ممنون
خدا رو شکر راضی هستم فقط یه کوچولو روی آیکون تسکبار که کلیک میکنم سنگین اجرا میشه و یه مقدار هم خوشم نمیاد
مثلا اسم برند شرکت نرم افزار رو میشناسه ولی میگه این فایل یا پروسه ناشناختست یا ممکنه امن نباشه, آدم تکلیف خودش رو نمیدونه
و به لیست امن اضافه نکنم هی میپرسه و اضافه کنم هم باید توی totalvirus بگردم
البته بیشتر مشکلش با کرک و پچ هست
یه کم بهتر بود هوش مصنوعیش بالاتر بود یا مثلا دیتابیسش قوی تر که هر چی رو نپرسه و فایلهایی که اکثر مردم استفاده میکنند رو بیخیال میشد
یا مثلا از یه اصطلاحات تخصصی استفاده میکنه مثلا برای یه فایل موقع اجرا یه بار میگه داره به com وصل میشه یه بار میگه داره میتونه
کل سیستم رو توی دستش بگیره و آدمو یه کم گیج میکنه به قول معروف توی سکوت انجام نمیده یا یه طوری رفتار میکنه
انگار کاربر اطلاعاتش باید زیاد باشه ولی از نکات خوبش امکانات خیلی خیلی خوبی توی قسمتهای مختلف چه فایروال و ... داره یا کیوسک
یا killswitch و... که یه کم به آدم حس آرامش میده و البته بعد چند هفته استفاده پیام ها کمتر شدن ولی به بعضی از فایلها که میگه
ناشناخته یه کم حجمشون زیاده مثلا کرک بازی و نمیتونم توی virustotal آپلودش کنم البته فکر کنم قابلیت سرچ داشته باشه
و هر موقع میخوام کیوسک رو باز کنم میگه silverlight نیست و دانلود و نصبش کن که تا حالا چند بار نصب کردم ولی فایده نداره