خوبیه.
بچه ها من 128 دارم ، بعد امتحانات ميخوام تبديلش كنم به 256 همين شركتي كه دارم ،
حالا ميخوام بدونم واسه اين كار تنظيمات مخابرات دوباره تغيير ميكنه (تغيير پورت ) ، يا اينكه رو همين خطم و فقط تنظيمات از طرف شركت تغيير ميكنه ؟؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
به احتمال 95 درصد تنظيمات pro*y تغيير كرده ، چون با تغييير pro*y اكسپلور ، ياهو مسنجر هم بالا نمياد .نقل قول:
فقط توی شرکت سرویس شما عوض میشهنقل قول:
نقل قول:
بله دوستامم دقیقا از همون ای اس پی سرویس میگیرن.
ولی پینگ من همش بالا تر هست؟
میشه بگی تنظیمات باید چظور باشه ؟نقل قول:
برو اينجا كه ميگم اگه pro*y فعال بود غير فعالش كن .نقل قول:
internet explorer - tools- internet options - connections
اينجا كه اومدي رو كانكشني كه ازش استفاده ميكني كليك كن ، و ببين گزينه pro*y server تيك نخورده باشه . اگر داشت تيك رو بردار و ok رو بزن !!!
معمولا بعضي فيلطر شكن ها اين تنظيمات رو تغيير ميدن .
با سلام به همگی دوستان
یک دستگاه وایرلس روتر دارم که از اروپا برایم آورده اند مارک topcom ولی این دستگاه جایی برای اتصال خط تلفن ندارد و فقط یک سوکت شبکه و چهار پورت خروجی دارد. من هم خط کم سرعت 512 گرفته ام . ایا تبدیلی (مبدل) هست که خط تلفن وارد آن شود و خروجی شبکه بدهد. چون اگر نباشد باید یروم ویک مودم adslبگیرم.
با تشکر
تو همون مرکز مخابراتی که شما گرفتی؟نقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
مگه رو وایرلسش میخواهید پسورد بزارید؟نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
احتمالاً براتون اکسس پوینت آوردن باید یه مودم ساده بخرید وصل کنید بهش یه tp-link 8811 بخرید کارتونو راه میندازه. قیمتشم 22 تومن.نقل قول:
سلام
دوستان مودم dlink dsl-2640u انتخاب خوبی هست ؟
در ضمن توضیحات کانفیگ برای ppeo را از کجا براش بخونم ؟
مرسی
نقل قول:
بله رو وایرلس میخوام پسورد بذارم..البته من Network Authentication رو روی wpa-psk تنظیم کزدم و پسورد
گذاشتم میخوام بدونم بازم امکان داره کسی بتونه از وایرلس من استفاده کنه ؟
سلام
دوستان مودم dlink dsl-2640u انتخاب خوبی هست ؟
در ضمن توضیحات کانفیگ برای ppeo را از کجا براش بخونم ؟
مرسی
اگر پسورد گذاشتید خیر.نقل قول:
[QUOTE=Exir;5092758]تو همون مرکز مخابراتی که شما گرفتی؟
----------
بله دقیقا در همون مرکزمخابراتی
احتمالاً براتون اکسس پوینت آوردن باید یه مودم ساده بخرید وصل کنید بهش یه tp-link 8811 بخرید کارتونو راه میندازه. قیمتشم 22 تومن.[/QUOTE]
نوشته :
SKYR@CER WBR 7011B
Wireless broadbandrouter
• 11b wireless broadbandrouter
• Wireless speed up to 11 Mbps
• Integrated 4 port 10/100 Mbps switch
• Integrated wireless LAN access point
• Integrated firewall
یعنی دنبال مبدل نگردم؟
مودم ارزونتر از این هم هست ؟
نظرتون در مورد مودم پلانت مدل ADW-4401A چيه ه ه ه ه ه ه ؟؟
مرC
مودم متفرقه نگیرید بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
نوشته :نقل قول:
SKYR@CER WBR 7011B
Wireless broadbandrouter
• 11b wireless broadbandrouter
• Wireless speed up to 11 Mbps
• Integrated 4 port 10/100 Mbps switch
• Integrated wireless LAN access point
• Integrated firewall
یعنی دنبال مبدل نگردم؟
مودم ارزونتر از این هم هست ؟[/QUOTE]
درسته این خیلی قدیمی هم هست تکنولوژیش. پیشنهاد میکنم بدید بره یه مودم وایرلس tp-link8901 بخرید.
سلام به همگی
به نظر شما مودم Zyxel 660RU خوب هست یا نه؟
ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده:11:
مودم خوبیه ولی زیادی گرونه.نقل قول:
مودمهای دیگه هم با همون کارایی هستن که قیمتشون از نصفم کمتره مثل tp-link8811.
سلام
من 2تا سوال داشتم،خواهش میکنم کمکم کنید؟
1-من تازه یک مودم وایرلس zyxel ،4PORTخریدم و از صبا نت شیراز هم سرویس گرفتم.مودم ابتدا چشمک زن بود،الان که ثابت شده ADSL رو پیدا می کنه وضعیتش در حالت local هست. وقتی internet explorer را باز می کنم یک صفحه آبی رنگ با نام WEB-BASED CONFIGURATOR باز میشه که 3ردیف داره به اسم های system password,username,password
کسی می دونه باید این 3تا رو چی بزنم؟
2-من می خوام یک pc و یک laptop رو واسم پشتیبانی کنه،pc رو با کارت شبکه و laptopرو با وایرلس،وقتی کارت شبکه رو به هرکدوم وصل می کنم بهم جواب میده ،ولی وایرلس روی laptopبهم جواب نمیده و وایرلس رو پیدا نمیکنه.باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.مرسی