دوست عزیز لازم نیست فیش رو جایی تحویل بدید...سیستم گلستان بعد از 72 ساعت قسمتهای مختلف رو براتون باز میکنه و حسابتون هم صفر میشهنقل قول:
فقط فیشهارو نگه دارید برای روز فارغ التحصیلی که لازمتون میشه....حتما هم ازشون کپی داشته باشید...
Printable View
دوست عزیز لازم نیست فیش رو جایی تحویل بدید...سیستم گلستان بعد از 72 ساعت قسمتهای مختلف رو براتون باز میکنه و حسابتون هم صفر میشهنقل قول:
فقط فیشهارو نگه دارید برای روز فارغ التحصیلی که لازمتون میشه....حتما هم ازشون کپی داشته باشید...
باید برین فکر کنم امور دانشجوی رمزت ریست میکنه شماره ملیت میزارهنقل قول:
آیا برای تغییر رشته در پیام نور ، معدل شرطه ؟
میخوام تغییر رشته بدم ، ازکجا باید دروسی که " یر به یر " میشن با هم :دی رو لیستشونو پیدا کنم ؟ جدول تطبیق بهش میگن ؟ یه همچین چیزی شنیدم ..
تغییر رشته ی بند ج :نقل قول:
داشتن شرایط زیر الزامی می باشد :
دانشجو بعد از گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی مجاز به شرکت در آزمون تغییر رشته می باشند.
دانشجو حداقل ٢٤ واحد درسي را در مركز يا دانشگاه مبدا با موفقيت گذرانده باشد.
برای شرکت در آزمون تغییر رشته احراز شرایط تغییررشته ؛ نمره ۱۰ در هر درس و میانگین کل ۱۲ کفایت می کند.
متقاضیان مجاز به انتخاب دروس ترم تابستان نمی باشند .
درس های مشابه رشته ی فعلی و رشته ی جدید به هم تطبیق میخوره و درس هایی که ربطی به رشته ی جدید نداره حذف میشه و محاسبه نمیشه .
مرسی ولی این وحشتناکه !نقل قول:
و درس هایی که ربطی به رشته ی جدید نداره حذف میشه و محاسبه نمیشه .
آقا عجب صحبتی کردین من حتی یک دونه از فیش ها رو هم ندارم! :n02:نقل قول:
حالا از این به بعد فیش هارو نگه دار .... ولی خب زیاد رو این مسئله حساس نباش ....نقل قول:
آقا فیش واریز کنیم سیستم از کجا میفهمه ما واریز کردیم؟ یعنی مثل قبض آب و برق که قبلا بانک ها پرداخت میکردنو خودشون خودکار حساب ما رو تو اداره آب و برق صفر میکردن اینجا همینطوره؟
آره آقا نترس به گیرنده هم دست نزن خودش فعال میشه. اون شماره سریالی که موقع واریز میدی به بانک واسه ی همینه.نقل قول:
بله دوست عزیز ... بعد از مدت حداکثر 72 ساعت سیستم گلستان خودکار با بررسی حساب شما ، بدهی رو صفر میکنه ... نیازی هم نیست فیش رو به دانشگاه تحویل بدین .... فیش رو نزد خودتون نگه دارید .....نقل قول:
كليه دانشجويان متقاضي شركت در آزمون تغيير رشته بند ج از تاريخ 20/02/92 لغايت 30/02/92 ميتوانند از مسير زير نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمايند :
آموزش-> دانشجو-> درخواستها -> تقاضاي انتقال و مهمان -> درخواست تغيير رشته (توام با انتقال) در واحدهاي داخلي
نكات قابل توجه جهت تكميل فرم درخواست تغيير رشته :
1- پس از ورود به فرم ، شماره دانشجويي خود را ثبت نموده و گزينه جستجو را انتخاب نماييد.
2- در قسمت عمليات ، نوع درخواست خود را تكميل نماييد.
3- در قسمت عمليات با انتخاب گزينه علامت سئوال در قسمت دانشكده ، گروه آموزشي و رشته تحصيلي نسبت به ثبت رشته در خواستي خود اقدام نماييد . لازم به ذكر است چنانچه دانشجو متقاضي تغيير رشته توام با انتقال مي باشد ميبايست مركز درخواستي خود را نيز انتخاب نمايد .
توجه : تقاضاي تغيير رشته به رشته هاي نيمه متمركز تربيت بدني و علوم ورزشي، طراحي پارچه و لباس، ارتباط تصويري، كتابت و نگارگري و رشته نقاشي غير مجاز است و دانشجو ملزم به رعايت كليه قوانين مورد نياز جهت شركت در آزمون تغيير رشته بند ج مي باشد. شايان ذكر است عواقب ناشي از عدم رعايت موارد فوق بر عهده شخص دانشجو مي باشد.
ورودی های بدون آزمون اجازه تغییر رشته و گرایش و انتقال رو ندارن. این رو کارشناس تغییر رشته تو اداره آموزش پیام نور مشهد گفت.
سومین جواب برای شما:n06:نقل قول:
از رو اون شماره سریالی که تو فیش شهریه هست و جایگزین سریال فیش بانک میکنید میفهمن شما واریز کردید .که ترکیبی از شماره دانشجوی و یه شماره دیگس
میگم امکانش هست کسی کلاساشو تو یه مرکز دیگه بره ولی برای امتحان بره مرکز خودش؟اگه آره روال کاریش به چه صورته؟
این امکان برای دانشجویان کارشناسی ارشد هست که از طریق سیستم گلستان باید محل حوزه رو انتخاب کنن ... البته باید قبلش شهریه رو داد ... و مهلتش هم تموم شدنقل قول:
برای کارشناسی این امکان وجود نداره
نظرم مخالف نظر nits ( چون تو مرکز ما همچین چیزی رو دیدم که میگم )نقل قول:
بله این وجود داره :
حالا روش کار : شما به عنوان مثال درس هایی که این ترم ورداشتین رو تو مرکز جدیدی که میخوای بری مشخص میکنی ( چه روزی و چه ساعتی کلاس داره ) و میری سر کلاساش شرکت میکنی ....
زمان میان ترم باید بیای مرکز خودت میان ترم بدی و برای پایان ترم هم همینطور .... باید مرکز خودت پایان ترم بدی .....
برای کلاس ها میتونی به مرکز دیگه ای بری ...
نقل قول:
نظر من در مورد امتحانات پایان ترم بود ...
سلام وقتتون بخیر
آقا من الان دانشجوی کارشناسی ریاضی هستم و رفتم فراگیر شرکت کردم , دقیقا همون زمان و مکانی ک میخواستم قبول شدم.
حالا میخوام توی ریاضیم مدرک معادل فوق دیپلم بگیرم و تطبیق بزنم
کار خوبیه؟
خیلی استرس دارم راستش. آخه باید مهر ثبت نام کنم و میترسم خدایی نکرده از اینجا مونده و از اونجا رونده بشم. ثبتنامش راحته؟اینترنتیه؟من هنوز دانشگاهم رو نرفتم ببینم.
درباره تطبیق زدن و امتحاناش و اینا میشه بهم اطلاعات بدید لطفا؟
ناگفته نماند ک من الان آی.نی قبول شدم و کلا کار و زندگیم کامپیوتره و جالبه ک درسای مبانی کامپیوتر رو هم خودم تدریس میکنم (آخه کار تدریس هم انجام میدم)و کاملا با میل خودم و با علاقه شدید این رشته رو انتخاب کردم.در واقع میخواستم دانشگاه تغییر رشته بدم ولی مشاوره کردم گفتن اینکار رو انجام بده و با اینکه ترم پیش داشتم هر دو رو با هم میخوندم ولی خداروشکر قبول شدم.
حالا میشه لطفا یه مقدار من رو با پیام نور آشنا کنید؟
میگن کلمه فراگیر توی مدرکش نمیخوره درسته؟
بعد اینجا دوتا مسئله هست.اول اینکه آیا باید هماهنگ بشه با هر دوتا مرکز؟اگه آره مراحل اداریش چطوریه؟اگه نه پس تکلیف نمره ی حضور سر کلاس که بعضی استادا در نظر میگیرن چی میشه؟نقل قول:
ایشون درمورد کلاسها سوال پرسیدن ، نه امتحانات پایان ترمنقل قول:
نه نیازی به هماهنگی نیست،در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم میان ترم شما بر حسب 6نمره گرفته میشهنقل قول:
به عنوان مثال استاد درس زبان میگه حضور در کلاس ۲نمره داره و میان ترم من از ۴نمره گرفته میشه
به عنوان مثال بنده سر کلاساش حاضر نشدم ، فقط روز میان ترم رفتم و میان ترم دادم ، امتحان بنده از ۶نمره محاسبه میشه و اونایی که سرکلاسش حضور داشتن از ۴نمره + ۲نمره ارفاقی...
به همین راحتی....
دوستان سلام
به نظرتون کجاهای درس ریزپردازنده مهمه؟
سلام دوست عزیز ... وقت شما هم بخیرنقل قول:
تبریک میگم .... به نظر بنده کار خوبیه و از رشته ی ریاضی به آی تی رفتن ( شماهم که علاقه ی زیادی دارد ) کار عاقلانه ای
در مورد تطبیق باید عرض کنم فقط درس های عمومی و مشابه ای که پاس کردین تطبیق داده میشه و بقیه سوخت میشه .... ولی به نظرم ارزشش رو داره که هرچند تا واحد تطبیق خورد بقیش رو بخونید و پاس کنید ( با توجه به علاقه و سخت بودن و کاربردی نبودن رشته ی ریاضی )
ثبت نامش اینترنتی انجام میشه و زیاد چیز سختی هم نیست ... فقط در یک روز معین باید اصل مدارکتون رو تحویل دانشگاه بدین .
این مطلب رو هم میزارم تا خیالت رو راحت کنم :
آشنايي با دانشگاه فراگير پيام نور
تحصيل در دانشگاه پيام نور مبتني بر نظام آموزشي باز است. دانشگاه پيام نور يكي از دانشگاههاي دولتي و جزء شش دانشگاه اول كارآمد و با كيفيت در كشور طبقه بندي شده است. نحوه پذيرش در دانشگاه پيام نور از دو طريق انجام مي شود : 1- كنكور سراسري 2- دوره هاي فراگير ( بدون كنكور )
1- ورود به دانشگاه پيام نور از راه كنكور سراسري
از اين طريق متقاضيان و داوطلبان واجد شرايط دانشگاههاي دولتي با شركت و ثبت نام در كنكور سراسري (كارشناسي يا كارشناسي ارشد) كه سالي يكبار توسط سازمان سنجش آموزش كشور انجام مي شود اقدام به ثبت نام مي نمايند.
داوطلب با زدن انتخاب مربع گزينه پيام نور در كنار ساير گزينه هاي روزانه ، شبانه و غير انتفاعي در كارت تقاضانامه ثبت نام به انتخاب هاي خود از جمله انتخاب دانشگاه پيام نور مي پردازد. و در رقابت با ساير داوطلبان در صورت احراز رتبه مناسب ، در يكي از گزينه ها يا همه گزينه ها از جمله گزينه پيام نور پذيرفته مي شود.
2- ورود به دانشگاه پيام نور از طريق ثبت نام در دوره هاي فراگير ( بدون كنكور )
دانشگاه پيام نور تنها داشگاهي است كه علاوه بر كنكور از طريق دوره هاي فراگير اقدام به ثبت نام و پذيرش دانشجو مي نمايد. ثبت نام دوره هاي فراگير سالي يكبار و معمولاً در فصل پاييز( آبان يا آذر ) انجام مي شود و آزمون آن در بهار( ارديبهشت ) برگزار مي گردد. داوطلب با ثبت نام در اين دوره ها دانش پذير مي شود. پس دانش پذير داوطلبي است كه شرايط ورود به دوره هاي فراگير پيام نور را دارد و در موعد مقرر در دوره هاي فراگير ثبت نام كرده است.
نكته مهم : اعتبار مدرك كساني كه از راه كنكور سراسري وارد دانشگاه پيام نور مي شوند با كساني كه از طريق دوره هاي فراگير در اين دانشگاه پذيرفته مي شوند از هر لحاظ برابر است و فقط راه ورود متفاوت است.
ويژگي ها و امتيازات تحصيل در دانشگاه پيام نور :
1- ورود به دانشگاه بدون برگزاري كنكور
2- حذف عنوان فراگير از مدرك فارغ التحصيلان پيام نور
3- امكان ادامه تحصيل در دو رشته بطور همزمان در ديگر دانشگاه ها
4- اعطاي مدرك تحصيلي مورد تاييد وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري
5- نداشتن محدوديت سني
6- تحصيل همزمان با خدمت وظيفه عمو مي
7- صدور معافيت نظام وظيفه
8- ادامه تحصيل با صرف حداقل هزينه ( نسبت به دانشگاه هاي شبانه ،غير انتفاعي و آزاد )
9- امكان ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در تمامي دانشگاه هاي داخل و خارج كشور
نقل قول:
ممنونم
خیلی لطف کردید
خیالم رو راحت کردید:n16:
دستتون درد نکنه:n02:
خواهش میکنم .نقل قول:
هر چی بیشتر پرس و جو کنی بهتره ... :n16:
چشم عمو رضانقل قول:
حتما
بازم ممنون
شما از هم اکنون بن شدید :n02:نقل قول:
راستی این ابلیس کجاست...؟:n24:
چی شد الان؟نقل قول:
من کی هستم؟اینجا کجاست؟چه اتفاقی افتاده؟
ابلیس کیه؟کمک:n30:اینجا مگه نباید سوال درباره پیام نور بپرسیم، خب منم همینکار رو کردم ک:n04:
ابلیس مسئول آموزش اینجاست :n02: ... نترس ...نقل قول:
پشت سر مرده حرف نزنیم بهتره :n02:
ابلیس فعلا تعلیق و عمو رضا درخدمت شماس تا به سوالاتون جواب بده :n02:
شرمندهنقل قول:
نشناختم آخه همین امروز اومدم توی این تاپیک:n16:
سلام دوستان
امروز آخرین کلاس این ترم رو هم تموم کردم و راحت شدم . از فردا بشینم روی کتاب ها رو باز کنم ببینم چه خبره چی میگه :n09:
همین دور و اطرافه :n02: چون داره تشکر میکنه :n09:نقل قول:
پ.ن : چطوری مهدی :n16:
جالبهنقل قول:
اگه میدونستم این تاپیک انقدر بچه های باحالی داره زودتر میومدم و زودتر میرفتم پیام نور:n02:
هیچکدوم از تاپیکایی ک توی این مدت رفتم مثل اینجا نبوده
ایول دمتون گرم
انشالله همه مون امتحاناتمون رو خوب بدیم البته من از ترم بعد میام پیام نور و فعلا در یک رشته دیگه در یک دانشگاه دیگه به سر میبرم:n06:
منم این چهارشنبه آخرین کلاسم رو میرم و خودم رو باید برای اولین امتحان ( 2 خرداد - مدیریت مالی 1 ) آماده کنم .
خوش ب حالتون بابا
من فردا آخرین جلسه ای هست ک میرم دانشگاه و شنبه امتحان دارم:n28:
قرار بود امتحانه 20 خرداد برگزار بشه ولی تغییرش دادن
منم خیلی خوشحال و خوب و خوش اینجوری بودم:n20:
ک یکی از رفقا گفت تاریخ امتحان عوض شده و افتاده 28 اردیبهشت من باز اینجوری:n20:گفتم اوووووووووو دو هفته مونده حالا نگو 28 اردیبهشت همین شنبه میشههه:n04::n28:
شاید باور نکنید ولی من هنوز کتابش رو هم نگرفتم آخه تفسیر قرآنه و فقط استاد حرف میزد و ماها باید کنفرانس میدادیم و من تنها کسی بودم ک با کامپیوتر یه کار ساختم و یه اتوران واسش زدم و دادم استاد (آخرین باری ک بدون لپتاپم کنفرانس دادم یادم نیست، حتی در دوران مدرسه) هیچی دیگه منم خیلی سرخوش نرفتم کتابش رو بگیرم تازه جزوه رو هم از یکی دیگه کپی کردم .عمومی دیگه آدم شب امتحان میخونه، 20 نشیم دیگه 18 ک میشیم:n02:
اعتماد بنفس رو دارید؟
بیام پیام نور اینجوری نمیشه درسته؟اونجا باید حسابی درس بخونم خب البته ب اون علاقه دارم خدایی:n06:
تو پیام نور دیگه از این خبرا نیست .... اگه تو طول ترم به درسات نرسی آخر ترم به جمله ی معروف : غلط کردم از ترم بعد میخونم میرسی :n02:نقل قول:
بیام پیام نور اینجوری نمیشه درسته؟اونجا باید حسابی درس بخونم خب البته ب اون علاقه دارم خدایی
ولی چون علاقه داری میتونی ، سوالی بود میتونی از بچه های اینجا بپرسی
بچه های این فروم همه بامرامن :n16:
بله ممنون از راهنماییهای شمانقل قول:
امروز دقیقا به اینکه بچه های اینجا با مرامن رسیدم.واقعا از راهنماییهایی ک امروز بهم شد استفاده کردم و خیلی خیالم راحت شد.:n16:
شما که میخوای بیای پیام نور حال چه کاری این همه استرس امتحان داشته باشی بیخیال باشنقل قول:
اصلا امتحان نده:31:
دوستان خبر تغییر روز امتحانات رو کجا ببینم ؟ یک دفعه گفتن عوض شده رفتم چک کردم " نتیجه ی ثبت نام / ترمیم جدید " گرفتم دیدیم هیچی عوض نشده ! الان باز میگن عوض شده ؟!
کارت به ورود به جلسه ( گزارش 428 ) آماده ی پرینت و چیزی هم تا به الان عوض نشده و به احتمال زیاد نمیشه ... این حرفا شایعه ای بیش نیست !!!!نقل قول:
عوض نشده .اگه هم عوض شه تو کارت ازمونت معلوم میشه بعدم از طریق خود پیام نور اعلام میشهنقل قول: