سلام
میخوام بدنسازی شروع کنم اما میترسم تو قدم تاثیر منفی بزاره 19سالمه و 168 قدمه به نظرتون تا چند سالگی امکان رشد دارم؟ پیش چه پزشکی میتونم برم؟
Printable View
سلام
میخوام بدنسازی شروع کنم اما میترسم تو قدم تاثیر منفی بزاره 19سالمه و 168 قدمه به نظرتون تا چند سالگی امکان رشد دارم؟ پیش چه پزشکی میتونم برم؟
راجع این موضوع تو پست بالایی صحبت شدش ، بدنسازی نه تنها تاثیر منفی بلکه مثبت هم داره ، هر ورزشی مخصوصا ورزش های کششی برای رشد قد مناسب هستند .نقل قول:
قد به 3 چیز بستگی داره :
1. jنتیک ، مهمترین و تاثیرگذارترین عامل jنتیک هر فرد هستش .
2. خواب کافی
3. تغذیه خوب
jنتیک که دست خودتون نیست ولی تو سن شما مورد 2 و 3 خیلی مهم هستند ، خواب 8 ساعته ، مخصوصا نهایتا 10ونیم خواب باشید . تغذیه هم که از کلسیم و روی و زینک و ...... کم نذارید .
امکان رشد تا سن 25 سالگی هست ، باز اینم jنتیکیه ولی حد نهایت رو 25 سال میگیرن .
با سلام به دوستان با تجربه و حرفه ای
من 17 سال دارم و تقریبا 65 کیلو و قدی بین 165-170 پریروز یکم با دمبل تمرین کردم,یکم هم که نه زیاد:n02: بعد دیروز عضله پشت بازو و بالای قفسه سینم گرفته یا به اصطلاح اسپاسم,امروز هم هنوز درد میکنه رفتم کیسه آب سرد گذاشتم روی بازوم کار خوبی کردم به نظرتون؟
به نظر شما بهترین چیز برای رفع این درد چیه؟خواهشا اگه قرار غذا و خوراکی باشه چیز ساده و ارزونی باشه نمیشه که هر روز پول بدم خرج این شکم کنم
البته یک چیز دیگه, چجوری دور بازو رو اندازه میگیرن؟دور بازوی معمولی چقدره؟
میشه برنامه ی کاملی راجع به شروع تمرینات بهمون بدید
میخام شروع کنم
لطفاً باشگاه تو منطقه هفت تیر بهار شیراز شریعتی معرفی کنید.
نه کار بدی کردینقل قول:
حرکات کششی انجام بده به آرومی
قبل و بعد از تمرین کششی انجام بده
بعد از تمرین پنج دقیقه تمرین هوازی مثل دویدن انجام بده تا خون بچرخه
آب گرم و ماساژ هم بد نیست
تمرینو سبکتر انجام بده
تو اینترنت سرچ کنید برنامه فراوون هست. برای شروع برنامه ی خاصی نیاز نیست با هر برنامه ای شروع کنید خوبه. فقط شدت تمرین کم باشه و وزنه ها سبکترین وزنه انتخاب شودنقل قول:
برای شروع بهترین برنامه چی هست
این حرکت که مثلا توی هر دست یه وزنه میگیرن بعد رو تردمیل میدون به چه درد میخوره ؟
دوستان من دنبال یه کاتالوگ یا یه فیلم آموزشی که توش حرکات مختلفی که با دمبل ها میشه زد رو آموزش داده باشه چون معمولا وقتی تو باشگاه میزنم بچه ها بهم میگن اشتباه میزنی
برای مصرف انرژی بیشترهنقل قول:
کار جالبی نیست نکنید
هر حرکتی رو که میخوای اسمشو سرچ کن میاد ولی بهترین روش اینه که حضوری از مربی بپرسیدنقل قول: