من با این ترکیب 11 تا به بارسلونا روی 10 دقیقه ای و سوپر استار گل زدم ...نقل قول:
Printable View
من با این ترکیب 11 تا به بارسلونا روی 10 دقیقه ای و سوپر استار گل زدم ...نقل قول:
اینها هم درست بود ! ولی بازم گزارشگر نداره !نقل قول:
اعصابم خورد شده ... انگار دارم تمرین میکنم !!!
دوستان یه سوال فنی!
وقتی شوتو میزنی و بلافاصله پاسو میزنی شوتو رد مینه و حرکت فنی انجام میده!
حالا وقتی پاسو میزنیو میخوای رد کنی و پاس نده کدوم دکمه رو بزنیم؟!
سوالت خیلی فنی بود :n02: مُردم تا بتونم پیداش کنم :n02: توی Command List نوشته اگه بخوای پاس را رد بدی ، باید بلافاصله بعد از اینکه قدرت پاس را پر میکنی RB + RT را باهم بزنینقل قول:
یکم سخت به نظر میرسه ولی شدنیه :n09: توی توضیحات خود بازی اینو نوشته بود :
A or Y ---> RB + RT as the player goes to kick the ball
یعنی وقتی قدرت پاس را پر میکنی و بازیکنت میخواد پاس بده ، سریع اون 2تا دکمه را فشار بده .........
موفق باشی
خودم کامند لیست پی اس رو حفظ ولی اینو من اجرایی نتونستم بکنم !:n02::n09:نقل قول:
کی میتونه؟!
راه حل راحت تر؟
دوستان سلام
آقا این بازی آموزش خاصی چیزی نداره ما هر چی بازی انجام دادیم باختیم همشو :n02:
فقط گل می خوریم :n03:
راستی نمیشه سرعت دویدن بازیکنان رو زیاد کرد خیلی آروم می دون!!
آقا میشه بذاری کامپیوتر بازی کنه و تو کاره مربی رو انجام بدی ترکیب تیم خودت و تیم حریف دستت باشه و بتونی تغییر بدی
یعنی راهی نیست خودمون یاد بگیریم ؟نقل قول:
بخش تمرین بازی خوب کار شده و به خوبی بهت یاد میدن بیشتر چیزارو و میتونی راحت یاد بگیری!نقل قول:
اگرم میخوای تو نت آموزش پیدا کنی برو یوتوب و سرچ کن pes 2013 Tutorial یا یه چیزی تو همین مایه ها!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا رو تو آپارات پیدا کردم! :
سرعت دویدن که نه ولی سرعت بازی رو توی تنظیمات میشه زیاد کرد.نقل قول:
نقل قول:توی قسمت ترکیب چیدن بیاید پایین بعد به ترتیب گزینه ها رو بیاید سمت راست. گزینه آخر (یا یکی از آخری ها) Coach هست که می تونید انتخاب کنید و مربی گری کنید :n02:نقل قول: