نقل قول:
لطفا یکی راهنمایی کنه
Printable View
نقل قول:
لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام می خواستم بدونم چه جوری می تونم اعداد کسری در word بنویسم؟
سلامنقل قول:
از Equation استفاده کنین (Alt+=)
با سلام
من یه مقاله ای رو شروع کردم به تنظیمش که توش فرمول به همراه شیپ (shapes) هم به کار رفته؛ یکی از روزا بود که فایل رو که باز کردم ادامه کارم رو انجام بدم دیدم سرعت ادیت بسیار بسیار پایین اومده. یعنی مثلا یک حرف رو که delete می کنم و به جاش یه حرف دیگه مینویسم حداقل 4ثانیه طول میکشه این کار! تعداد صفحات 11-12 صفحه هست.
ممنون میشم بگید مشکل کار از کجاست. (خودم احتمال میدم از زیاد بودن تعداد شیپ ها هست)
با تشکر
با سلام به تمام بروبکس
اغا میخوام یک عکسی رو طوری تو صحفه ورد وارد کنم که تمام صحفه رو به صورت کامل کامل بپوشونه.چگونه باید این کارو انجام بدم
با تشـــــــــــکر
درود
چگونه میتوان در یه فایل ورد ، مثلا برای 10 صفحه اول header مخصوص نوشت ، ده صفحه بعدی header دیگر و... . header را که انتخاب میکنم برای همه صفحات تنها یک متن مینویسد . مرسی
سلام دوستان؛
من یه مشکلی توی Word 2013 دارم:
من برای نیم فاصله کاراکتر No-Width Optional Break رو به Ctrl+Space تخصیص دادم تا هنگام تایپ بتونم سریع نیم فاصله ایجاد کنم، اما مشکل اینه که وقتی آخر یک کلمه این دو تا کلید رو میزنم یه کاراکتر عجیب به صورت یک مربع با یک مربع دیگه داخلش تایپ میشه (البته باید Show/Hide فعال باشه تا دیده شه) و بعد از اون متن فارسی، از چپ به راست تایپ میشه (مشکل: ل ک ش م) و فونت هم عوض میشه! حالا اگه همین کلمه رو سر هم تایپ کنم (مشکلها) و بعد برگردم و این کلیدها رو بزنم یا از ترکیب Shift+Ctrl+2 استفاده کنم این مشکل به وجود نمیاد. کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون
شما این نیم فاصله رو برای کاراکتر Right-to-Left Mark انتخاب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
ابعاد عکس رو برابر سایز ورد بکن.به همین سادگی!!!نقل قول:
دوست من بارها در این تاپیک راجع به این موضوع توضیح داده شده.لطفا کمی جستجو کنین.نقل قول:
با این حال خیلی خلاصه بگم که این کار از طریق ایجاد Section در قسمت Breaks در منوی Page Layout میباشد
احتمالا از رجیستری پاک نشده.لینکهای زیر را بخوانید و مو به مو عمل کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266565&p=7371039&viewfull=1#post7371039
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266565&p=7388801&viewfull=1#post7388801
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266565&p=7384205&viewfull=1#post7384205
ممنون ولی بر طرف نشد :n03: حالا اون کاراکتر رو نمیزنه اما دوباره شروع میکنه به برعکس نوشتن و جالب اینه که اگه از خود پنجره Symbols همین کاراکتر رو insert کنم مشکلی به وجود نمیاد و تنها اگه Ctrl+Space رو بزنم اینجوری میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
برای Header هم مثل Footer باید سکشن بزنین
بگردین آموزشش تو همین تاپیک زیاده
مرسی ، این تایپیک را گشتم ولی خبری نبود . شما لینکی ازش ندارید ؟نقل قول:
نقل قول:
ورد من 2007 میباشد .
اعداد کسری تو word 2007 رو چطوری میشه فارسی تایپ کرد؟؟؟
همه جا فارسیه اما موقع نوشتن کسری فقط انگلیسی میشه
این برعکس نوشتن یه مشکل دیگه بود که بعضیها داشتند.اگه لینکشو پیدا کنم میذارم.یک شورتکات دیگه امتحان کنین.همچنین به Control Panel و قسمت Language و در انجا به Keyboard Layout مراجع و زبانهای کیبرد را چک کنین.مطمئن باشین که روشی بالا درسته و برعکس نوشتن و این مشکلات مربوط به تنظیمات سیستم استنقل قول:
دوست گل من منوی ورد 2007 و 2010 با هم فرقی نمیکنه.شما مراحلی را که naghoosfarhang ذکر کرده اند را انجام بدید تا مشکلتون حل بشه.اگر باز هم مشکلی بود در این تاپیک اعلام کنین تا دوستان کمکتون کنند.نقل قول:
نقل قول:
لینک زیر رو ببینید.
افزونه ای که توسط این نرم افزار به ورد اضافه میشه می تونه مشکلتون رو حل کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه یک فایل رنگی رو سیاه و سفید از داخل word پرینت بگیریم چیکار باید کرد؟
می تونی کل متنتو تایپ کنی و بعد از replace استفاده کنی replace تو تب home هست و کافیه که تو سطر اول پنجره ای که باز میشه حرف ی و تو سطر دومش shift+x رو بزنی
البته اول امتحان کن که shift , x ی چسبان واست تایپ می کنه یا نه. اگه نه باید با شیفت بقیه حروفو امتحان کنی ببینی کدومش ی چسبان می زنه
تو ورد برید به قسمت Print و Properties رو بزنیدنقل قول:
در تب Paper/Quality گزینه Black And White رو تیک بزنید و OK.
سلام
یکی از دوستان یک فایل زرنگار 200 صفحه ای دارد، چطور به بهترین شکل می تواند به ورد تبدیل کند که مطمئن باشد
سلام دوستان قبلا در این موردسوال کردم میشه کامل جواب بدهید
ببینید من وقتی فونت های بدون 2 و B را نصب می کنیم و استفاده می کنم
مثلاlotus (بدون 2 و B ) حروف ی جدا جدا می شود
من قبلاً این مشکل را نداشتم نمی دونم چرا این طور است
می خوام ببینم همه دوستان این مشکل را دارند
یک نمونه هم گذاشتم
ممنون می شم راهنمایی دقیق و با ذکر همه نکات بگذارید
در این تب 4 تا گزینه داره :نقل قول:
fast
custom
standard
high
تازه فهمیدم چطوریه ، اصلا نیاز به این افزونه ها هم نیست ، مینویسم تا بقیه هم یاد بگیرننقل قول:
اون بالا سمت چپ رو عکس word کلیک میکنیم
بعد میریم تو قسمت word options بعد تب Advansed در اینجا گذینه Numeral رو پیدا کنید و بذارید رو Hindi
برای نوشتن عدد کسری هم از گذینه Equation استفاده کنید.
سلام
من یک کتاب شعر داخل ورد تایپ کردم نصف شعر ها با جدول و نصفش با 2 ستونه کردن
2 تا مشکل برام پیش اومده
1- موقعی که متن داخل جدول جاستیفای میکنم به جای اینکه کلمات کشیده بشن حروف از هم فاصله میگیرن
2- شعرهایی که با ستون تایپ شده اگر انتهای صفحه بیفته مصراع های اولش میفته توی یک صفحه و مصراع های دومش توی صفحه بعد
راهکاری برای حل این مشکلات دارین ؟
ممنون میشم کمکم کنین
من یه متن نوشتم که پر از عدده! برای اینکه به به هم نریزه با کلمات فارسی اعداد مجبور شدم انگلیسی بنویسم، راهی نداره که بشه همه اعدادو به کل یه جوری که به هم نریزن تبدیل به فارسی بکنم؟
با سلام.من هنگامی که فایل ورد ر به پی دی اف تبدیل میکنم.فرمول ها در فایل نشان داده نمیشوند.به همین خاطر فرمول ها را چب چین کردم ولی اینبار فقط قسمتی از فرمول دیده میشه. چطوری فرمول ها را ویرایش کنم که وسط صفحه باشه
لطفا مرا راهنمایی کنید.
سلام،در فایل ورد قسمت مورد نظرتون رو با موس انتخاب کرده و وسط چین کنید
ممنون.این کار را قبلا انجام داده ام اما هنگام تبدیل به پی دی اف فرمول ها نشان داده نمیشود.مشکل من این هست.نقل قول:
به خاطر نرم افزارهایی که نصب کردم افزونه هایی به ورد اضافه شدن,اصلاً حواسم نیود که ورد خودش این قابلیت رو نداره.نقل قول:
شاید بتونید با سیاه و سفید کردن تصویرها در ورد این کار رو به این صورت انجام بدید.
چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه شاید دوستان دیگه اطلاعات دیگه ای در این مورد داشته باشند.
متن فارسی رو اگه به صورت راست چین بنویسید و قسمت Numeral رو به صورت Context انتخاب کنید نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
تو قسمت Numeral انتخابتون رو Hindi کنید تا همه اعداد فارسی نوشته بشن.
با چی فرمولها رو نوشتین و با چی به پی دی اف تبدیل کردین؟نقل قول:
توی محیط ورد چجوری باید عربی بنویسم؟علائم رو چجوری باید بزارم.برای تایپ نمونه سوال میخام.راحترین کار استفاده از نرم افزار خاصی هست یا با همین مرد راحت میشه اینکار رو کرد؟
چجوری توی ورد یک حرف خاص رو بصورت کشیده بنویسم؟
بعد از نوشتن حرفتون، دکمه ترکیبی "Shift+J" رو بزنیننقل قول:
دوستان چطوری میشه یه خط بعدی رفت بدون اینکه خط کامل بشه؟ وقتی اینتر زده میشه بین دو تا خط حالت پاراگراف میشه و فاصله زیاد میشه اینجوری هم نمیدونم چطوری برم خط بعدی که فاصله همون بمونه
ضمنا ایا میشه فاصله خطوط رو کمتر از 1 کرد؟ یه یه عدد دلخواه گذاشت؟
شما SHIFT+ENTER بزن حل میشهنقل قول:
با سلام .نقل قول:
بی زحمت اگه کسی این سوال رو میدونه جواب بده سوال من هم هست . :n01:
با تشکر
سلام
سه تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
بهترين راه برا تنظيم شماره و تاریخ بالای سربرگ چی هست؟ میشه با سعی و خطا درست کرد ولی بازم فاصله بین خود تاریخ و شماره رو نتونستم کم کنم وایا میشه طوری تنظیم کرد با اینکه متن فارسی هست اینا انگلیسی باشه؟
چطوری میشه فاصله خطوط رو به دلخوه تغییر داد مثلا کمتر از یک کرد یا فاصلهای گذاشت که توی لیست ورد نیست همینطور برا پاراگراف
و در آخر چطوری میشه علائم مخفی رو دید یا کپی کرد؟ منظورم مثلا اینه هست که وقتی میری پارگراف بعد با کلید اینتر در واقع که کد تولید میشه که معادل فصله پارگراف هست(حالا نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه) حالا چطوری میشه اینا رو دید یا ازشون استفاده کرد؟ مثلا میخوام پارگراف ها رو تبدیل کنم به فاصله بین خطوط
با تشکر
با سلام .نقل قول:
1- خوب از هدر و فوتر استفاده کنید .
2- شکل زیر رو ببنید : اون فلش کوچیک رو در قسمت پاراگراف بزنید تا پنجره پاراگراف باز بشه برای تنظیم فاصله خطوط در قسمت spacing نگاه کنید اون قسمت Line spsceingv رو روی Exactly قرار بدید در واقع این جا هر فاصله ای که بنویسید دقیقا می شه فاصله بین خطوط .
البته به صورت پیش فرض واحدش pt هست می تونید توی تنظیمات واحد اون رو روی سانی متر بزارید . توی World options هست .
یا این که از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر برای تبدیل سانتی متر به pt استفاده کنید .
این بالایی که گفتم فاصله خطوط بود فاصله بین پاراگراف ها هم فکر کنم Indentation هست که توی تصویر بالا هم هست .
3-این علامتی که توی شکل زیر دورش کادر کشیدم رو بزنید علامت های مربوطه رو نشون میده .