من ديگه تصميم گرفتم چيزي در مورد شكلك ها نگم ... چشمم دراد وايميسم تا صفحه كامل لود شه ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
Printable View
من ديگه تصميم گرفتم چيزي در مورد شكلك ها نگم ... چشمم دراد وايميسم تا صفحه كامل لود شه ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام رامبد جان اونو که طفره رفتی چون نگفتی که با این رسولی چه کنم...بعدم تا حالا از ارتفاع زیاد افتادی...کدوم کشور رو بعد جمهوری اسلامی ایران دوست داری...
1- رامبد جان ؟
2- شما نويد نيستي ؟
3- يه ماچ ديگه هم ميدي ؟
دوستان تصميم گرفتم براي اينكه افرادي كه سوال ميپرسند دچار دوگانگي نشن و يكم هم صندلي از يك نواختي در بياد بعد از سه شنبه دوروز صندلي خالي باشه و يه نفسي بكشه
دوست عزيزي هم كه نويدشو بهتون داده بوديم شرمنده كردن مارو و گفتن نميتونن بيان رو صندلي
پس نتيجه اينكه صندلي نشين جديد با همفكري من و بهروز جان روز پنجشنبه مشخص ميشه
بهروز شما نظرت رو هر كسي هست تو پيغام خصوصي اعلام كن
رامبد عزيزم سلام خدمتت هوارتـــــــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... با مشكلات و زحمتهاي من چه ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
سلام عزيزدلم ... خوبي يا بهتري ؟ .... چه زحمتي رحمته ....
حالا من مهمون دارم تا 12 شب بيدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... شما كه بايد ساعت 8 شب ..... جيش - بوس - لالا ..... بشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
البته چون سربازم وگرنه باهات كل شب زنده داري مينداختم ...
1- شام چي خوردي ؟ ( ميخوام از نظر بهداشتي و وزني شما رو سنجش كنم ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آش رشته .... ;)
فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برم كه صبح بايد برم يك جاي دوووور نه همينجا تو پي سي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
به سلامت ....
ووكمن جون من حاضرم بعد از اتمام سربازيت كل شب زنده داري بندازم !
پا يه هستي من سه پايم ؟
الان پسته از شماره 1997 به 1995 تغيير كرده برو يه نگاه بهش بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... لينك نميذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
جهشي كه نخوندم .... ولي زود مدرسه رفتم .... البته كو تا مهندسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
حسين جان (مستر) ميشه داداش باجناق آدم باشه !!! اما هيچ وقت باجناق مثل داداش نميشه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رامبد جان من كه منافاتي نمي بينم ادم داداشش باجناقش باشه؟پس من جفتشم
حالا تكليفت رو مشخص كن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
كف العباس اونجايي از عالمه كه لياقت زيارتش رو هركي نداره .......... :rolleye:
يه حس عشقولانه :laughing:
شخصيتي كه ميخواد بگه ناميدي اصلا معني نداره ..... ;)