البته میشه از نرم افزار camera pro یا نرم افزار های مشابه استفاده کردنقل قول:
اما اگه بخواین صدای نرم افزار خود گوشی قطع بشه باید به anna آپدیت کنین تا گزبنه off هم بیاد
بدون آپدیت نمیشه کاریش کرد
Printable View
البته میشه از نرم افزار camera pro یا نرم افزار های مشابه استفاده کردنقل قول:
اما اگه بخواین صدای نرم افزار خود گوشی قطع بشه باید به anna آپدیت کنین تا گزبنه off هم بیاد
بدون آپدیت نمیشه کاریش کرد
سلام به همه
من هم Nokia n8 رو خریدم
کسی آدرس بازی کیفیت بالا و برنامه رو واسه n8 داره بزاره ما هم استفاده کنیم
Anna یک آپدیت بتمام معنی مزخرفه و صدای خیلیها رو دراورده.من که با همین S3 خودش یکساله خیلی راحتم.
من n8 رو با آپدیت انا خریدم ولی وقتی فیلم برداری کردم با 25فریم ضبط کرده بود
ولی خیلی ها گفته بودن که 30 فریم شده؟
اگه تنظیماتی داره لطفا راهنمایی کنید
مبارک باشه.نقل قول:
خیلی از نرم افزارها و بازیهای سری 60 ورژن 5 میخوره به این گوشی. البته فارومهایی هست که اختصاصا میزارن برای سیمبین 3.
نه دوست عزیزنقل قول:
25 فریم بر ثانیه هست. یه نرمافزاری ارائه شد که 30 فریم بر ثانیه میکرد که ظاهرا مقداری ایراد داره. اما تو آپدیت بل که به زودی میاد ، 30 فریم میشه.
قابلیت ضبط 30 فریم با آپدیت آنا نیست و باید برنامه ارائه شده رو جدا بریزیننقل قول:
با سرچ این عبارت پیداش میکنین Camera Update For Nokia N8
البته این برنامه نسخه بتا هست ولی ایراد خاصی نداره و فقط در قسمت فوکوس اتوماتیک فیلمبرداری که قابلیت اضافه شده است میتونه بهتر بشه
مرسی بابت راهنماییتون
پس باید تا آپدیت بل صبر کنم
راستی این آپدیت بل قراره کی بیاد؟ و قراره چه تغیراتی توش صورت بگیره؟
سلام دوستان
قیمت نو n8 چنده؟
یکی از دوستام یه n8 تمیز و سالم بدون خط وخش داره مشکی رنگ با تمام لوازم 5 ماه از گارانتیشم مونده (البته گارانتی چرته!)چند میارزه؟خودش میگه 370 به نظرتون میارزه؟
فقط دوستان سریع کمکم کنید.مرسی.
دوستدار شما یاشار
آپدیت بل الان هم وجود داره اما نسخه نهایی نیست و به صورت غیر رسمی منتشر شدنقل قول:
شکل ظاهری به طور کلی عوض شده و احتمالا در نسخه نهایی فوکوس با تاچ و بهبود زوم برای دوربین هم ارائه میشه
اینجا میتونین دربارش بخونین
این هم اسکرین شات بل در ان 8کد:http://blog.gsmarena.com/leaving-anna-for-belle-we-take-an-up-close-look-at-symbians-latest-version-review/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 26 اکتبر نسخه نهایی ارائه میشه
دوستان کسی نیست جواب بده عجله ایه..............!تو رو خدا راهنماییم کنید.
دوستدار شما یاشار