نه دوست عزیز ، واسه من که تهرانم این چیزا جواب نداد ؛ هر روشی بود امتحان کردم ولی شبانه سرعت اسمی شد!! قبل از ساعت 1 گذاشتم رو دانلود ولی تا ساعت 1 میشه، سرعت فیکس میاد رو 190 تا 200!!!!!!نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز ، واسه من که تهرانم این چیزا جواب نداد ؛ هر روشی بود امتحان کردم ولی شبانه سرعت اسمی شد!! قبل از ساعت 1 گذاشتم رو دانلود ولی تا ساعت 1 میشه، سرعت فیکس میاد رو 190 تا 200!!!!!!نقل قول:
هر بامبولی در بیاری اگه قراره محدودت کنن می کنن برای من سه دقیقه مونده به تایم رایگان سرعت میشه زیره دیال آپ 4 خیلی بشه 8 :Dنقل قول:
پیشگامان یزد هستم
سلام. سرویس اکو ۱۲۸ همون که ۲۰ تومن هست ... دانلود شبانه داره ؟ سرعت روز و شب چند هست ؟ تا چند گیگ در شب اجازه دانلود میده ؟ چند شب پشت هم !؟
سلام دوستان جدیدا شرکت شاتل به جای شبانه رایگان از ترافیک تشویقی که با تخفیف هستش حرف میزنه
میخواستم بدونم ایم برای سرویس های اکو مثل ۱۲۸ یعنی ترافیک رایگان یا نه یک درصدیش رایگانه؟
سلام
یک سوال دارم چند شبی است رایگان شاتل عجیب شده یکهو سرعت میده 200 یهو 0 دقیقا همش بالا و پایین میشه صفر قطع 100 میخواستم دلیلش بدونم کسی اینطور شده ؟ در صبح که عالی است من قبلا محدود شدم و دقیقا یک سرعت ثابت مثلا 10 میده ولی اینطور نبوده که سرعت نوسان بده اینطور !!!
درود
دوستان کدوم یکی از سرویسهای شاتل «سرعت دانلود» حدود 120kb/s میده و «نامحدوده»
قیمتشم بگین بی زحمت
ارت 1 همین سرعت رو میده آرت 2 حدود 160-70 و...نقل قول:
نامحدود واقعی هم نیست تا اون حجمی که نوشته حدود 2 برابرش اوکی هست اما بعدش محدود میشی و باید ما به التفاوتش با سرویس بالاتر رو بپردازی تا محدودیتت رفع بشه ( این مورد و من و وستان چندین بار توضیح دادیم چند صفحه آخر تاپیک رو نگاه کنید )
اقایون داداشا . سرعت اینتر نت های نامحدود چقدره ؟ سرعت وب گردی و دانلودشون من میخوام 128 نحایتا 256 بگیرم پول ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]