سلام
رو گوشي من walkman نسخه ي 2 نصب شده مي خواستم بدونم ميشه ارتقاش داد ، نسخه ي 3 رو نصب كرد؟
سلام
رو گوشي من walkman نسخه ي 2 نصب شده مي خواستم بدونم ميشه ارتقاش داد ، نسخه ي 3 رو نصب كرد؟
نقل قول:
سلام.
فکر کنم کاستومایز شما مناسب نبوده یا اصلا کاستومایز نزدین.
به اینجا یه نگاهی بندازین؛ متوجه خواهید شد:
البته لازم نیست که دوباره گوشی رو فلش کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2766815&postcount=1986
فقط فایل کاستومایز رو در محل خود قرار داده و دکمه فلش رو فشار دهید.
این هم فایل کاستومایز (به احتمال 90 درصد این کاستومایز مناسب خواهد بود. اگه مشکلی پیش اومد (که نمیاد) بگین تا یه کاستومایز دیگه بدم)
کد:http://www.4shared.com/file/57854536/b3e91cc8/Costumize.html
اگه کسی میدونه لطفا جواب بده.........نقل قول:
حرف دوستمون تاييد ميشه شما كــــه فول فلش كردينـــ اخر ســـر پيش مياد كه بعد از ريختن Main & Fs كاستومايز روي گوشي فلشـــ نميشه!نقل قول:
شمـــا كاستومايزي كه دوستمون دادن رو توي Misc files برنامه ستول بزار و فلش رو بزنــــ درست ميشه :11:
دوست من بعد از Yes & No نزدن دوباره داره اين پيغام مياد اگه نمياد كه مشكلي براي گوشيت نداره خودتو ناراحتــــ نكنـــ :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام
من یک گوشی K800چینی دارم که مشکل USB پیدا کرده و هرجا هم که برای تعمیر بردم نتونستن درستش کنن. مشکل از این قراره که یک بار که به کامپیوتر وصل کردم پیغام داد که تشخیص داده نمی شه و بعد از اون هم دیگه نه کامپیوتر و نه گوشی به اتصال به هم عکس العملی نشون نمی دن. اما پیغامی که موقع وصل به کامپیوتر همیشه می یومد الان هرچند لحظه یک بار می یاد ( که شامل File manager , phone mode…….) . به علاوه بعد از آخرین تعمیر هر 6-7 ساعت باتری خالی می کنه و وقتی خاموش میشه و میزنم به شارژ وارد قسمتی میشه که مربوط به زمان اتصال به کامپیوتره. و مجبورم باتریو بردارم و دوباره بذارم تا درست بشه.........
نمی دونم مشکل چیه؟ در ضمن IC رو هم عوض کردن اما درست نشده
راستی می شه در مورد اینکه اگه گوشی رو آپ دیت کنیم سریالش از بین میره توضیح مختصر بدین.
خیلی خیلی ممنون
من چطوری باید از جواب دوستان در مورد این سوال مطلع بشم؟
سلامنقل قول:
تمام این مواردی رو که گفتید، من تجربه کرده ام. (البته در گوشی های دیگه)
در مورد USB باید بگم اگه تا حالا کابل رو عوض کردین، باید "پورت خور" (جایی که کابل شارژر و کامپیوتر (در گوشی) به اون وصل میشه) عوض بشه. قیمتش هم حدود 7 الی 10 تومن هست.
در مورد باتری هم چند تا احتمال وجود داره:
1- اول اینکه گوشی، برق رو می دزده (احتمال 80 درصد)
2- باتری تون خرابه (شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتان، مقدار مصرف رو امتحان کنید)
3- به احتمال خیلی کم هم مشکل نرم افزاریه (8 درصد)
در مورد آپدیت هم اطلاعات خاصی ندارم. (البته فکر نمیکنم اونطوری باشه که شما میگین)
موفق باشین
نــــه دوست من ربطي به اپديت نداره اين مشكلاتي كـــه گفتين يعني با اپديت درست نميشـــه مشكل سخت افزاري هستشـــــ :11:نقل قول:
اين نوشتــــه آبي رو يكم تاييد بيشتر ميشــــه كه قيمتشـــ هم اينجا 4 تومن هستشــــ :11:نقل قول:
آقا یکیم جواب مارو بده.
نقل قول:امتحان كنــــ دوست من مشكلي كــه برات پيش نمياد !نقل قول:
اگه ارتقا پيدا كرد كـــه ميشه اگه نكرد هم همون نسخه 2 رو روش ميريزيــــ:11:
من امتحان نكردمــــ :41: