درد دلهایت را به هیچکس نگو...
چون یاد میگیرند ؛ چگونه دلت را به درد آورند ...!
Printable View
درد دلهایت را به هیچکس نگو...
چون یاد میگیرند ؛ چگونه دلت را به درد آورند ...!
وقتی یه دوستی، آشنایی، قومی، چیزی ... داری که هر موقع که میبینی باهاش هر گونه بحثی میکنی اون هیچ وقت با تو موافق نیست و هیچ جوری هم قانع نمیشه و فقط فکر میکنه خودش عقل کله و میفهمه و بس .... با اینجور آدما اصلا رفاقت نکن ... چون اعصابت داغون میشه ! کلا با کسی که باهاش حال نمیکنی رفاقتتو قطع کن . تاثیر خیلی خوبی خواهد داشت : )
نیمی از جهان، افرادی هستند که چیزی برای گفتن دارند و نمی توانند بگویند.
و نیم دیگر افرادی هستند که چیزی برای گفتن ندارند ولی همیشه حرف میزنند.
اگر چیزی برای گفتن دارین حتما بگین،نترسین، بعدا حسرتش رو میخورین که چرا میتوانستم بگم و نگفتم.
برعکسش هم هست، بعضی وقت ها هیچی نداریم، اما میخواهیم بگیم همه چیز داریم، با حرف زدن بدتر کارو خراب میکنیم.
انگلیسی خیلی بدرد می خوره حتی توی ایران
هر کشوری،هر سایتی،هر فرومی،هر وبلاگی ووووو.......
یک قوانین و یک آداب و رسومی داره.به این قوانین توجه کنید.
-------------
برای خودتون شخصیت قائل بشید
حودتون رو در موقع عصبانیت کنترل کنید
در مورد آدمای زبون نفهم یه چندتا نکته رو میخوام اشاره کنم. یعنی آدمایی که هرچی باهاشون سنگین میشی و غیرمسقیم حرف میزنی و ... باز هم پر رو بازی میکنن و رفتاری که شما دوست ندارین رو انجام میدن و چاره ای نمیمونه جز اینکه بهشون مستقیما اخطار بدین و بگین که از فلان رفتارش خوشتون نمیاد!
وقتی مجبور میشین رک به کسی بگین که مثلا در کار من دخالت کن؛ سعی کنین غیر مستقیم و رک بگین یعنی بین که : من به خودم اجازه نمیدم در مورد کار تو دخالت کنم. اگه لحنتون جدی و موثر باشه اینجوری طرف کاملا موضوع رو میگیره و میفهمه که دلتون نمیخواد در کارتون دخالت کنه .
این رو هم اضافه کنم که هرچی کمتر با این آدما ارتباط داشته باشین بهتره. کسایی که به اینجور آدما رو میدن هم همینطور.
قبل از زدن هر حرفی یا انجام قطعی هر کاری ، یه مکث چند لحظه ای بکنید ، احتمال اینکه حرفتون رو بخورید یا منصرف بشید زیاده ... !
هر وقت تصمیمی گرفتید کاری انجام بدید نرید به همه بگید. آخه تو کارتون نه میاد. (یعنی کارتون انجام نمیشه)
من شدیدا به این موضوع اعتقاد دارم
سعی کنید کنجکاویتون رو کنترل کنید .....واقعا کار دست آدم میده ....مواظب باشید !:20:
آدمهايي كه پايداري رفتاري ندارن زياد جالب نيستن. فاصله مجاز رو رعایت کنید تا بعدا که ازشون ضربه خوردید زیاد خودتونو ملامت نکنید.