یوفا و جریمه 110 هزار یورویی بارسلونا
رفتارهای هواداران رادیکال بارسلونا برای این تیم دردسرساز شد
سایت گل- کمیسیون کنترل و انضباطی یوفا تصمیم گرفت تا تیم فوتبال بارسلونا را به خاطر رفتارهای هوادارانش در جریان دیدار سوپرکاپ اروپا و در دیداراین تیم مقابل پورتو، 110 هزار یورو جریمه کند
درجریان این دیدار بود که هواداران رادیکال بارسلونا مشعلهایی را پرتاب می کردند که همین رفتارنادرست آنها باعث شد تا چنین جریمه ای برای تیم کاتالان درنظر گرفته شود
بدین ترتیب باشگاه بارسلونا ده روز فرصت دارد تا نسبت به حکمی که یوفا برای تیمش درنظر گرفته درخواست تجدید نظر کند. البته بارسلونا تا به امروز تلاشی برای ارائه درخواست تجدید نظر نداشته
نیمار: مسی بهترین بازیکن دنیاست
سایت گل- نیمار ستاره جوان و پرسرو صدای برزیلی بار دیگر به تمجید از لیونل مسی پرداخته و به این نکته اشاره کرده که اگر روزی بخواهد به سطح مسی برسد باید راهی طولانی را طی کند
این ستاره 19 ساله در حال حاضر در سن خوزه در اردوی تیم ملی کشورش است و جمعه شب در دیداری دوستانه مقابل کستاریکا قرار خواهد گرفت.
نیمار روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چه کسی بهترین بازیکن دنیاست گفت:« من هنوز راهی طولانی برای رسیدن به این عنوان دارم؛ در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا مسی است.»
او پیش از این و زمانی که گلزنی اش باعث شد تا برزیل در دیداری دوستانه در بلم با نتیجه 0-2 مقابل آرژانتین به پیروزی برسد هم چنین حرفی را زده بود.
نیمار در ادامه به تمجید از رونالدینیو پرداخت و گفت:« در کنار رونالدینیو واقعا احساس راحتی می کنم. من تنها 3 یا 4 بازی در کنار او برگزار کرده ام ولی بدون شک او یک ستاره است. از نظر من این افتخار بزرگی است تا اورا در کنار خودم ببینم.»
بازی دوستانه برزیل- کستاریکا عصر جمعه ساعت 20 به وقت محلی (4صبح شنبه به وقت اروپای مرکزی ) برگزار می شود
والدس و ابراز دلتنگی برای اینیستا در فیس بوک
سایت گل- ویکتور والدس دروازه بان بارسلونا و تیم ملی اسپانیا روز پنجشنبه عکس زیبایی را در صفحه فیس بوکش قرار داده.
درحالی که آندرس اینیستا به دلیل مصدومیت به اردوی تیم ملی اسپانیا دعوت نشد و در دو دیدار آتی تیمش غایب خواهد بود، ویکتور والدس در هواپیمایی که تیم ملی اسپانیا را به سمت پراگ (برای برگزاری دیدار این تیم مقابل جمهوری چک ) می برد، عکسی یادگاری گرفته که برروی صندلی کناری اش جای اینیستا را خالی کرده.
او در این عکس برروی آی پدش عکسی از اینیستا را قرار داده و آن رو روی صندلی کناری اش گرفته.
او این عکس را روی صفحه فیس بوکش گذاشته و درکنار آن این پیغام را نوشته:« برادرم اینیستا همیشه در تمام پروازها حاضر است. در سفر به پراگ هم مارا همراهی کرد. از همه متشکرم.»
گواردیولا:نمی خواهم با بارسا قرارداد طولانی ببندم/بزرگترین سرمایه این است که عاشق شغلت باشی
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که زمانی که قراردادی طولانی مدت با تیم نداشته باشد، بهترین عملکرد را خواهد داشت؛ چرا که به آزادی نیاز دارد تا درمورد اینده خودش تصمیم گیری کند
این مربی 40 ساله در تابستان سال 2008 جانشین فرانک ریکارد شد و از آن زمان تاکنون 3قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جامهای دیگری را با تیم کاتالان کسب کرده
دراین میان و با وجود تمام این موفقیتها گواردیولا حاضر به امضای قراردادی طولانی مدت با بارسا نیتس و ترجیح می دهد تا هر سال قراردادی یک ساله را با بارسا به امضا برساند:«هر روز فکر می کنم که شاید فردا تیم را ترک کنم. زمانی که بدانم که این آزادی را دارم که در مورد آینده ام تصمیم گیری کنم، بهتر کار می کند. این یک ریسک بزرگ است که ممکن است وقتی قراردادی طولانی را به امضا برسانی، انگیزه و علاقه ات را به کار کردن از دست بدهی. عشق و علاقه و انگیزه از همه چیز مهمتر است. بزرگترین سرمایه ای که کسی ممکن است داشته باشد، این است که کاری که واقعا دوست دارد را انجام دهد.این از نظر من همه چیز است.»
گواردیولا تاژوئن سال 2012 با بارسا قرارداد دارد و خوسه اوروبیتگ،مدیر برنامه های او در صحبتهایی اعلام کرده که پپ از حضور برروی نیمکت بارسا واقعا خوشحال است
دفاع بهترین فرمول حمله است
تیم فعلی بارسا بخاطر قدرت تهاجمی اش نامش بر سر زبانها افتاده است ، اما با بسته نگه داشتن دروازه اش در سه بازی متوالی در دفاع نیزبسیار منسجم نشان داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف رایج در بارسا این است: "دفاع بهترین فرمول حمله است" و به عقیده گواردیولا، این دفاع از نیمه زمین حریفان شروع میشود. اندیشه ای که پشت این اعتقاد وجود دارد این است که اگر تیمش توپ را از دست بدهد، در آنصورت بازیکنانی حاضر و نزدیک به توپ وجود دارند که آنرا بلافاصله پس بگیرند و در سریعترین زمان ممکن حمله دیگری را طرح ریزی کنند.
3 دروازه بسته متوالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسا در 3 مسابقه مقابل اسپورتینگ، باته و اتلتیکو مادرید 11 گل را به ثمر رسانده، در حالیکه هیچ گلی دریافت نکرده است. تیم کاتالانی در مسابقات رسمی ای که تا اینجای فصل برگزار کرده است، در 5 بازی از آنها، در هر بازی 2 گل دریافت کرده، در حالی که تمامی 6 بازی دیگر را بدون دریافت هیچ گلی پشت سر گذاشته است.
مشابه فصل گذشته
بارسلونا در سه فصل اخیر بهترین رکوردهای دفاعی را دارا بوده است. در سال اول آنها تنها 35 گل دریافت کردند، در سال دوم 24 گل و در سال سوم 21 گل. از زمانی که گواردیولا سکان را در دست گرفته است، آمار دفاعی بهتر و بهتر شده است و بنابراین عجیب نخواهد بود که در این مرحله از فصل نسبت به گذشته پیشرفت بیشتری هم داشته باشد. در سه سال اخیر تا این برهه از فصل، بارسا به طور میانگین در هر بازی 0.7 گل دریافت کرده بود که این فصل تا اینجای کار، با دریافت 4 گل در 6 مسابقه با میانگین دریافت 0.66 گل در هر مسابقه، میانگین حتی بهتری را هم بر جای گذاشته است.
دفاع کردن جزئی از یک سیستم خاص نیست
گواردیولا همیشه اعتقاد داشته است که هر بازیکنی مسئولیت دارد که به دفاع کمک کند، با این وجود این اعتقادش را با سیستم تطبیق میدهد. بارسا در سه بازی آخر با سیستم 3-4-3 بازی کرده است و برخی اوقات مجبور بوده است که این سیستم را بدون پیکه و پویول پیاده کند اما انسجام دفاع هرگز دچار تزلزل نشده است. در مقابل این دفاع گلی به ثمر نرسیده و والدز هم چندان به زحمت نیفتاده است.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: شهریار امرایی FCBarca.ir
پاسکال ماراگال از جلسه تمرین دیدن می کند.
رئیس جمهور سابق کاتالونیا، پاسکال ماراگال امروز صبح به سن خوان دسپی آمد تا شاهد تمرینات بازیکنان بارسا باشد. در این جلسه 4 بازیکن از تیم اول، همراه با تیم ب تمرین کردند.
پاسکال ماراگال - که بین سال های 2003 تا 2006 رئیس جمهور کاتالونیا بود - امروز صبح در زمین شماره 3 سیوتات اسپورتیوا حاضر شد. در این جلسه گورادیولا بازیکنان تیم اول خود را در کنار بازیکنان تیم ب تمرین داد. آقای ماراگال پس از جلسه با گواردیولا، اینیستا، پینتو و ماکسول صحبت کرد.
همانند سایر روزهای هفته، اعضای حاضر تیم اول - پینتو، ماکسول، فونتاس و اینیستا - تحت نظر پپ گواردیولا و اوسبو ساکریستا به همراه تیم ب تمرین کردند و این دو مربی وظایف را میان آنها تقسیم کردند.
آخرین جلسه هفته در روز جمعه
تیم صبح جمعه ساعت 10:00 به سیوتات اسپورتیوا بازخواهد گشت و آخرین جلسه هفته در نبود 14 بازیکن به دلیل بازی های ملی، برگزار خواهد شد.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir