نقل قول:نبود ؟؟نقل قول:
کسی به من کمک نمیکنه ؟؟:41:
Printable View
نقل قول:نبود ؟؟نقل قول:
کسی به من کمک نمیکنه ؟؟:41:
اگه وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنی و هیج اتفاقی نمی افته ولی سی پی یوت مشغوله بازی به احتمال زیاد با ویندوزت مشکل داره.نقل قول:
وگرنه من یکی که...!؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
من رو باش که فکر کردم منظورت از درست شد این بود که بازی رو درستش کردی:31:نقل قول:
به هر حال سیستمت برای اجرای این بازی خیلی ضعیف نیست(یعنی نه در حدی که نتونه بیاردش) ولی این خطا خیلی کلیه و نمیشه دلیل خیلی خاصی براش پیدا کرد ولی چون میگی بعد از وارد شدن به بازی صفحه سیاه میشه و بعد خارج میشه ممکنه یا بازیت ناقصه یا ناقص نصب شده.
یا به خاطر دریور گرافیکت باشه که آپدیت نیست می تونی از اینجا دانلود کنی:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
سلام..
من یه مشکل تو اجرای بازی Warhammer 40,000: Dawn of War II دارم...بازی رو که نصب میکنم .وقتی که میخوام داخل بازی بشم ارور زیر رو میده:
Unable to execute command dow2 .exe
:
راستی aux_installer و vcredist هم نصب نمیشه...اگه میشه لینک دانلودشون رو بدین که یه تست بزنم
نقل قول:
اصلا فایلی به این نام توی پوشه بازی داری یا نه اگر نیست پس به احتمال زیاد بازی رو کامل نصب نکردی. چون داره میگه که اصلا فایل اصلی اجرای بازی رو نمی تونه پیدا کنه!!
فایلی به نام dow.exe نیست ولی فایل اجراییش Loader هست...بازی هم به طور کامل نصب شد ولی اون 2 تا برنامه نصب نشد....راستی اون فایل steam ...به اون ربطی نداره!؟!نقل قول:
نقل قول:
اصلا مشخصات کامل سیستمت و نوع ویندوز(32bit یا 64bit) رو بده؟
ok
widows xp3 32bit
cpu intel 3.43
ram 2 gig
grapic 512
اولا شما مارک گرافیکت رو نگفتی(خوب چه 512 مگابایتی)؟نقل قول:
ثانیا سی پی یوت هم معلوم نکردی سلرونه یا پنتیوم 4؟
ولی خوب به سلامتی ویندوزت مشخصه چیه:31:
اول اینو بگم دلیل نصب نشدن اون دوتا برنامه ممکنه برای sp3 بودن ویندوزت باشه(چون توی xp sp3 خیلی برنامه ها یا نصب نمی شند یا درست کار نمی کنند مثل vista 64bit)پیشنهاد من xp sp2 ودر درجه دوم vista sp1 هستش همونطوری که خود سیستم بازی میگه:
(البته بهترین ویندوز برای بازیها هم همین دوتا هستند)
Minimum Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* P4 3.2 GHz (single core) or any Dual Core processor
* 1 GB RAM (XP), 1.5 GB RAM (Vista)
* A 128MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 6600 GT / ATI X1600, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
Recommended
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* AMD Athlon 64×2 4400+ or any Intel Core 2 Duo
* 2 GB RAM (XP and Vista)
* A 256MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 7800 GT / ATI X1900, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
(دیگه چک گرافیک و سی پی یو به عهده خودت:20:)
در آخر هم اینم بگم که بعید می دونم فایلی به نام بازی یعنی dow توی پوشه بازی نباشه اگر مطمئنی نیست بازم میگم احتمال داره یه جای کار در مورد نصب بازی مشکل داشته باشه(شایدم اصلا خود dvd بازی)!
نقل قول:
ممنون بابت کمکت.:11:..الان میرم امتحان میکنم اگه شد که خوبه ولی اگه نشد دیگه ولش میکنم:41:...البته خودم هم فکر میکنم از ویندوز باشه.چون خیلی از برنامه ها که رو 2 نصب میکردم رویه 3 کار نمیکنه..:13:.مشکل از dvd بازی هم فکر نکنم باشه چون کامل نصب شد..اما میرم رو کامپیوتر دوستام امتحان میکنم...انشاالله که درست بشه:20::
در بازی Black Site Aria 51 جهت دوربین بالا میره و میچرخه چکار کنم.
شما Joy Stick به کامپیوترتون وصل کردین ؟نقل قول:
اگه آره ،
یه بار از بازی خارج بشین ، Joy Stick رو در بیارین و دوباره وارد بازی بشید .
ببینید کار میکنه یا نه .
سلام
من وقتی assessind creed رو ریختم وقتی میرم تو بازی صفه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد
چیکا کنم
مشخصات کامل سیستمت رو بگو؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سیستمی هست با رم 1 کارت گرافیک 256 و سی پی یو 2.33
حالا saints row 2 روش نصب کردم ولی خیلی کند اجرا میشه
حتی وقتی رزولوشن و کیفیت رو به پایین ترین حد میارم
سیستم مورد نیاز بازی هم همین نوشته شده..
مشکل چیه؟
دوست من سیستمتون خیلی پایینه .نقل قول:
حداقل سیستم مورد نیاز بازی همین نوشته شده .
یعنی با این سیستم میتونی با پایین ترین تنظیمات و به زور بازی کنی !
شما باید با سیستم توصیه شده ( Recomended ) سیستمت رو مقایسه کنی . :46:
سنگین اجرا شدن بازی و افت فریم شدید, متاسفانه از ناشی از خود بازی هست.نقل قول:
هنوز برای رفع این مشکلات هیچ پچی منتشر نشده...
من خودمم ای مشکلو دارم
فک کنم کرک میخاد:10:
مشکل با Assassin's creed
سلام من با این بازی مشکل دارم
گرافیکم: 4870
ویندوزم: xp
مشکل: توی بازی شخصیت ها صدا ندارند، توی بازی شخصیت ها صورت ندارند
نقل قول:
این مشکل برای خود من هم بوجود اومده منتها وقتی که بازی رو توی xp نصب و خواستم توی ویستا اجرا کنم(البته توی خود xp چنین مشکلی نداشتم) با این اوصاف امیدوارم شما چنین کاری نکرده باشی...
با توجه به این نکته:
مهمترین دلیلش این می تونه باشه که object ها درست لود نمی شند که میتونه مال درایور گرافیکت باشه که البته می تونی آخرین ورژنش رو از اینجا دانلود کنی:
یا اینکه اصلا object ها درست install نشدند که دلیلش می تونه بد نصب شدن بازی باشه.(که اگه بازی رو درست نصب کرده باشی و درهنگام نصب به مشکل خاصی برنخورده باشی منتفی می شه)کد:http://ati.amd.com/support/driver.HTML
البته تا اونجا که من میدونم یه نسخه تقلبی هم از این بازی توی بازار موجود بود که البته چنین مشکلی نداشت
ولی خیلی لز مشکلات بچه ها مثل خارج شدن ناگهانی از بازی و خیلی چیزای دیگه مال همین بود(البته این نسخه مال خیلی وقت پیشه قبل از اینکه نسخه اصلی بیاد که فکر نکنم دیگه توی بازار باشه)
موفق باشی...
کار اول رو انجام نداده ام
درایور هم آپدیت شدست
توی نصب هم مشکلی نبود
در بازی dirt زمانی که سیو میکنم و از بازی خارج میشوم و دوباره وارد بازی میشوم موقع لود کردن ارور (load faild ) را میدهد.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
این لیست فایل های روی dvd 1
ببینید فایلی کم داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مرسیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3598408&postcount=2162
آقا من خسته شدم...!
بازی بایوشاک از مد افتاد من هنوز نتونستم یه نسخه بگیرم و بازی کنم!!
دفعه قبل که تا آخر نصب میرفت بعد میخواست وصل بشه به نت و چون نمیشد خارج میشد!!
یه نسخه دیگه گرفتم کار نکرد... ویندوز رو عوض کردم و درست شد!!
اما فکر کنم بعد از نصب 3ds max دوباره همونجور شد!
وقتی اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!! یعنی بازی start نمیشه...
یه بچه ها گفته بود قبلا توی همین تاپیک که وقتی نسخه 2 و 3 از dotnet framework با هم باشه نمیشه اجراش کرد...
من نسخه 3 رو پاک کردم اما بازم نشد...
3ds max موقع نصب این فریم ورک رو نصب میکنه...
یکی ما رو نجات بده...!
باید موقع Load کردن بازی به اینترنت وصل باشی. البته میتونی یه شبکه مجازی هم بسازی که جواب میده. اگر پچ 1.2 رو هم نصب کنی کلا درست میشه.نقل قول:
در بازی dirt زمانی که سیو میکنم و از بازی خارج میشوم و دوباره وارد بازی میشوم موقع لود کردن ارور (load faild ) را میدهد.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
نمی دونم ولی فکر کنم یه جا شنیدم این بازی پچ هم داشته باشه(دقیق نمی دونم چه کار میکنه؟)حالا شما که به هیج کدوم چواب نگرفتی یه سری به این تاپیک بزن ببین چی میشه:نقل قول:
کار اول رو انجام نداده ام
درایور هم آپدیت شدست
توی نصب هم مشکلی نبود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
راه حل اینجا رو برو ببین چی میشه:نقل قول:
اگر کسی میتونه کمک کنه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1311077&postcount=42
آقا ممنوننقل قول:
اینی که گفتین ، کلی گفتین یا منظورتون همین بازی بود؟
پچ یعنی چی؟:31:
در بازی Turning Point: Fall of Liberty زمانی که نیو گیم را میزنم یکی دوتا نوشته مینویسه و یک دفه گیر میکنه و داخل بازی نمیره.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
کسی اینجا DirectX 10 باری ویندوز XP رو داره؟؟؟؟؟
لازم دارم برای DMC 4 می خوام!
مال شما:نقل قول:
کد:http://downloadaccess.net/search/DirectX%2010%20XP.html
مشخصات سیستمت رو بگو...نقل قول:
در بازی Turning Point: Fall of Liberty زمانی که نیو گیم را میزنم یکی دوتا نوشته مینویسه و یک دفه گیر میکنه و داخل بازی نمیره.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
سلام
من بازی PES2009 رو ریختم رو سیستمم . ولی وقتی میحوام اجرا کنم همون اول بازی رو اون چند تا ستاره پایین سمت چپ صفحه (نمایش load) میمونه و جلو نمیره مشکل چیه؟
ممنون میشم اگه کمک کنین.
آقا یکی زحمت بکشه منو یه کم راهنمایی کنه...
پست 8216 ... بایوشاک...
یه دنیا ممنون میشم...
مهدی جان این سایته باید حتمی عضوش بشی!!!!!!نقل قول:
در ضمن عضویته پولی هم هست دیگه از این بدتر نمیشه!!!!!!
میشه یک لینک دیگه بدی؟
:11:
امیدوارم این یکی کارت رو راه بیندازه:نقل قول:
کد:http://rs135.rapidshare.com/files/198135889/dx10_xp.zip
نقل قول:
سلام
من بازی PES2009 رو ریختم رو سیستمم . ولی وقتی میحوام اجرا کنم همون اول بازی رو اون چند تا ستاره پایین سمت چپ صفحه (نمایش load) میمونه و جلو نمیره مشکل چیه؟
ممنون میشم اگه کمک کنین.
شما مشخصات کامل سیستمت رو بده...
اینطور که من فهمیدم شما وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته درسته؟؟نقل قول:
آقا یکی زحمت بکشه منو یه کم راهنمایی کنه...
پست 8216 ... بایوشاک...
یه دنیا ممنون میشم...
وقتی کلیک می کنی با اینکه وارد بازی نمی شه با استفاده از task manager (با کلید ctr+alt+delete) ببین که هیچ کدوم از هسته های سی پی یوت مشغول مونده یا نه؟
سلام. من نمی دونم چرا از پارسال که سیستم رو ارتقاء دادم، بعضی از بازی ها رو که اجرا می کنم با صداشون مشکل دارم.
مثلاً من به شخصه عاشق بازی کیت آرچر هستم. روی سیستم قبلی خیلی بازی کردم. روی این سیستم هم نصبش کردم، اما
وقتی شخصیتا حرف می زن، می بینم که شخصیت داره حرف می زنه، اما برخی از دیالوگ ها گفته نمیشه. این مشکل رو به طور
خیلی نامحسوس در بازی شاهزاده پارسی و اساسین هم دارم!!!! اما توی کیت آرچر خیلی محسوسه!!!!!!
خوب اگه کارت صدای شما Onboard هست ، میتونید با آپدیت کردن درایور کارت صدا یا مادربورد این مشکل رو برطرف کنید .نقل قول:
بعدشم از آخرین نسخه ی برنامه ی DirectX استفاده کنید .
ویندوزتون چیه ؟
درسته...نقل قول:
اینطور که من فهمیدم شما وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته درسته؟؟
وقتی کلیک می کنی با اینکه وارد بازی نمی شه با استفاده از task manager (با کلید ctr+alt+delete) ببین که هیچ کدوم از هسته های سی پی یوت مشغول مونده یا نه
ببین توی Task manager برای چند لحظه bioshock.exe میاد و بعد باز خارج میشه...
از یوزر administrator وارد شدم و اجرا کردم... اونجا توی task manager وارد میشه و خارج نمیشه اما اتفاقی هم نمیفته!
جالب اینه که تا دو روز قبلش اجرا میشد!!
اصلا عقلم به جایی قد نمیده...