احمد چی نوشتی؟ یکی بی خبر بیاد پستت رو بخونه فکر میکنه حذف شدیم:n02:نقل قول:
یه تبریک هم بابت شکست آخرش اضافه میکردی:n26:
بازی برگشت بایرن آرسنال برامون درس عبرت نشد که هیچ تیمی رو دست کم نگیریم:n27:
این هم نتیجش/
بایرن هم نزدیک بود مثل ما حذف بشه ولی بازی تموم شد.
خوب شد کریس نجاتمون داد وگرنه معلوم نبود چی میخواست بشه. کریم هم خیلی موثر ظاهر شد...
اگر گل اول رو تو دقایق ابتدایی نزده بودیم گالا کل 90 رو میخواست مثل نیمه دوم بازی کنه که کارمون تموم بود...گل اول روحیه شونو خراب کرد
در کل صعود رو تبریک میگم :n16:من برم بخوام:n02:
تصاویر داغ و تازه:
پست یکی از پیج های رئالی که حرف دل خیلیامونه:
شما ها لیون رو یادتون میاد ؟! :دی
تا قبل ار مــو رئال هی میخورد بهش دهن سرویس میشد ؟! رم و لیورپول رو یادتون میاد که رئال چطوری جلوشون تو همین چمپیونزلیگ تحقیر میشد ؟!
باخت 6-2 به بارسا یادتون میاد ؟!
همه و همه ی این ها رو یه نفر تونست جمع کنه ، " مــــورینو کبیر"
کسی که دنیا براش قسم میخوره ... کسی که بعضی ها هرشب کابوس ـش رو میبینن ؟!
د بابا خودتون رو به پرز معرفی کنید ، از کجا میدونید بهتون میگه نه ؟!
مگه شما ها چیتون از مورینو کمتره ؟ :|
د برین بشینین سرجاش دیگه .... کی از شما بهتر :|
وقتی دارم نظر های مردم در مورد مــو رو میخونم احساس میکن رئال حق اینارو خیلی رو خورده که ازشون تست مربی گری نگرفته :))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریستیانو :" خودمان بازی را مشکل کردیم "
کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید از صعود تیمش به مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ ابراز خرسندی کرد .
وی گفت :" از صعود خوشحالیم.. به خواسته مان رسیدیم و حالا منتظر مشخص شدن حریفمان هستیم . "
وی افزود :"بازی را خودمان مشکل کردیم . در فوتبال نمی توان کادو داد . این بازی که گذشت اما باید درس بگیریم که
در آینده در هر بازی 90 دقیقه کامل آماده باشیم .
" و در مورد عملکرد خودش گفت :" خوب و با انگیزه بودم . تیم خیلی خوب بود . من تلاش خودم را کردم و گل هم زدم . "
کریستیانو تائید کرد که یک تکل خوشن رویش زده شده است اما زیاد جدی نیست و به آن فکر نمی کند .
مرجع اخبار رئال