کاملا درسته چون الان ویستا 64 بیتی هم برای کسانی که از رم زیادی استفاده می کنند درست شده.نقل قول:
Printable View
کاملا درسته چون الان ویستا 64 بیتی هم برای کسانی که از رم زیادی استفاده می کنند درست شده.نقل قول:
من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟ آیا سایتی هست که بشه جداگونه اونها رو دانلود کرد البته مشکل اینجاست که بعضی سایتها که آپدیت ها رو گزاشتن با اونی که خود ویندوز می خواد بگیره فرق میکنه شماره آپدیتش
این ماکروسافتم خودش مسخره کرده یه ویندوز میده بعد اندازه یه ویندوز دیگه باید برای آپدیت دانلود کنه آدم!
با سلامنقل قول:
این سایت هست
کد:http://www.autopatcher.com/
سلام من ويندوز ويستا سرويس پك 1 دارم ميخام نسبش كونم انو ميگه windows cannat install reqaired files. make save all files reqered for installtion are available . and restart teh installation. errer code:0*800706f8 كمك plz
اقا قربونت برم من هم مشکل دوستمون رو دارم سی دی رو هم از سایت خودتون گرفتم دستتون درد نکنه اگه جواب بدید
من هم از همين سايت خريدم
خطا هنگام نصب :19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202369
برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.نقل قول:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
با اولین Check for update چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟
برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.نقل قول:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
با اولین Check for update و انجام اولین آپدیت چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟
يكي از بچه ها قبلا گفته بودم كه نميتونه فارسي را در ويستا نصب كنه يعني نصب ميكنه ولي نمياد
حالا اين مشكل سر من اومده
قبلا فارسي داشت
حالا نميدونم چي شد فارسي پريده
و الان ميرم ميبينم نصبه ولي نيست
پاك كرده و دوباره نصب ميكنم بازم نمياد
دليل اين مشكل را كسي پيدا كرده تا حالا ؟