اگه دموهاش هم HD بود دیگه خیلی حال میداد،ولی ما به همینم راضی هستیم...............نقل قول:
Only POP.............
Printable View
اگه دموهاش هم HD بود دیگه خیلی حال میداد،ولی ما به همینم راضی هستیم...............نقل قول:
Only POP.............
نقل قول:
سلام دوسته عزیز حجمش 6.82 gb هست احتمالاً ماله شما ناقص هست و باید بدی دوباره از اول برات بریزن.:46:
از اسمش معلومه دیگه،این نسخه از تکنولوژی 3D پشتیبانی میکنه و با داشتن 3D TV میتونید KZ3 رو 3D بازی کنید...............نقل قول:
اگه میخوای اطلاعات داخل هارد PS3 رو بگیری تنها راهش استفاده از FTP هست. در غیر اینصورت اگه Hard رو به PC بزنیش سیستم میاد Initialize میکتدش و هاردت پاک میشه. نمیتونی با PC به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی. این برنامه هایی که هست هم کاری نمیکنننقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز
بچه ها من یه مشکل دارم که امید وارم هل شود البته به کمک شما
من یک ps3 320gb دارم که چند وقت پیش من با فرمت 3.41 به وسیله ی فلش دانگل کپی خور کردم حال چون بازی های جدید اومده من می خواهم کپی خور یا دانگل رو از بین ببرم و بعد آپدیت کنم که البته من اول کپی خور را با یک فرمت فول که 18 ساعت زمان برد را به وسیله ی خود ps3 از بین بردم اما حالا باز هم ps3 به من اجازه نمی دهد آپدیت کنم چه افلان و چه انلاین و erorr می دهد که می گوید your data is croppted و حتی من اپدیت های 3.50 3.55 3.60 را امتحان کردم ولی باز هم همین erorr را داد
__________________به من پیشنهاد شد که آن را رستور کنم اما بازهم فرقی نکرد به یک فروشگاه خوب هم بردم اما انان نیز مرا نا امید کردند
عزیزان به کمکتان نیازمندم
سلام به دوستان کسی آپدیت 3.66 رو بلده فقط عجله دارم لطفا یکی راهنمایی کنه!
آپدیت کنی دستگاه دیگه کپی خور نمیشه هانقل قول:
من قبل از خريدن همين فكرو ميكردم!!!وقتي ديدم خيلي حالم گرفته شد!!!نقل قول:
بعد اينكه تو خوده بازي نسخه 1 دست نخورده باقي مونده---اما نسخه 2 بازم حالمو گرفت!!!لباسه كالينا رو تغيير دادن!!!تو نسخه اصلي كاملا قرمزه اما تو hd دو رنگ شده!!!ويرايش ويژه هم تو بازي اوتماتيك شده و نميشه غير فعال كرد!!!(منظورم قسمتهايي از بازي كه سياه و سفيد ميشه) نسخه 3 هم تغيير كرده اما مهم نيست چون زياد بازي نميكنم---در كل نسخه hd خوب شده چون كاراكتر پرنس توي تصوير بزرگتره كه بيشتر به بازيهاي ps3 نزديكش كرده!!!
حالا نسخه جديدي از پرنس (6) تو راه نيست؟؟؟من كه نسخه هاي قبليرو انقدر رفتم كه خوده پرنس گفت خسته نشدي!!!
نه ه ک شدشو میخوام 3.60 چی اونم نیومده ه کش!:19:نقل قول:
نقل قول:
چرا من دارم اینکی گفتید چیه چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟:5:
سلام
دوستان بازیهای انحصاری PS3 چیه!؟
چیزی مثل GTA داره؟فوتبال چی؟اگر میشه تمام بازیهای انحصاریش رو بگید
خیلی ممنونم از دوستان
یکی دو تا که نیست همش رو بگیم ، بیشتر از 100 تا بازیه ، لیستش رو میتونید اینجا ببینید :نقل قول:
دو تا ستون آخر ، یکی بالاش نوشته Exclusive ، اونهایی که سبز هستند انحصاری هستند .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3_games
سلام دوستان.
لینک مستقیم infamous 2 رو میخوام.لطفا.
برو تو این سایته قسمت بازی---> پلی 3 ----> همون صفحه اول infamous 2 رو با لینک مستقیم گذاشته خودمم دانلود کردم.نقل قول:
کد:http://zobdeh.ir
خیلی ممنون.نقل قول:
یه بد شانسی اوردم.وقتی که زدم دانلود کنه. یه کم دانلود کرد بعد قطع شد.رفتم گوگل رو باز کردم دیدم منئ redirect کرد به پارس انلاین و گفت شارژ adsl تموم شده.حالا نمیدونم چی کار کنم چون نمیتونم دوباره شارژ کنم.اگه شارژ کنم دفعه ی پنجم توی یه دوره میشه که شارژ مجدد میکنم.نمیتونم هم بخرم چون هنوز تو شهر ما نیومده.من چی کار کنم؟
نوشته شده توسط cyruslogicنقل قول:
دوستان عزیز!
من دیروز نسخه کپی بازی Zumba fitness رو دادم برام نصب کردن (کنج2- مرکز کامپیوتر پایتخت)- البته با کلی منت فروشنده چون سرش خیلی شلوغ بود. اونجا برام تست کرد و گفت که داخل مولتی من با کلید Select+X بزای اجرا میشه. مولتی من آخرین نسخه رو دارم و بازیهای دیگه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی کنسول رو خونه آوردم روی این بازی بعد از Select+X فقط یک صفحه سیاه دیده میشه و چراغ هارد روشن میمونه و مجبور میشم که از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. تقاضای راهنمایی دارم چون این بازی رو برای دختر کوچیکم خریدم و حالا منو داره دیوونه میکنه
دستگاه من: اسلیم با هارد 160 و CFW 3.55
مثل اینکه سئوال خیلی سختی بود . شرمنده که پرسیدم :13:
من یه چیزی به نظرم میرسه.نقل قول:
شما برو تو مولتی من و برو روی بازی مثلث رو بزن یه منو باز میشه.پایین سمت چپ منو چند تا دایره هست که میتونی روشن یا خاموششون کنی.همه رو خاموش کن و بازی رو دوباره امتحان کن.اگه نشد دایره ای رو که جلوش نوشته internal روشن کن و امتحان کن .شاید بشه.
سلام دوستان کسی Infamous 2 تهیه نکرده.؟ شروع کردی..؟ بابا تاپیکش تار عنکبوت بست دلم پوسید عقد ه ای شدم کسی نمیاد از بازی بگه بحث کنه ....یه دو کلوم اختلات کنیم شما چجور PS3 باز هستید اخه تاپیکهاشو رها میکنید :31: الان یکی از رفقام که کنسولشه حک کرده بود اومد بلو ری رو ازم گرفت برد کپی کرد تو کنسولش اورد داد بهم گفت دستت درد نکنه :18:
من این همه پول میدم اوریج میخرم ملت ازم میگیرن کپی میکنن:19::9:
خیلی هیجانی شده بازیش من که دارم لذت میبرم .
اوووه :31: نمیزارم بیادنقل قول:
بزار BF3 بیاد بعد با هم میریم یه رایزنی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیم کدوم شاخ تره !!
دوستان عزیزم هرکسی این آموزش رو دانلود کرده برای من یه جایی آپ کنه اگه براش مقدور هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز!نقل قول:
با تشکر . با راهنمایی شما توی مولتی من, با استفاده از کلید مثلث تمام گزینه ها را غیر از Internal غیر فعال کردم. الان یک مرحله پیشرفت کردم !!! صفحه اول بازی که توضیحاتی راجع به موو میده , میاد. ولی بعدش دوباره صفحه سیاه میشه و دوباره مجبور میشم از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. همه گزینه ها رو که خاموش کردم حتی همون صفحه اول بازی هم نمیاد :41:
سلام
من میخواستم حتما یه PS3 تو این هفته بگیرم که کپی خور باشه و اصلا هم حوصله اینکه دنبال کارهای کپی خور کردن و اینهاش باشم رو هم ندارم میخوام فقط PS3 رو بگیرم و بازی کنم
واسه همین یه چند تا سوال ازتون داشتم:
1. این کپی خور کردن به چه صورت هستش؟
2. آیا یه هارد اکسترنال که توش بازی هستش رو وصل میکنیم به PS3 یا اینکه بازی ها تو هارد داخلی PS3 باید ریخته بشه؟
3. آیا ممکن هستش که یه PS3 بگیریم بعد نشه کپی خورش کرد؟یعنی داشتن فرم ور خاصی مورد نیاز هست؟
4. اگر یه PS3 که هنوز کپی خور نشده رو بخواهیم کپی خور کنیم چقدر هزینه داره و کجاها این کار رو انجام میدن
یه راهنمایی جامع راجع به این قضیه بگید ممنون میشم یا اگر لینک مناسبی در این مورد دارید بدید تا ما ببینیم اوضاع چه جوریه؟
سلام.من تا همینجا میدونستم.البته یه چیز دیگه : شما برو دوباره روی بازی مثلث رو بزن و بعد test رو بزن ببین حجم بازی چه قدره.شاید ناقصه.حجم zumba fitness رو من نگاه کردم 4.3 گیگ هست .شما یه چک بکنید.نقل قول:
منم یه بازی تکن 6 داشتم که همینجوری بود میرفت توی بازی ولی صفحه سیاه میموند . بردمش پیش یه فروشنده دیگه بعد دوباره ریخت درست شد.
یه چیز دیگه هم به نظرم رسید.شما هارد اکسترنال رو بزن به ps3 بعد روی بازی مثلث رو بزن و گزینه ی backup/copy رو بزن تا کپی کنه به هارد اکسترنال.بعد از کپی هارد رو بردار بزن pc بعد داخل فایل های بازی بگرد ببین patch پیدا میکنی.فرمتش هم .pkg هست .اگه پیدا کردی با یه فلش نصبش کن روps3 بعد دوباره بازی رو اجرا کن.
اگه اینم کار نکرد برو eboot.bin اصلی بازی رو دانلود کن و replace کن شاید کمک کنه.مولتی من رو هم یه اپدیت بکنی ضرر نداره.
دوستان سلام
اين جوي استيك كيبرد هم داره!!!:31:
عكس زير
اگه عکس باز نشد از لینک زیر
کد:http://up.--------.com/images/enemno3v4a51elvl5nn0.jpg
Features:
- QWERTY keyboard provides familiar letter arrangement
- Touchpad mode turns keys into touchpad
- XMB shortcut keys
- Internal battery
- Bluetooth 2.0 with operating range up to 33 feet (10 meters).
- Pair with system and charge by pluging in usb cable
سلامنقل قول:
1. كپي خور كردنش نرم افزاري هست ولي بايد حداقل يه بلوري ارجينال داخل درايوش باشه چون درايوش هنوز هك نشده . آموزش كامل براي كپي خور كردن هم اينجاست .
2.براي اجراي بازي از روي هارد اكسترنال فرمت هارد بايد FAT32 باشه پس بازيهايي كه تكه تكه نشده اند رو ميشه از روي هارد اكسترنال اجرا كرد ولي بازي هايي كه به خاطر حجم بالا تكه تكه شده اند بايد روي هارد داخلي كپي بشن تا اجرا بشه . البته ميشه با برنامه iris manager فايلهاي تكه تكه شده رو روي هارد اينترنال كپي و join كرد و الباقي روي هارد اكسترنال باقي ميمونه !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469057
ولي اگر فرمت هارد NTFS باشه فقط ميشه با برنامه مولتيمن داخل هارد ps3 كپي كرد.
3. براي اينكه دستگاه كپي خور باشه بايد فريم ور آن 3.55 باشه چون ورژن هاي بالاتر هنوز كپي خور نشده (شايد شده من خبر ندارم ) و امكان دانگريد هم وجود نداره !!!
نقل قول:
دسته ای به این شکل وجود نداره که کیبورد روی خوده دسته باشه،شما میتونید کیبورد رو جداگانه بخرید و بعد روی دسته بزارید و توی PSN برای چت استفاده کنید..............
باز هم سلام به دوستان عزیز
ps3 من چون خراب بود با هزار مکافات با یه ps3 نو 320gb کپی خور شده عوض کردم حال من ورژن 3.55 دارم و می خوام mortal kambat new بازی کنم به نظر شما با ps3 من با این ورژن سازگار هست به طوری که به کپی خور من صدکه نزنه
هیچ بازی ای نمیتونه به هـک شما صدمه بزنه مگه این که آپدیت توی بازیها رو نصب کنید،که اونم تو بعضی بازیها هستش و با پچ حل میشه.............
MK 2011 هم به راحتی میشه با CFW بازی کرد............
حسین جان به خاطر راهنماییت در مورد move ممنون.
1. آقا فرق این move star با sport چیه ؟
2. به طور مثال sport فقط باسه ورزشیه یا اینکه میشه باهاش kill zone 3 رو هم بازی کرد ؟
3.یه سوال دیگم اینه که طریقه حرکت تو بازی kz3 چه جوریه ؟ با تفنگ که نمیشه حرکت کرد ؟
4.برای دو نفره بازی کردن یه lcd کافیه یا مثل wii باید دو تا lcd باشه ؟ مثلا چه جوری تنیس بازی می کنی ؟
5. چه چیزایی داخل move هستش ؟ من تو عکس بسکتبال دیدم که باید یه نوع دستکش دستت باشه ؟
6. در کل اگه من به خوام move بگیرم غیر از navigation باید چه چیزایی بگیرم که یه ست کامل داشته باشم؟
آگه قیمتم بدین ممنون میشم .
این فیلم رو دانلود کن وببین در مورد move هست اماً زبانش فکر کنم چینیه :31: البته فکر کنم هر دوتاش یکی باشه:31:نقل قول:
دوستان با هزار بدبختی la noire رو دانلود کردم.
از حالت rar خارج کردم ولی نمیتونم بریزم تو هارد اکسترنال.
مثه اینکه این la noire فایل بزرگتر از 4گیگ داره و هارد منم fat32 هستش.
حالا باید چکار کنم.....؟؟؟:19:
دیگه دارم خل میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جوانمرد مارو راهنمایی کنه بخدا صبح تا اله شوم دعاش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم ولی جفت لینک هات سرورش ارور می گیره. تازه فیلتره با فیلتر شکن بازش کردم .نقل قول:
اگه میشه یه لینک دیگه بده ؟
سلام اون موقعی که برات زدم سالم بود لینکش شانس شما بعد از زدنش توی تایپک خراب شد اگه یک نیم ساعت صبر کنی لینکی عالی بهت میدم آخه داره upload میشه:5:نقل قول:
:40:
منظورت از این که با پچ هل میشه چیه
بچه ها ورژن بازی [wwe all starچنده
لینکه اول سالمه با هیلتر شک دانلود کن چون نتونستم برات upload کنم معذرت میخوام.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
ممنون از راهنمائیهای شما. eboot.ini اصلی بازی رو گیر نیاوردم (چند جا لینکش بود ولی نوشته بود که به دلیل نقض قوانین کپی رایت پاک شده!). توی چند فروم خارجی خوندم که ظاهرا این بازی فقط از روی هارد اکسترنال و اونم با select+x اجرا میشه. حالا میخواستم بدونم که هارد اکسترنال خوب برای اسلیم چی پیشنهاد میکنین (از لحاظ RPM, پرتابل یا دسکتاپ و همچنین Brand). اینو میدونم که ظاهرا هاردهای USB3 زیاد با اسلیم سازگار نیستن و نیاز به هاب دارن و الیته اینو هم میدونم که هارد دسکتاپ علیرغم وزن سنگینتر و نیاز به آداپتور , مزیت قیمت داره.نقل قول:
بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3نقل قول:
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد.
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!!کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-drive/
لینک این مدل در سایت سازنده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive
مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
دوستان سلام
یه سوال داشتم
این بازی killzone2 رو تموم کردم ، میخوام از هارد ps3 حذف کنم ، trophies هم حذف میشه ؟؟؟ برای اینکه امتیازات حذف نشه چیکار باید بکنم ؟؟؟
جايي كه نصب شده برو game data utility و ديلت بزن تروفي و سيو پاك نميشه خودم كه قبلا اينكارو كردم پاك نشد فقط اگه كنسولو فرمت كني پاك ميشه
راستي مرورگر كروم قرار بود واسه كنسول بياد چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نكنه شايعه بود!!!