دوستان برای چندمین بارنقل قول:
ضریب دانلود محدود 1 به 8 هست وبرای نامحدود 1 به 10 البته متاسفانه...
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Printable View
دوستان برای چندمین بارنقل قول:
ضریب دانلود محدود 1 به 8 هست وبرای نامحدود 1 به 10 البته متاسفانه...
سلام خدمت بچه های گل خوزستان
یه سوال و در واقع راهنمایی از تون می خواستم,بنده ساکن کیانپارس هستم,تا همین سه شنبه بنده adsl 2m محدود از شاتل برای مدت 4 سال داشتم و واقعا راضی بودم و شب ها هم تو ساعت رایگان هر شب یه فیلم دانلود می کردم,متاسفانه از سه شنبه مخابرات خط ها مون رو عوض کرد قبلا پیش شماره 391 بود و الان هم همون 391 هست ولی یه رقم دیگش رو عوض کرد و اینترنت ما هم قطع شد زنگ زدم شاتل و گفتم موضوع رو و بعد بررسی گفتن مخابرات اجازه دادن سرویس رو خط جدید رو به ما نمیده و باید از خودشون سرویس بگیری ,منم مجبور شدم قرار دادم رو با شاتل فسخ کنم و برم سمت مخابرات ,حالا خواستم بدونم مخابرات ارزشش رو داره یا نه من اهل دانلود هستم و تو ساعت رایگان متوسط 800 mb دانلود دارم و می خوام اگه شد 2m محدود بگیر با تشکر
اگه بخای با 2048 هر شب یه فیلم بگیری و این برایت کافیه . آره می تونی هر شب یک فیلمت رو دانلود کنی.اینجا ساعت رایگانش از 2 تا 6 صبح هستش. ولی در کل اگه دنبال چیز بدر بخوری هستی مخابرا جالب نیست . چون تازگی ها اوضاعش خرابه . دیسی زیاد داره. تایم اوت زیاد شده. این روزا هم که سرعت دانلود به شدت پایین اومده.ولی حرفهای دوستان دیگه رو هم بشنو ید.نقل قول:
مرسی از جوابت,تو ساعت رایگان هم همون 200 خورده ایی می مونه؟ تحریم بخاطر دانلود بیش از حد نداره؟ اخه من دیگه راه چاره ایی ندارم یا مخابرات یا وایمکس ,که وایمکس هم داستانای خودشو داره,راستی بهم گفت تو چون دانشجویی فقط تا 512 با گواهی بیشتر بهت نمیدیم! حالا اگه 2m بخوام چه گواهیه لازمه؟ مرسینقل قول:
الان پیج باز کردن واسه من عالی شده اما دانلود همونه
برای ما که همچنان ریدسنقل قول:
قبل از اینکه سرعتا خراب شه دوستان تا300 هم دانلود میکردن ولی جدیدا با مشکل کمبود پهنای باند مواجه هست و معلوم نیست کی درست میشهنقل قول:
دوستان من الان دارم از مدیا فایر با سرعت 270 دان میکنم. گویا درست شده. لطفآ تست کنید. (کیانپارس)
برا من که سرعت دانلود به زور به 10 میرسه
صفحه باز کردن با عذاب
پینگ هم که کلا مرخصه همش تایم اوت
دلمون خوشه اینترنت داریم
اگه جابجایی نداری، بیخیال وایمکس شو.نقل قول:
برای ADSL هم همه شرکتها را بررسی کن، بعد بگیر. دیروز جایی اینها را خواندم.
ساعت 1-8 بامداد؛ بهترین بترتیب: پارس آنلاین، آریاناگستر اسپادانا، فن آوا ارتباط، شاتل
ساعت 8-16: پردیس، پارس آنلاین، شبدیز، فن آوا داده
ساعت 16-24: فن آوا ارتباط، داتک، شبدیز، پارس آنلاین