دوستان من نامحدود میخوام ولی نه زیاد.ماهی 30 گیگ بسه.کدوم شرکت برم به نظرتون ؟
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
پارس به نظرم بد نیست برای این میزان حجمه مصرفینقل قول:
سرعتش هم خوبه
تو تاپیک خودش سوال کنید:n16:
ممنون.نقل قول:
الان یک مگ فناوا دارم و تا به حال محدود نشدم ولی سرعت توی واتساپ و تلگرام به شدت داغونه و مجبورم عوض کنم.
- - - Updated - - -
ممنون.نقل قول:
الان یک مگ فناوا دارم و تا به حال محدود نشدم ولی سرعت توی واتساپ و تلگرام به شدت داغونه و مجبورم عوض کنم.
دوستان سرعت طرح پاییزه که نوشته آپ 12 مگ چطوره؟الان سرویس 2 مگش رو دارم و 700 کیلو سرعت میده
بچه ها من میخوام از فن اوا انصراف بدم! یک هفته هم از سرویسم مونده و اینکه پیش فاکتور دوره بعدم هم صادر شده!!! چه مراحلی رو باید طی کنم و اینکه باید به کدوم بخش اطلاع بدم؟پشتیبانی فنی؟
- - - Updated - - -
بچه ها من میخوام از فن اوا انصراف بدم! یک هفته هم از سرویسم مونده و اینکه پیش فاکتور دوره بعدم هم صادر شده!!! چه مراحلی رو باید طی کنم و اینکه باید به کدوم بخش اطلاع بدم؟پشتیبانی فنی؟
معمولن درخواست انصراف سرویس رو باید به واحد فروش بدی. پشتیبانی فنی فقط تو کار قطعی و وصلیه. کاری به فاکتور و پول و فروش و انصراف نداره.:n02:نقل قول:
سلام
من مرکز مخابرات مطهری هستم، می خوام اینترنت خوب برای بازی بگیرم
آسیاتک داغونه ، از 9 و 10 شب تا 1 شب داغونه افتضاحه برای بازی همش تایم اوته
فن آوا چطوره؟
تصویر از پینگش دارید در این ساعت ها؟
اقا من سه روزه دارم زنگ میزنم و درخواست تخلیه خط رو میدم ولی اتگار نه انگار!!!!!!! اصلا به خودشون هم نمیگیرن؟!!!!!!!!!
از دوستان کسی هست تا نحوه شکایت تو سامانه 195 رو باد باشه به ما هم یاد بده؟
این شرکت یک شرکت عقده ای هستش که با اینکه میدونه چه سرویس افضاحی ارائه میکنه وقتی ازش خارج میشید میخاد آزار ببینید میخاد انتقام ازتون بگیرهنقل قول:
دوست عزیز قبلازساعت ۱۲ روز کاری زنگ بزنید بخش انتقاد و پیشنهاد رو بگیرید. و بگید میخوام تخلیه کنم یه فرم که فایل ورد هست براتون میلمیکنن اونو ور کنید و reply کنید. یه زنگم دوباره بزنید همونانتقاد پیشنهاد پیگیری کنید که دریافت شده؟ مشکلینیست؟ بعدش اگه تا ۷۲ ساعت تخلیه نشد توی سایت ۱۹۵ قسمت مربوط اینترنت اپراتورو انتخاب کنید و مشکل رو هم انتخاب کنید. یه چیزی تو مایه های عدم تخلیه اینا داره. و بعدش متن بنویسید که به دلیل خدمات افتضاح درخواست تخلیه دادم فلان تاربخ ولی ترتیب اثری داده نشده و اون فرم رو هم پیوست کنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
وارد این آدرس بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از منوی سمت راست ، گزینه ثبت درخواست رو کلیک کنید و اطلاعات اش رو پر کنید ، راحته.
در مورد تخلیه از فناوا ، باید بعد از 24 ساعت که درخواست تخلیه دادید یک شکایت هم پر کنید ، من رو خودم رو برای تخلیه دقیقا 10 روز سر کارم گذاشتن ! دیوثا میگفتن درخواست تخلیه فرستادیم ، بعد من زنگ میزدم مخابرات میگفتن هیچ درخواستی برای ما ارسال نشده ! تنها جوری که کارتون رو پیگیری میکنن ، شکایت تو 195 هست ، اگر هم بعد از یک روز شکایت جواب نگرفتید دوباره شکایت کنید.
اینم بگم پشتیبانی فن آوا ، بدترین پشتیبانی ای بود که تا بحال دیدم ، زنگ میزدی مشکل داشتی ، انگار نه انگار هیچ خیالشون نبود که مشکل داشتی ، به جای اینکه جوابتون رو بدن یک جوری میخواستن تو رو از سرشون رفع کنن .
یکبار درخواست تغییر پورت دادم ، بعد یک هفته شد ، هنوز اینترنت ام وصل نمیشد ، من هر روز میرفتم نمایندگی شون پیگیری میکردم ، طرف میگفنم ما درخواست رو فرستادیم فقط یک روز دیگه صبر کنی حله ، هیچی بعد 10 روز تازه کشف کردن هیچ درخواست ارسال نشده ، تازه اگر خودم پیگیری نمیکردم شاید تا یک ماه هم کارم رو انجام نمیدادن ، آدم اینفدر بی مسئولیت ندیده بودیم.
- - - Updated - - -
وارد این آدرس بشید https://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspxنقل قول:
از منوی سمت راست ، گزینه ثبت درخواست رو کلیک کنید و اطلاعات اش رو پر کنید ، راحته.
در مورد تخلیه از فناوا ، باید بعد از 24 ساعت که درخواست تخلیه دادید یک شکایت هم پر کنید ، من رو خودم رو برای تخلیه دقیقا 10 روز سر کارم گذاشتن ! دیوثا میگفتن درخواست تخلیه فرستادیم ، بعد من زنگ میزدم مخابرات میگفتن هیچ درخواستی برای ما ارسال نشده ! تنها جوری که کارتون رو پیگیری میکنن ، شکایت تو 195 هست ، اگر هم بعد از یک روز شکایت جواب نگرفتید دوباره شکایت کنید.
اینم بگم پشتیبانی فن آوا ، بدترین پشتیبانی ای بود که تا بحال دیدم ، زنگ میزدی مشکل داشتی ، انگار نه انگار هیچ خیالشون نبود که مشکل داشتی ، به جای اینکه جوابتون رو بدن یک جوری میخواستن تو رو از سرشون رفع کنن .
یکبار درخواست تغییر پورت دادم ، بعد یک هفته شد ، هنوز اینترنت ام وصل نمیشد ، من هر روز میرفتم نمایندگی شون پیگیری میکردم ، طرف میگفنم ما درخواست رو فرستادیم فقط یک روز دیگه صبر کنی حله ، هیچی بعد 10 روز تازه کشف کردن هیچ درخواست ارسال نشده ، تازه اگر خودم پیگیری نمیکردم شاید تا یک ماه هم کارم رو انجام نمیدادن ، آدم اینفدر بی مسئولیت ندیده بودیم.
دوستانی که نت حجمی فن آوا دارن میخوام ببینم الان سرعت تک لینک چطور هست؟ حجم خوری چی وجود داره یا نه؟ خواهشا جواب بدید
یک سوال دیگر این که اوضاع چیز ش ک ن ها چطوری هست تو فن آوا؟
کسانی که می خوان فن آوا بگیرن برن نمایندگی شهرشون و بگن این سرویسو فعال کنه ولی متاسفاته تو سایتشون اطلاعاتی نیست:
سرویس 24 مگ یکساله 150 گیگ 120 هزار تومن واقعا مفته
سرعت 24مگ؟نقل قول:
شبانه هم داره؟
شبانه رو نپرسیدم ولی به احتمال زیاد نوچنقل قول:
نه اینا شبانه ندارندنقل قول:
طرح پاییزه شبانه داره و هرچقدر خطت هم بکشه برات میبندند
مگه طرح پاییزه رو میشه هنوز خرید!؟
کسایی که فناوا دارن راضین؟ (هم پینگ و هم دانلود)
دوستان کسی اینجا سرویس 512 یا 1024 نامحدود از فن آوا داره؟ سرعتش چطوره؟ راضی هستین؟
فن آوا سرویس 24 مگ 6 ماه 1 گیگ رایگان به fanava.net برید و طرح ویژه
دوستان ، هنوز سرعت شبانه این شرکت محدوده؟!!
سرویس 1 مگ ، سرعت شبانه رو چنده؟!
سلام. حدود سه شب است که موقع دانلود شبانه اینترنتم قطع میشه و نهایت 100 مگ دانلود میشه ولی روزا هیچ مشکلی نیست و خطم روی چهار مگ بسته شده. به نظر شما مشکوک نیست؟
قبل از این قضیه ای که واست پیش اومده ، سرعت شبانت محدود بود؟! ( شبانه با چه سرعتی دانلود میکنی؟! )نقل قول:
شبانه با سرعت 100 حدوداً. شبی دو گیگ میگرفتم. بیش از یکساله که دارم استفاده میکنم ولی اولین باره که اینطوری شده. چراغ اینترنت خاموش میشه و یا گاهی قرمز میشه. در واقع اینترنت کامل قطع میشهنقل قول:
مدل مودمتون چیه؟نقل قول:
مودم D-Link 2730U هست. دیشب زنگ زدم و گفتن که نویز دارین و خطمو روی سه بستن ولی صبح بازم دیدم که اینترنتم قطع شده. فکر کنم مشکل از فن آوا نیست. چون صبح نمیتونستم وارد تنظیمات مودم (192.168.1.1) بشم و صفحه لود نمیشد. در حالی که در ساعات دیگه میتونم وارد مودم بشه. مشکل عجیبیه.نقل قول:
به طور کل بشتر مودم های D-Link 2730U این مشکل رو دارننقل قول:
به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
با سلام
لطفا دوستانی که فن آوا دارن راهنمایی کنن در حال حاضر سرویسهای فن اوا خوبه یا آسیاتک چون من آسیاتک دارم که مدام قطعی داره و میخوام فن اوا بگیرم
یعنی کسی نیست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
یعنی کسی نیست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
نقل قول:
شما بیا به تایپیک نویز شاید فطعیتون به خاطر نویز باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین اون تاییک نویز رو هم رفتم که خیلی عالی هست اما اگر میتونید من رو در ارتباط با فن آوا راهنمایی کنید که کلا کیفیت و تعرفه هاش چطورند ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتین اون تاییک نویز رو هم رفتم که خیلی عالی هست اما اگر میتونید من رو در ارتباط با فن آوا راهنمایی کنید که کلا کیفیت و تعرفه هاش چطورند ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدنقل قول:
متاسفانه تا حالا تجربه ای از فن آوا نداشتمنقل قول:
ولی فکر کنم نسبت به آسیا تک،کیفیت آسیاتک بهتر باشه البته از نظر قیمت خبر ندارم
ولی این اواخر به علت مشکلات زیر ساخت آسیاتک مشکل پینگ داره و البته بعضی از اپراتورها هم همین مشکل پینگ رو دارند
از نظر قیمت فکر کنم مخابرات تو ایران از همه ارزونتر باشه
دوستان من دیروز برای اینترنت یک مگابیت حجمی ثبت نام کردم کسی هست بدونه تو روز و شب سرعته دانلودش چقدره؟ ضمنه اینکه مرکز مخابراتم مرکز سلمان فارسیه
سلام دوستان فن آوا سرعتش در لود کردن عکس و فیلم تلگرام چطوریه من میخواستم یه سرویس بگیرم موندم از چه شرکتی بگیرم که سرعتش تو تلگرام خوب باشه
لطفا یکی بیاد و به این همه سوالی که مطرح می شه پاسخ بده دعاش می کنیم
سلامنقل قول:
میتونید تو استاتوس مودم ببینید سرعت چقدر
down stream رو ببیند
البته ممکنه شرکت شما رو محدود کنه
مثلا من روی 9مگ بسته شده ولی فقط در ساعات خلوت با سرعت 1مگ دانلود میکنم
البته من پارس دارم سرویس هم 512 است
حالا اگر شرکت خط شما رو روی 1 مگ بسته یعنی نهایتش همون 128 کیلو سرعت دارید
اگر هم بیشتر بسته باید تو status مودم ببینید
ممنون از شما ولی هنوز که وصل نشده اینترنتم می خوام ببینم دوستانی که از این شرکت گرفتن سرعت دانلودشون تو روز و ساعات رایگان با اینترنت یک مگابیت چقدره ؟؟
سرعت روزانه 512 رو تا 3 مگ میبندننقل قول:
در مورد دانلود شبانه هم میتونم بگم همه شرکت ها یجوری کاربر رو میبرن لبه چشمه تشنه برمیگردونن ولی سیاست قدیمشون (چند سال پیش) اینه که دانلود زیادی ، سرعت 1 مگ رو میکنن128 (الانم که حتما از این بهتر نیست دیگه)
[QUOTE=*Forgotten*;8784248]سرعت روزانه 512 رو تا 3 مگ میبندن
در مورد دانلود شبانه هم میتونم بگم همه شرکت ها یجوری کاربر رو میبرن لبه چشمه تشنه برمیگردونن ولی سیاست قدیمشون (چند سال پیش) اینه که دانلود زیادی ، سرعت 1 مگ رو میکنن128 (الانم که حتما از این بهتر نیست دیگه)[/QUOTE
بله شرکت گفت 512 رو رو 4 مگ و یک مگ رو رو8 مگ می بندن من می خوام بدونم سرعت دانلودتون چقدر الان با 512 در ساعات غیر رایگان و رایگان