خوب دیگه .پس میتونیم با یه راهی تلویزیون رو بگیریم.:31:نقل قول:
بابا چرا همه تو اول میگن نه نمیشه؟یه فکری بکنین و بعد بگین .
حالا به نظر جنابعالی میشه یا نه؟(با دلیل جوابشو بگید)
Printable View
خوب دیگه .پس میتونیم با یه راهی تلویزیون رو بگیریم.:31:نقل قول:
بابا چرا همه تو اول میگن نه نمیشه؟یه فکری بکنین و بعد بگین .
حالا به نظر جنابعالی میشه یا نه؟(با دلیل جوابشو بگید)
خب شما یه آنتن اکسترنال پیدا کنی بعدش به یه مبدل وصل کنی و وصلش کنی به گوشی و رو گوشی یک نرم افزاری بریزی که اونو بتونه نشون بده قاعدتا میشه
پ.ن
خوشبختانه نه تلویزیون چیزه مهمی داره نه صفحه ی 5700 سایزش بزرگه!!!
سلام
ميشه لطفا بهم بگين براي راه اندازي جي پي اس بايد چه كارهايي بكنم و چه برنامه هايي دانلود كنم ؟؟؟؟
اگه بيشتر لطف دارين لينك دانلود هم بهم بدين
5700که جی پی اس داخلی نداره و شما باید به صورت اکسترنال تهیش کنی و با لوتوث بهش متصل بشینقل قول:
برنامه گارمین یا اسمارت کام رو نصب میکنی رو گوشی و بعدش نقشه ها رو از تاپیکهایی که داره میری دانلود میکنی وقتی وارد برنامه بشی بلوتوث گوشی فعال میشه و میخاد به جی پی اس اکسترنال متصل بشه و شما تایید میکنی و the end:20:
آپدیت برای این گوشی اومده؟
آیا چیزی اضافه میکنه؟
ارزش داره آپدیت کنیم؟
خوب دیگه پس امکان داره دیگه.:31:نقل قول:
فقط یه آنتن یا شبیه ساز اون رو میخواییم و یه برنامه نویس خوب . حلله؟
ثانیا من اون رو نمیخوام ازش استفاده کنم میخوام یه فک و فامیل ودوستان نشون بدم.:8::10::11:
آپدیت نیومده.من هفته پیش چک کردم البته پروداکت کد گوشیم رو عوض نکردم شاید با بقیه اومده باشه.همون 3.83آخریشه واسه اروپا
بله تلویزیون امکان داره.مشکل اینه که هیچکدوم از این 3تا رو نمیتونی پیدا کنی ! در کل داری وقتت رو تلف میکنی اگه دنبال همچین چیزی هستی!
اگه تونستی ما رو بی خبر نذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دیگه پس امکان داره دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه آنتن یا شبیه ساز اون رو میخواییم و یه برنامه نویس خوب . حلله؟
ثانیا من اون رو نمیخوام ازش استفاده کنم میخوام یه فک و فامیل ودوستان نشون بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان! تا میرم رو دوربین error میده که :
general:
feature not
supported
تنها راهش فلشه؟!:(
اول یه مستر ریست بزن درست نشد فلش کن(اگه خاموش روشن کنی هم ممکنه درست شه)نقل قول:
عزیزان! تا میرم رو دوربین error میده که :
general:
feature not
supported
تنها راهش فلشه؟!:(
#7370#*
حداقلش اینه ؟!:دینقل قول:
حداقلش همون خاموش روشنه...بعد در آوردن رم...بعد مستر ریست...بعد فلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشهای معمولی جواب نمیده !نقل قول:
یه فلش افتادیم :41:
بچه ها آخرین آپدیت واسه کی هستش ؟
نمیدونم گوشیم چش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیروز که خواستم یه آهنگ بذارم با کمال ناباوری دیدم که هیچ آهنگی تو Music Player نیست ، هیچ عکس و ویدیویی هم نبود ، حتی sms ها هم نبود ؛ اول فکردم حذف شده بعد که memory details رو دیدم ، فهمیدم که اون فضا همچنان اشغال شده و یعنی حذف نشده ؛
من احتمال میدم که یه ویروسی چیزی گرفته باشه ... نظر شما چیه ؟ چی کارش کنم اینو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم برنامه و بازیهای رو گوشیت خیلی زیاد نیست؟ مثلا بالای 40تانقل قول:
رطوبت نخورده به مموریت.یا دستت مرطوب نبوده؟ گوشی رو روشن خاموش کردی ببینی درست میشه یا نه؟
رویه یه گوشی دیگه تست کن ببین میخونه یا نه
ویروس نیست واسه من خیلی وقت پیش اینجوری شد یک بار ور رفتم باهاش درست شد
چندماه پیش مشابه همین اتفاق برای من افتادنقل قول:
بعد فهمیدم که مموری کم کم از کار افتاده
آخرش مجبور شدم مموری رو عوض کنم
تو هم همین الان که اینو خوندی مموری رو از توش در بیار که گوشیت چیزیش نشه بعد ببرش پیش یکی نشونش بده مطمئن شو که دیگه کار نمیکنه یکی دیگه بخر ! :31:
نقل قول:
يه بار محتواي مموري رو كامل ( به همراه Hidden ها كه برنامه و بازي و تم ها يي كه روي مموري هستند هم نپرن ) بريز روي هاردت بعد مموري رو فرمت كنو بزارش توي گوشي و با گوشي هم فرمتش كن ، بعد دوباره كپيشون كن توي مموري و مموري رو بزار توي گوشيو از اول اسكن كن ..
من مشكلم اين طوري حل شد..
برنامه و بازی زیاد ندارم ؛ بیشتر آهنگ و کلیپ بودنقل قول:
فکر نکنم
آره ولی درست نشد
آخه یه کارای دیگه هم میکنه که آدم شک میکنه که ویروسی شده باشه ؛ مثلا sms میفرستی اصلا تو Reports نمیاد !
آخه اینو تازه خریدم 4-3 ماه پیش ؛ یعنی به این زودی خراب میشه ؟!نقل قول:
سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا راههای دیگه رو امتحان کنم اگه نشد این رو هم امتحان میکنم ...نقل قول:
راستی دوستان من جدیدا فهمیدم که کامپیوترم ویروسی شده و تو همون موقع که ویروسی بوده من گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم ؛ فکر کنم اینجوری ویروسی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ یه آنی ویروس معرفی میکنید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب شاید اصل نبوده یا شوکی چیزی بهش وارد شده
من فقط تجربم رو گفتم
از من حدود 15 ماه بعد از این بود که خریدم
دیگه کامپیوترم هم نمیشناختش
اگه میتونی تو کامپیوتر بخونیش فوری بک آپ بگیر ازش ( البته اگه اطلاعات مهمی داری )
در مورد آنتی ویروس هم من از AVG استفاده میکنم
به نظر من بهترینه
میتونی بری توی تاپیکش از اونجا پی گیری کنی
آنتی ویروسهای دیگم هست :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
یکی من روهم ببینه خواهشا...نقل قول:
نقل قول:
خوب واسه من نميدونم چرا هر چي ميزنم ميگه نيست ولي فكر كنم اره هست ولي ارزش نداره چون زياد تغييري فكر نكنم بكنه.:10:
سلامنقل قول:
من بک آپ گرفتم ، ولی ظاهرا اونایی که هیدن شده بود رو بک آپ نگرفت چون فایل پک آپ فقط 62 کیلوبایت شد !
تازه اگه رو همون بک آپ 62 کیلوبایتی هم کلیک کنم ارور This file does not contain any data to be restored . select another file . رو میده !
وقتی گوشی رو هم وصل میکنم ، محتویات گوشی رو نمیتونم ببینم چون ارور The opration could not be complete رو میده .
در ضمن دو تا فایل ناشناس که اصلا معلوم نیست چی هست رو تو گوشیم پیدا کردم که نه باز میشه و نه حذف !
در مورد آنتی ویروس منظورتون اینه که یه آنتی ویروس رو کامپیوتر نصب کنم و بعد گوشیمو به کامپیوتر وصل کنم و اسکنش کنم ؟!
نقل قول:
اره وصل كن به كامپيوتر اسكن كن ..
بچه ها من با nod32 خواستم گوشیم رو اسکن کنم ولی اصلا گوشیمو نمیشناسه که اسکنش کنم !
یه اسکن کلی کردم ، یه تعداد ویروس هم گیر آورد که البته تاثیری در سیستمم نداشت .
چی کار کنم ؟
نقل قول:
د رحالت pc suite وصل كرده بودي ؟
شرمنده یه مدت مشکل داشتم نبودمنقل قول:
من یه 5700 دارم چند روزه که بلوتوثم روشن نمیشه و اروره زیزو میده
UNABLE TO PERFORM BLUETOOTH OPERATION
همه کار کردم به غیر از فلش
درست نشد:41:
اگر کسی راه فلش کردن را توضیح بده ممنون میشم
دوست ندارم زبون بسترو دست تعمیرکار بدم
:41:
لطفا راهنمایی کنید :40:
لطفا راهنمایی کنید
اصلا موقع وصل کردن نمیپرسه که در چه حالتی وصل کنم !نقل قول:
نقل قول:
از توي تنظيمات بزار روي حالات Data Transfer
5630 نسبت به 5700 صداش چطوره؟مثل 5700 باس و استریو داره؟
سلامنقل قول:
مال منم یه بار همچین اروری میداد اما با master reset درست شد.
گوشیت احتمالا ضربه نخورده؟
توی انجمن نوکیا 2تا تاپیک در مورد فلش اموزش هست.
ایشالا زود درست میشه
احتمال میدم IC بلوتوثت سوخته باشه.اگه اینجوری باشه حدود 20تومانی تو پاچت رفته.:31:
به هر حال کار خودت نیست باید ببری مغازه.
اگر با فلش و ریست و .. درست نشد اونموقع معلوم میشه که سخت افزاری و باید ببری تعمیر گاه ولی ایشاا... با فلش درست می شه
سلام به همگي
ميشه لطفا يه call manager با حال و امتحان شده براي دانلود بذارين كه trial نباشه و خودتون نصب كرده باشيد و جواب داده باشه آخه من هر چي دنبال گشتم به مورد خوبي بر نخوردم يا نصب نمي شدن يا نسخه آزمايشي بودن
advanced call manager یه سرچ بزنی پیدا میشه.خیلی تکمیلهنقل قول:
دم شما گرم
برام دعا کنید چون اصلا حاظر نیستم به هیچ قیمتی 5700تمو از دست بدم:41:
راستی کسی آمار داره از کجا میشه باتری فابریکشو پیدا کرد فابریک نوکیا نه از این شرکتیهای یک روزه:2:
حيف، ارزون ميخرنش گوشيم رو .. داشتم ميفروختمشا !!
سلام مثل اينكه گوشيم كلا مشكل داره هر چي برنامه مي خوام نصب كنم ارور مي ده مي گه valid نيستن چكارش كنم كه برنامه ها رو نصب كنه
يه بار رفتم در يه مغازه يه برنامه ريختم رو گوشيم خودم نتونستم نصبش كنم همين ارور رو داد ولي اون يارو گرفت راحت نصبش كرد شما نمي دونين چكار كرد؟؟؟؟
بدون هيچ نرم افزاري اين كارو كرد با خود گوشي
يه مشكل ديگه برنامه هايي رو كه قبلا نصب كردم حالا پاك نمي شن ارور ميده
آيا حتما بايد مموري رو فرمت كنم تا پاك شن يا اينكه روش ديگه اي هم براي پاك كردنشون هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟