2 تا سوال در مورد GTAV از دوستای عزیز داشتم
شهر بازی GTAV مثل نسخه های قبلی متروکه هست ؟؟؟ و GTAV استادیوم فوتبال هم داره ؟؟؟
Printable View
2 تا سوال در مورد GTAV از دوستای عزیز داشتم
شهر بازی GTAV مثل نسخه های قبلی متروکه هست ؟؟؟ و GTAV استادیوم فوتبال هم داره ؟؟؟
از اونجایی که شهربازی محل بازی کودکان هست و کودک هم کلا توی بازی GTA جایی نداره... من شهربازی و فضای سبز ندیدم توی سان آندریاس جدید... اون قضیه هم که می گفتن سان آندریاس جدید 5 برابر لیبرتی IV هست یه شایعه گنده بود محیط بازی حتی از لیبرتی IV کوچیکتره. استادیوم فوتبال که نه ولی تنیس و گلف داره خیلی هم باحالهنقل قول:
سلام..بچه ها برای انلاین بازی کردنش اپدیت gta v رو کپیخور شدن دستگا تاثیر میذاره؟و اپدیت ورژن خود دستگا اتومات شرو میشه یا پیغام میده اولش؟:n01:
قربون بچه ها باحال فروم
سان آندریاس جدید چیه؟ منظورت این بازیه؟ محیط این از iv کوچکتره؟؟؟؟:n04:نقل قول:
یعنی واقعا فضاش کوچیکتر از iv هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03: این همه تبلیغات پس چی شد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله شدیدا معتقدم شهر سان آندریاس از لیبرتی IV کوچیکتر هست نهایتا باهاش مساوی میشه ولی اونجه که بدون شک میشه بهش مطمئن شد یک چیزه سان آندریاس GTA V 5 برابر که سهل حتی دو برابر هم نیست شما فرض کن توی فرودگاه هستی (فرودگاه توی جنب غربی ترین نقطه شهر هست) شما بخوای به شمال شرق نقشه بری (حومه شهر) با یه دوج اس آر تی 4 دقیقه ای می تونی برسی به شمال غربی ترین نقطه نقشه شایدم 5 یا شش دقیقه ولی شما حساب کنید با اینفرنوس توی GTA IV نمی تونستید قطر نقشه رو توی این تایم طی کنید چطور شد 5 برابر شد سان آندریاس من نمی گکم کوچیکه ولی 5 برابر نیست مگه اینکه بعدا توی دی ال سی چیزی باز بشه مناطق جدیدنقل قول:
خب لیبرتی محیط شهری بود مثل سن اندریاس از این سر تا اون سرش یه اتوبان 6 بانده که نداشت که بشه تخت گاز رفت وگرنه 2 دقیقه ای میرسیدیم اون سرش! جدای از این به نظرم اینکه چقدر طول میکشه از این سر به اون سرش بریم ملاک خوبی نیست میتونس یه بازی مستطیل شکل و دراز بسازه که نیم ساعت بکشه بریم اون سرش:n02: مهم محیط های طبیعی گسترده و متنوعیه که داره که اصلا تو لیبرتی که همش یه زمین صاف و خیابون و ساختمون بود قابل مقایسه نیست، اون 5 برابری که گفتن شاید یه کمی اغراقه اما واقعا تنوع و کار خیلی بیشتری ساخت این شهر برده و همه جور محیطی میتونی توش پیدا کنی، همون 4 دقیقه رو اگه بخوای دور و اطرافتو با دقت نگاه کنی و ببینی چه خبره چندین برابر چیز واسه دیدن هستنقل قول:
حرفهای شما منطقی م قابل قبول هست برام... اما واقعا وقتی یکی فقط شنیده باشه که سان آندریاس V پنج برابر لیبرتی IV هست واقعا فکر می کنه که حالا چی هست نقشه سان آندریاس! پنج برابر بودن خیلی اغراق بود و من نمی دونم از کجا دراومده بود اون حرف!نقل قول:
من این بازی رو میگم نقشش چقدره سان آندریاس که مال عهد بوقهنقل قول:
دوست عزیز نقشه ی این بازی هم همون سان آندریاس هست با یک سری تغییر جدید هست