نه دوست مننقل قول:
البته شانس هم دخیله در ایکس باکس 360
موفق باشید:46:
نه دوست مننقل قول:
البته شانس هم دخیله در ایکس باکس 360
موفق باشید:46:
درود بر شما
می خواستم بدونم یک کنسول پرمیوم با دو دسته + 10 سی دی بازی +هارد 60 گیگ + کابل فابریک + کابل HD و هدست در حد نو - مدل 2008 چه قیمتی است؟ به نظر استادان چه قیمتی مناسب این دستگاه کارکرده است؟
چند ماه کار کرده
چطوری میشه فهمید دسته ی xbox360 قلابیه یا اصلی
سلام بازی است که شماswat هستید و رئیس یک گروه ودر هر مرحله باید برای رد کردن ان باید برنامه ی حمله بریزید
مثلا برای رهایی بانک از دست دزدان
میدونید کدوم بازی؟
با عرض سلام خدمت شما دوستان
حدود یک هفته بود که از xbox خودم استفاده نکرده بودم دیروز که اون رو روشن کردم بعد از حدود یک دقیقه یک صدای بوق شنیدم بعد xbox هنگ کرد ولی سه چراق قرمز روشن نشد. چند بار دیگر امتحان کردم دوباره همین مشکل پیش اومد می خواستم بدونم که باید چه کار کنم.( امیدی به درست شدنش هست یا نه؟)
با تشکر
دسته 360 تقلبی فعلا وجود ندارد.نقل قول:
باید به تعمیر کار نشون بدی همینجوری معلوم نیست.نقل قول:
خبری رو تو همین سایت تو بخش خبر های کوتاه خوندم گفتم برای شما هم بزارم و همچنین اون دسته ای که در تاریکی قدم بر میدارن و نتیاج رو بر عکس میبینن
نقل قول:
اطلاعات جدید از Rage
به نقل از سایت computerandvideogames.com جان کارمک برنامه نویس ارشد ID Software و سازنده بازی Rage خبر از اجرای سریعتر نسخه PC و 360 این بازی نسبت به نسخه PS3 داده و دلیل این مسئله رو قویتر بودن GPU در XB360 نسبت به RSX در PS3 عنوان کرده و گفته که برنامه نویسی برای 360 راحت تر از PS3 هست.
در جایی از این نقل و قول کارمک گفته که نسخه 360 و PC این بازی بر روی 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه در حالی که نسخه PS3 بازی بین 20-30 فریم اجرا خواهد شد.
ممنون پدرام جان .نقل قول:
پس اگه اینطوری باشه که این بازی روی PS3 افتضاح میشه !!!!
خداروشکر همه دارن کم کم به واقعیت Xbox پی میبرن .
دوستانم!
خواهشاً بحث رو دوباره شروع نکنید...
خوب ببین شما که اینو میگی بالاخره یکی از طرفدارای ps3 هم جواب شما رو میده اونقوت تاپیک به اسپم میره!نقل قول:
پس اگه اینطوری باشه که این بازی روی PS3 افتضاح میشه !!!!
نکنید
مرسی
این ایکس باکسم چقد دنگو فنگ داره.......اخه چیزه شانسی به چه درد میخوره؟؟؟؟ما هم که ماشاالا تو بد شانسی هیچ وقت کم نیاوردیم........حالا چقد هم باید نازشو بکشی.......هر چند که قصد خریدشو دارم ولی به نظر من خیلی مزخرفه!!!!!!!چه کنیم سونی که بازیاش گرونه کامپیوتر هم که خرجش بالاس هر 2 سال هم باید ارتقاش بدی پس مجبوری یه 360 میگیریییییییییییییییییییی م....
حالا این فتحی مطمئنه ؟از کجا بفهمیم یه کنسوله کارکرده یا تعمیری بهمون نمیندازه؟؟؟؟
عزیزم من که نگفتم PS3 آشغاله که شما این حرف رو میزنی !!!نقل قول:
من گفتم این بازی روی PS3 با 30 فریم خیلی بد میشه.
ولی چشم رعایت میشه
سعید جاننقل قول:
بحث اینجاست که این اولین بازی نبوده که اینطور بوده
اخرین هم نخواهد بود
پیمان جاننقل قول:
2 تا مساله :
1 - کسی که طرفدار ps3 هست برای چی باید بیاد این تاپیک ؟ که هیچ چیزیش بهش ربطی نداره ؟ پس اگه میاد خودشم میدونه که چیزی هست که میاد . گرچه 80 درصد کسایی که ادعای fanboy بودن ps3 میکنن خودشون این کنسول رو از پست ویترین هم ندیدن چه برسه به داشتنش . در کل از نظر من طرفدار بودن یک دستگاه برقی که عمرش maxium میتونه 10 سال باشه مسخرست . چون همه چیز فانیه . اما ادم باید طرفدار حق , حقیقت و روشن گری و اطلاعات صحیح باشه
2 - اون عده ای که شما ازشون به عنوان hardocre fan نام بردی باید یاد بگیرن که نه تهنا این جا , بلکه تو هر فروم و محفل ( چه تخصصی چه غیر نخصصی ) میرن , نسبت به حقایق اثبات شده بین المللی تسلیم باشن و بتونن تعصب خودشون رو کنترل کنن و بپذیرن که حقیقت همیشه بر میل انسان نیست
در مورد کل کل متعصبانه و از روی بی اطلاعی و نداشتن مدرک و سند حق با شماست
جنابعالی کاملا مشخصه از کدوم دسته انسان های این جماعت هستی !نقل قول:
چیز بیشتری نمیگم
من و بقيه دوستان ميگيم اگه مواظبش باشی و روش نگهداريش رو رعايت كنيم عمرا سه چراغه بشهنقل قول:
شما باز ميگی شانسی ؟! من خودم فالكون دارم ... كلی هم بازی ميكنم ولی تا حالا هيچيش نشده ...
سلامنقل قول:
1- به نظر من که خودم ps2 داشتم دنگو فنگش خیلی خیلی کمتره.
2- به هیچ عنوان وسیله ی شانسی نیست.(البته مدل جدیداش)
3- هیچ انسان سالمی تو این دنیا بد شانس نسیت.
4- ناز کشیدن نداره روش درست نگه داریه.
5- به نظر من که خیلی خیلی وسیله ی بازی کامل درست و حسابی هست.
6- این یکی از اشکالات کار سونی میباشد که طرفدارانشو داره از دست میده و بیشتر مردم دنبا هم به سوی Xbox رفتن.(به آخرین آمار فروش دستگاه ها نگاه کن)
7- شما باید به این خریدتون ایمان داشته باشید و اونو بخرید و اگر هم با این فکر بخرید که دستگاه به قول خودتون مزخرفه و نازشو بکشیو این چیزا شک نکن که چیزه خوبی برات در نمییاد.
حالا خود دانیم با امید برو بخر و لذت بازی کردن باهاشو ببر.:10:
منم اول مثل توفکر میکردم.ولی 3روزه گرفتم.هیچ دنگ و فنگی هم نداره.اگرم خیلی زیاد بازی میکنی بده کولینگ دیگه کامل خیالت رو راحت کن.بازم میگم اگه 2,3 تا نکته رو رعایت کنی هیچیش نمیشه.:10:نقل قول:
بچه ها میگم اینجوری بازی کردن خوبه.مشکلی پیش نمیاد.کولینگ نکردم.؟؟؟
3ساعت بازی/1یا2ساعت خاموش دوباره3ساعت بازی/1یا2ساعت خاموش
همینجوری تا انقلاب مهدی....:20:
بچه ها یه زمانی میگفتن زیاد خاموش روشن نشه بهتره ! مثلا بذاری تو داشبورد بمونه اون زمان استراحت رو !نقل قول:
مالا ما که تا 1 ماه قبل و قبل از cooling تو اون 13 ماه هر وقت بدن نیاز پیدا میکرد میرفتیم پای بساط و مهم هم نبود نفر قبلی چند وقته پا شدهنقل قول:
و تا زمانی که شارژ سیم میزدیم تو رگ و بعد که پا میشدیم به محض این که درد بدن در حال شروع شدن بود دوباره میرفتیم پا بساط ...
الا که دیگه cooling هم شده فازش رفته بالاتر همی
سلام
دوستان من هر جایی که رفتن میگفتن که فن های اضافی برای جاسپر هنوز نیومده!!
می خواستم بدونم این حرف راسته یا نه؟؟؟
و اینکه اگه هست کجا میشه خرید؟؟
TANX
سلام
من اگه بخوام جاسپر بخرم از کجا بفهمم دستگاهی که مغازه ایه داره به من میده جاسپره ؟ایا رو خود کنسول نوشته ؟
من کنسولم تو بعضی از بازیها یه صدای وحشتناکی میده دلیلش چیه؟
از تاریخ ساخت که باید بعد از 10.2008 باشه.از روی قدرت خروجی ترانس یا همون آداپتور که باید 150ولت باشهنقل قول:
خیلی راه های زیادی واسه شناختنش هست.عکس هاشو سرچ کنی میفهمی
احتمالا صدا از درایو دستگاه هست.که به خاطر سی دی هست که بد رایت شده.نقل قول:
سی دی کپی همین درد سرا رو داره باید کنار بیای:13:
این بهترین راهه دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نوع دیسکی استفاده می کنید؟پلی باکس؟؟؟نقل قول:
من کنسولم تو بعضی از بازیها یه صدای وحشتناکی میده دلیلش چیه؟
ممکنه به خاطر این نوع دیسک ها باشه شایدم دیسک هایی که کیفیتشون کمتره
سعی کنید اصلا از این نوع دیسک ها استفاده نکنید چون آسیب های جدی به درایو دستگاه وارد می کنه
فکر کنم بی هدف ترین پست تاریخ این تاپیک امروز رقم خورد!!!نقل قول:
بچه ها یه چیزی تو این تایپیک خیلی جالبه.کسی ناراحت نشه لطفا.
این آقایونه pedram,evil,vampire,siavash وغیره هی بیخودی از هم تشکر میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مدال میدن آخه که تلاش میکنین تشکراتون زیاد شه
شما ناراحتی که چرا از آقا پدرام یا نوید تشکر شده؟! اونوقت شما کجا بودی وقتی این دو نفر توی همین تاپیک خیلی جالب به همه کمک میکردن و مشکلاتشونو برطرف می کردن؟من که تا حالا ندیدم آقا پدرام یا نوید یه پست بی ربط به موضوع تاپیک داده باشن حالا هر تاپیکی! این دونفر برای تاپیک Xbox 360 زحمت کشیدن هیچ کسی هم حق نداره این طور حرفهای بی ربط و بی معنی رو بهشون نسبت بده!
جناب vampir3 و siavash2death به خاطر شعور و معرفت بالایی که داشتن تشکر کردن! خیلی هم کار درستی کردن و کارشون قابل تقدیره.
و بعدشم مگه تشکر کردن چیزی از آدم کم می کنه یا چیزی زیاد می کنه بالا رفتن پست و مقام به تعداد پست و همچنین فعالیت مفیده.کاری که آقا پدرام یا نوید می کنن با یه تشکر ساده قابل پاسخگویی نیست و یه تشکر ساده کمه!ولی چه میشه کرد که تنها همینه که از دستمون بر میاد
و در آخر فکر کنم اگه تمام پست های شما رو روی هم بذارن به پای پست صفحه ی قبل آقا پدرام نرسه
شما هم دفعه ی بعدی به جای دادن 3 تا پست پشت سر هم از نقل قول توی یک پست استفاده کن چون که ممکنه یکی همینجا پست بده و بگه ایشون دنبال بالارفتن پسته !(وقتی شما راجع به دیگران همچین فکری می کنی مطمئن باش دیگران هم راجع به شما بدتر فکر می کنند)
شما دنبال اون فن ها نباشنقل قول:
پولت رو میریزی دور همین
برای JAPSER اگه هم میخوای cooling کنی بهترین کار 12 ولت کردنه
این از اطلاعات و تجربه من
دوستان چند تا طرح جالب دیدم تو BC گفتم بزرام شما هم ببینید
حالا یهو کسی هوس نکنه پاشه بره کنسول رو باز کنه با حرارت طرحش رو اینطوری کنه بعدش پاشه بیاد یقه گیری :31:
نقل قول:
تشکر از جواب شما
حالا این 12 ولته رو بدم بیرون بکنن یا اینکه خودم بکنم؟؟
(و اصلا چه جوری هست):34:
TANX
12 ولت 2 مدل دارهنقل قول:
درونی و بیرونی
که بیرونی با استفاده از یک اداپتور انجام میشه و اسونتره
که باز هر دو مستلزم باز کردن کنسول هست
اگه وارد نیستید بدید بیرون انجام بدن
جاهایی مثل Nextgen انجام میدن
از طریق اینک لینک!نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3447647&postcount=29
سلام
اطلاع دارید دیگه ای شالا:46: من الان فهمیدم هرچند گوولد دارم.
کد:http://www.vg247.com/2009/07/31/silver-members-can-play-gear-of-war-2-free-on-xbl-this-weekend/
تمامی مشترکین لایو، اعم از GOLD و silver می توانند تا تاریخ سوم آگوست (دوشنبه) بدون در نظر گرفتن اشتراک طلایی یا نقره ای از بخش چند نفره GEOW2 لذت ببرند.
این هدیه از همین حالا شروع شده،
تو رو خدا كمككككككككككككككككك!!!
من هر dvd بازي كه تو دستگاه ميزارم بد صدايي ميده حتي خودم چنتاشا با سرعت 2x روي tigat رايتيدم ولي انگار نه انگار. حالا چيكار كنم دستگاه نتركه!!؟؟؟
اول ببخشید دوتا پست پشت هم دادم آخه پست آخرو ندیده بودم.خوبه؟نقل قول:
داداش پس احتمالا مگنت درایوت تکون خورده که صدا میده.به دستگات ضربه نخورده؟
خودت که فکر نکنم بتونی ولی بده بیرون درایوتو باز کنن درست میشه.
اگه اینجوری کار کنه نیروی برشی درایو بالا میره سی دی توش میشکنه دیگه از بالانس در میاد.
زودتر ببر بده تعمیر
خب دیگه تمومش کنید بچه ها و اگه بحثی داشتید برید تو پروفایل یا پیغام خصوصی !
حالا اين مگنت چقدري پاش بايد سره كيسه را بشليم؟
بچه ها ممنون می شم جواب بدین
1. توی live چه جوری میشه با بچه های ایرانی رو پیدا کرد؟(مثلا با 1 نفر تو ایران fifa09 بازی کرد؟)
2.می شه توی fifa 09 موقع بازی با mic با هم حرف بزنیم؟
اصلاً انگار نه انگار چند ساعت پیش پست دادم تذکر دادم بهتون... یه ذره فقط یه ذره خودتون رو کنترل کنید از این بحث ها پیش نمیاد...
نوید هم تذکر داده دقیقا بعد از پستش اومدید دوباره اسپم دادید بحث بی مورد شروع کردید...
دفعه ی بعد فقط پست ها رو پاک نمیکنم... گزارش میدم!
1-تو شبکه ی LIVE هر شخصی یک User داره که شما میتونی با Add کردن اون User با طرفت ارتباط برقرار کنی.نقل قول:
شما میتونی به دوستان در اینجا و در سایت BC پیغام خصوصی بزنی و User آنها رو بپرسی .
2-بله ولی نیاز به Headset مخصوص Xbox 360 و اینترنت پرسرعت هست.
سلام دوستان گل چطورین؟:10:
اول جا داره از اقایان پدرام ..سعید ..یحیی + همکارن خوب انجمن
یه تشکر اساسی بکنم. دلسوزانه به مشکلات دوستان پاسخ می دن و راهنمایی میکنن.
خوب دوستان گل من این باتری های دوراسل دستم تموم شده.
تا اون جایی که می دونم یک شارژ برای دسته وجود داره
می تونم شارژر بگیرم تا مجبور نباشم هر بار باتری بخرم؟
شارژر از کجا به چه قیمت تهیه کنم و درا ون موقعه باید باتری خاصی بهش بندازم ؟
یا این که اشتباه می کنم وباید همون دوراسل های سه تومانی رو هربار بعد از اتمام باتری ها بگیرم؟
اطلاعی در این خصوص ندارم لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
دوست عزیز شما هم میتونی ازین باتری های شارژی بگیری و با همون دستگاهای مخصوص که فکر میکنم از 5 6 تومن داره تا بالا برای شارژشون استفاده کنی ! یا اینکه یه Play & Charge kit بگیری ! من خودم ازون روش اول استفاده میکنم ! 2 جفت باتری شارژی گرفتم و به مشکل هم برنخوردم .نقل قول:
ضمن تایید حرف های نوید جاننقل قول:
من خودم هم 2 ماهی از باتری شارژی استفاده کردم که دیگه پوکید :31:
و بعدش تو این 12 ماه از باتری های duracell که جفتی 1200 هست استفاده میکنم که با استفاده های من تا 20 روز دوام میاره