دیر گفتین!:20:نقل قول:
رفتم 650 ندیدم همون 630 خریدم 20 تومن داد...اینم باسش خوبه...من خیلی باس نمیخوام...
انشاالله دفعه بعد مثل شما aurvana میگیرم:46:
Printable View
دیر گفتین!:20:نقل قول:
رفتم 650 ندیدم همون 630 خریدم 20 تومن داد...اینم باسش خوبه...من خیلی باس نمیخوام...
انشاالله دفعه بعد مثل شما aurvana میگیرم:46:
من که دلم حسابی پیش این گیر کرده - پشتش جای تنظیم باس هم داره ؛ ۷۹ $ قیمتش هست ؛ اگه سفارش بدم تا ایران فک کنم ۱۴۰ تومن پولش می شه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم صبر کنم پولم جمع شه بهتر می تونم تصمیم بگیرم ! این ایرفون خدای باس ه ه ه :4:
دوستان یه چند روزی هست شرکت شکوفا الکترنیک یک stand داخل در ورودی پایتخت بر پا کرده و همه مدل های هدفون و بهترین پلیر های این شرکت برای تست موجود هست فکر کنم تا شنبه بر قرار باشه اگه میخواهید از کیفیت فیلیپس آگاه بشید (کم وکیف موضوع) حتما یا جمعه یا شنبه یه سری پایتخت برین
نقل قول:
درود/
ما که تهران نیستیم .... :23:
اما خوب شما خبرشو به ما بده..:5::31:
من حوصله نداشتم !! حتی نگاه هم بهشون نکردم !
یکی از دوستان گیر داده بود میخوام لپ تاپ بگیرم من رو به زور کشید اون جا!!
بلاخره اگه کسی خواست موقعیت خوبی برای کسب تجربه هست.
نقل قول:
درود/
:31: .. :11: :31: :11:
دوستان hippo vb روی ایپاد جواب میده ؟
و من باس واسم مهمه ؛ و فقط اهنگ های تکنو دنس هیپ هاپ ....
یه سایت پیدا کردم ۷۱ $ میده ؛ به نظر شما ارزش داره ۱۴۰ تومن سفارش بدم واسه این ؟
وصل کنی به شافل! نه!
اینم نگیر بهتره پلیرتو عوض کنی یه هدفونه خوبم بگیری با شافل که اصلا حال نمیده یه کوان یا سانسا بگیر یه ایرفونه خوبم بگیر در حد 30 40 تومننقل قول:
نه من شافل رو گرفتم واسه ورزش . یا تو راه خونهنقل قول:
----
خونه یا دانشگاه ... لپ تاپ اپل دارم با اون گوش میدم
کیفیت ایپاد شافل ۴ که خیلی خوبه ؛ من که خیلی نیست خریدم راضییم ؛ تفکیک صدا و این چیزا واسم مهم نیست کوچیکی شافل واسم مهمه و یه هدفونی که خدای باس باشه
حالا اشکالی نداره قیمتش یکم زیاد شه ؛ صبر می کنم واسه خریدش ...