امروز پینگ ثابت شده :دی خوبه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم.
Printable View
امروز پینگ ثابت شده :دی خوبه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم.
امروز سرعت ها در حد فاجعه هست
معلوم نیست چه خبره
معلوم که هست.......نقل قول:
اقا شبانه من قاطي كرده ، الان ساعت 8:09 دقيقه ست و من دارم دانلود مي كنم !!! :18::31:
سرعت هم كه در حد لاليگا :31:
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
من كه از صبا نت راضي ام و تركش نمي كنم !
عزیز من برو سریع دانلود رو قطع کن داره از حجمت میره.برای منم همینطور شده بود و کلی از حجمم رفت.نقل قول:
با اکانت شبانه که همه ازش استفاده می کنند چجوری می فهمند که شما تا چه ساعتی دانلود کردید و حجم رو کم می کنند؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من تا حالا اتفاق افتاده.اگر روی idm تنظیم کنی بعضی وقتا اشتباهی میکنه یا اثر ردیال زیاد هست نمیدونم اشتباهی میره روی اکانت روزانه.برای من هم همین اتفاق افتاد صبح بلند شدم دیدم ساعت از 7.45 دقیقه گذشته هنوز داره با سرعت خیلی بالا دان میکنه.شک کردم اینترنت رو قطع کردم دوباره خودم وصل کردم دیدم وصل شد.بعد یوزر نیم پسورد رو نگاه کردم دیدم یوزر اکانت رایگانم با یوزر اکانت شبانه یکی هست و داشته از روی اکانت روزانه استفاده میکرده.نمیدونم چطور ولی 2-3 بار برام این اتفاق افتاده.نقل قول:
ساعت چند وصل شدی چون چند جا دیگه نوشته بودن بعضی اوقات تا 9 هم دانلود میکنه :5:نقل قول:
سرعتا تو تهران بهتر شده.... نه ؟
من وقتي ميخوام بخوابم و تنظيم كنم ، كانكشن اصلي رو پاك مي كنم و كانكشن شبانه جديد مي سازم ، اينطوري اگه يه وقت IDM قاطي كنه با كانكشن اصلي وصل نميشه . :20:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من ساعت 3 كامپيوترو تنظيم كردم دانلود كنه و خودمم صبح 6 پا شدم حدود 6:41 ديس كردم كه تا 7:40 بتونم دانلود كنم ... تا ساعت 10 داشتم دانلود مي كردم كه كم كم شكم برد نكنه از حجم اصلي كم كنه ! :13: از اون طرف هم مي گفتم اگه اين هنوز اكانت شبانه باشه و ديس كنم بعدش حسرت دانلود رو مي خورم ... :19: خلاصه دلو زدم به دريا و گفتم هر چا بادا باد و ديس كردم ... بعدش كه چك كردم ديدم از حجمي اصلي چيزي كم نشده و من تا ساعت 10 داشتم با اكانت شبانه دانلود مي كردم ... :19::19:نقل قول:
اگه ديس نمي كردم شايد حالا حالا ها مي تونستم دانلود كنم :41: ولي نمي دونيد چه حالي ميداد :31: ، سرعت هم شديد بالا بود ، سرعت دانلود دو رو ور 120 بود !!! :18:
خدا كنه فردا هم همينطوري باشه :31: