سلام دوستان خسته نباشید
psp من حدود 2سالی میشه که صدا ازش در نمیاد ! 2سال پیش وقتی psp روشن بود مموریشو در آوردم و گذاشتم سر جاش
از همون موقع بود که دیگه لال شد
از دوستان عزیز کسی هست که میتونه کمک کنه ؟
در ضمن psp-2000
سلام دوستان خسته نباشید
psp من حدود 2سالی میشه که صدا ازش در نمیاد ! 2سال پیش وقتی psp روشن بود مموریشو در آوردم و گذاشتم سر جاش
از همون موقع بود که دیگه لال شد
از دوستان عزیز کسی هست که میتونه کمک کنه ؟
در ضمن psp-2000
بچه ها پي اس پي چيه ؟؟؟ :دي
hes_luckey دوست عزيز پي اس پي شما فقط از بلندگوهاش لال شده يا با هدفون هم لال شدن احتمالا دكمه صدا رو نگه نداشتي موتش كرده باشي ؟!؟
نه عزیز موت نیست با هدفون صدا میده .نقل قول:
جایی مطمئن سراغ دارید واسه تعمیر ببرم ؟
ممنون
قبلانم يه بار ديده بودم يكي بعد از آپديت پي اس پيش بلندگوش از كار افتاده بود ، بلندگوش سالم بود همه اتصالاتشم درست بود ولي نمي دونم چرا از كار افتاده بود ! تو ايران كه كسي تخصصي كار نمي كنه همه اين مغازه ها كه كنسول مي فروشن يه پيچ گوشتي بدست دارن هر كي فكر مي كني بهتره بده به همون جاي خاصي رو پيشنهاد نمي دم !
بچه ها الان قیمت PSP تو ایران چنده؟
زیاد!آخرین بار اسلیم 340 قیمت گرفتم(توپخونه).
ببین عزیزم،PSP یه چیزیه که خیلی پیشرفتست عمرا درکش نمیکنی! :سه تا دینقل قول:
بچه ها پي اس پي چيه ؟؟؟ :دي
سلام فدايتان شوم ، چطورين شماها؟!
يکی قيمت آخرين مدل رو ( کپی خور شده ) بگه ببينم تو بازار چه خبره!
مموريش چنده؟
سلام. یه نفر بگه چه جوری می شه فرق پیکسل از کار افتاده و سوخته رو تشخیص داد ؟ پیکسل از کار افتاده چه جوری به کار می افته ؟؟؟
آه چقدر علم پيشرفت كرده !نقل قول:
ببین عزیزم،PSP یه چیزیه که خیلی پیشرفتست عمرا درکش نمیکنی! :سه تا دی
يه پس ضمينه مشكي بذار پشت دستگاه اگه پيكسل سفيد ديدي اون پيكسل سوختس مي گن تا هفت تا پيكسل سوخته عاديه البته مغازا دارا مي گن ! پيكسل سوخته هم نمي شه زنده كرد بعضي وقتا پيكسل تغيير رنگ مي ده كه اونو ظاهرا مي شه برگردوند ...نقل قول:
سلام. یه نفر بگه چه جوری می شه فرق پیکسل از کار افتاده و سوخته رو تشخیص داد ؟ پیکسل از کار افتاده چه جوری به کار می افته ؟؟؟
چرا ظاهراً ؟نقل قول:
بعضي وقتا پيكسل تغيير رنگ مي ده كه اونو ظاهرا مي شه برگردوند ...
یعنی خودتون دقیق نمی دونین ؟ یا چیز دیگه ای منظورتونه ؟
برا اين گفتم ظاهرا چون تا حالا همچين كاري نكردم ، ولي برنامه اي كه براي اينكار موجوده رو ديدم و بعضي ها هم تست كردن مي گن جواب مي ده ، من چون خودم تست نكردم گفتم ظاهرا پي اس پي خودم هم يه پيكسل سوخته داره كه البته موقع خريدش متوجش نشدم بالاي بالاست و اصلا معلوم نيست ... چند تا هم پيكس تغيير رنگ داده شده داره كه اصلا مشخص نيستن مگر با دقت فراوان !!! كلا خيلي خودتون رو در گير اين مسائل نكنيد ...
خوب دوست عزیز اون چه ربطی به پست من داشت؟ من یه قیمت خواستما.....نقل قول:
ببین عزیزم،PSP یه چیزیه که خیلی پیشرفتست عمرا درکش نمیکنی!
فکر کن...یه کم فکر کن...یه کوچولو دیگه فکر کن...بعد یه خورده دیگه هم فکر کن...یعنی هنوز نفهمیدی که نباید هم ربطی میداشته؟اصلا "نقل قول" میدونی چی هست؟یعنی جواب تو تموم شد برو حالشو ببر،نوبت نفر بعدی شده!:5:نقل قول:
این جوریاست دیگه...چی کارش میشه کرد...نقل قول:
آه چقدر علم پيشرفت كرده !
مال منم از همون 2 سال پیش یه پیکسل سوخته نوک صفحش داشت که اون موقع ها خیلی جوششو میزدم،ولی همین 1 هفته متوجه شدم که کلا قضیه رو یادم رفته بوده.نقل قول:
برا اين گفتم ظاهرا چون تا حالا همچين كاري نكردم ، ولي برنامه اي كه براي اينكار موجوده رو ديدم و بعضي ها هم تست كردن مي گن جواب مي ده ، من چون خودم تست نكردم گفتم ظاهرا پي اس پي خودم هم يه پيكسل سوخته داره كه البته موقع خريدش متوجش نشدم بالاي بالاست و اصلا معلوم نيست ... چند تا هم پيكس تغيير رنگ داده شده داره كه اصلا مشخص نيستن مگر با دقت فراوان !!! كلا خيلي خودتون رو در گير اين مسائل نكنيد ...
موضوع اینه که صفحه ی دستگاه 272*480=130560 پیکسل داره که اگه 5 تاش هم بسوزه،عملا یعنی هیچچی!
جواب هر پست باربط و بی ربطيرو داديد بجز پست منه بدبخت!!نقل قول:
سلام فدايتان شوم ، چطورين شماها؟!
يکی قيمت آخرين مدل رو ( کپی خور شده ) بگه ببينم تو بازار چه خبره!
مموريش چنده؟
جاويد جون کجايی بابا؟ به همين زودی يادت رفت بی وفا ! :دی
فکر کنم از این 800-700 صفحه ای که در رابطه با psp نوشته شد و جواب داده شده, یه چیزی حدود نصفش اصلاً هیچ ازتباطی به psp نداره؛ بابا اگه می خواید آمار پستهایی که می دید زیاد بشه برید تو یکی از این گروه های اجتماعی و هی سلام و احوال پرسی کنید بعد از یه مدت می بینید شدید کاربر پروفشنال !!! آخه اصلاً رم وقیمت به این جا مربوط نمی شه. جدیدترین قیمت ها رو باید از بازار گرفت.نقل قول:
در مورد قیمتهای فعلی
پی اس پی مدل فت: 250000 چوق به بالا
مدل اسلیم پیانو بلک کپی خور شده : 330000 چوق به بالا
اسلیم پیانو بلک کپی خور نشده : 220000 به بالا
مدل 3000: 200000 به بالا
خیالتون راحت تا کپی خور نشدن و یا نیومدن مدل جدید یا اتفاقات غیر مترقبه دیگه قیمتا همینی هست که می بینید یه کم بالا یا پایین تر.
+++++++++++++++++++++
من مثل عامل جنگ جهانی سومم و وظیفم اینه جلوت قوانینو له كنم و فكر كنم بدلیل مرگ چگوارا چون كه خیلی وقته مخ رضا رفته به دور آباد
سلامنقل قول:
کسی نبود جواب منو بده...
کدوم فاینال فانتزیش ؟ چند تا داره !نقل قول:
سلام
یکی بمن بگه تو بازی فاینال فانتزی باید برای مبارزه کدوم دکمه رو فشار بدم
هر کاری میکنم با شمشیر نمیتونم بجنگم ...
دوستان عزیز یه سوال داشتم ازتون بلاخره بعد از کلی گشتن تونستیم یدونه psp مدل 2005 کپی خور بخریم البته برا خودم نیست برا برادر زاده ام هستش.خب طرف خودش باتری پاندرا گذاشت و کپی خورش کرد و حدود 7 تا بازی ریخت تو مموری.الان باتری اصل خودش روشه.
حالا چند تا سوال دارم که ممون میشم به صورت ساده توضیح بدید بخاطر اینکه واقعا تو این موارد بی تجربه ام.
اول اینکه راهی هستش که بشه از کل فریمور دستگاه و تمام حافظه مموری کارت بکاپ گرفت که احیانا اگه برادر زاده ام پاکشون کرد بشه اطلاعات رو خودمون برگردونیم و دیگه لازم نشه ببریم مغازه طرف و دوباره باتری پاندورا بزارن و این مسایل
دوم اینکه از کجا میشه چند تا بازی خوب که بدرد دختر 12-10 ساله بخوره دانلود کرد
در اخر هم اگه توصیه یا پیشنهادی برا کسی که تو این مسایل تجربه کافی نداره دارید ممنون میشم لطف کنید.
در ضمن psp رو میگفت مدل کره هستش البته زبانش هم گویای همین قضیه اس.دیگه اینکه با یه مموری 8 گیگابایت سونی و همین کپی خور کردن دستگاه 380 خریدیم.
سلام
دوستان یه مشکل دارم ...
باتری پی اس پی من در نمیاد چی کارش کنم ؟ هر کاریش کردم در نیومد . ولی یکی از دوستام خیلی راحت باتری اسلیمشو در میاورد . مال منم که فته .
مشکل از پی اس پیمه ؟ می شه کاریش کرد ؟
ممنون
خدانگهدار
یعنی چی در نمیاد !؟ کاری نداره در اوردنش که !
راستی دارک الکس گفته تصمیمی برای هک کردن 5.50M33 نداره
دوستان منتظر راهنمایتون هستم.
نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم اینه...Crisis Core: Final Fantasy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطور که یادم میاد X برای ضربه با شمشیر بود فک کنم
کلا مگه میشه نتونی با شمشیر بجنگی ؟ کل بازی با شمشیر هست !
دارک الکس رو خریدن .نقل قول:
نه می خواد برای 3000 یک ISO لودر بسازه نه این فرم ویر رو هک کنه .
این همه مدت ملت رو نگه داشته حالا ...
davee هم بدتر از اون .
واقعا یک هکر باید چه قدر عوضی باشه.
با این حساب احتماله هک شدن 3000 چقدره؟!
سلامنقل قول:
یعنی چی در نمیاد !؟ کاری نداره در اوردنش که !
ممنون از جوابتون ... ولی خوب یه خورده دقّت می کردین من گفتم :
مال من در نیومد مال اون در اومد . انگار مال من چسبیده به psp ول کنش هم نیست . تا حالا این مشکل برا کسی پیش نیومده ؟نقل قول:
ولی یکی از دوستام خیلی راحت باتری اسلیمشو در میاورد
البـه مشکل مهمّی نیست ولی اگه باتری خراب شد ... خوب بالاخره باید به فکر روز مبادا بود دیگه .
خدانگهدار
سلامنقل قول:
مبارک باشه
راهش اینه که به منوی ریکاوری بری بعد UMD رو Flash 0 رو انتخاب کنی و از همه فایل ها بکاپ بگیری
کره هم فک کنم خالی بسته چون تا اونجایی که می دونم همه مال چینه
دوستان من درام فريمور PSP را آپديت ميكنم به 5.0!
اما نمي دونم كه چرا روي Please Wait ... مونده !!
نكنه كه اتفاقي افتاده!!
لازم به ذكره كه فريمور قبليم 3.4 بوده كه به 3.52 تبديل كردم و حالا هم كه ميخوام به 5.00 m33 آپديت كنم كه اين مشكل جلومه...
چيكار كنم...؟ صبر كنم؟؟
---------------
مثل اينكه مشكل را حل كردم....
شارژر را در آوردم و باطري را هم درآوردم!!!!
ولي مثل اينكه اتفاق خاصي نيافتده ....
متشكرم/
-------------
حالا ميخوام آپديت كنم اما نميشه....!!
الان هم ورژن 3.71m33 را داونلود كردم تا اول به اين بعد به ورژن 5.00 آپگريد كنم...
اما وقتي كه مراحل آپديت را انجام ميده ميگه كه بايد حتما ورژن 3.52 نصب باشه...!!! در حاليكه سيستم اينفورميشن ورژن 3.52M33-4 را نشان مي دهد.!!!
چكار بايد بكنم...؟
بنظر شما دوباره به 3.52 را آپديت كنم؟
با تشكر از همگي
عحب مشکل عجیب قریبی !!
این سری 4.01 رو دانلود و نصب کن ببین چی میشه
سلام
من می خوام یه هد فون خوب در حد 20 تومن بخرم
چی باید بخرم؟ و از کجا؟
( علی جان . اصفهان می شینم)
میخوای کلا بیخیال شو از پایه بگیر پاندوراش کن!این طوری دیگه مطمئن میشی که مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
من خودم دیروز در به در کل جمهوری رو گشتم که یه مدل از هدفون سونی که مد نظرم بود رو پیدا کنم ولی نداشتن که نداشتن!نقل قول:
سلام
من می خوام یه هد فون خوب در حد 20 تومن بخرم
چی باید بخرم؟ و از کجا؟
( علی جان . اصفهان می شینم)
آخر یه مدل هدفون Griffin خریدم که 25 تومن بود
خوبه در واقع این شرکت هدفوناشو واسه Ipod میزنه منم گفتم حتما ردیفه خریدم ... راضیم ازش
میتونی کریتیو هم بخری
سلام psp من دیگه خاموش نمیشه حتی استند بای هم نمیشه لطفا کمک !!!!
شاید کلید روشن / خاموش دستگاه مورد داره؟یه دور باتریشو بکش سعی کن روشنش کنی.اگه نشد باید بدی تعمیر.
باتری کشیدم بیرون بعد زدم روشن شد عجیبه دسگا هیچش نبود فیلم و بازی اجرا میکرد هنگ هم نکرده بود فقط خاموش نمیشد یه مشکل دیگه یو ام دی دمو که قبلا اجرا میشد دیگه اجرا نمیشه صدای چرخش دیسک و حرکت لنز واضح ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه ؟
خب دوستان باید ازتون خداحافظی کنم چون PSP رو فروختم و x360 گرفتم و از این لحظه به بعد تو تاپیک x360 کار می کنم به امید روزی که PSP 3000 هک شه .:31:
دیگه خرید PSP ارزش نداره ::41:
1. دارک الکس دیگه فرم ویر هاش رو هم هک نمی کنه .:19:
2.تو نمایشگاه E3 امسال PSP2 می یاد .( 90 درصد ):18:
خب ممنون از ali ranger و choory و mehdi 30nema
Good luck guys :46:
مبارکه
خوب کاری کردی
منم میگم دیگه PSP ارزش خریدن نداره
مبارک باشهنقل قول:
من این کارو قبل از عید کردم ولی هنوز pspمو دارم
ولی به زودی میفروشمش
از بچه هایه تبریز هر کی psp داره واسه تبادل گیم پ.خ بده.
سلام بچه ها
من یه پی اس پی اسلیم کپی خور در حد نو خریدم 200 تومن
گرون خریدم؟
میشه بگین بدو.نم؟