من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.نقل قول:
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل . :27:
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .
Printable View
من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.نقل قول:
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل . :27:
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .
نقل قول:
نه دوست عزیز، اگه تهران و ارومیه نداره پس چرا فقط در تهران نامحدود میدن یا حداقل چرا در ارومیه نامحدود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا پول اکانتو میدی بعد بهت یه برگه میدن که در واقع همون برگه ی قرارداد هستش که توش مبلغ دریافت شده+یوزر پسورد+شماره پشتیبانی و... رو نوشته. من چون نمیدونستم برا تهران رو قبض میاد به شک افتادم.
بعلاوه پول رو دستی نمیگیرن 4 تا برگه بانکی میدن که هر کدوم یه رنگه بعد که پولو ریختی برگه زرد رنگو میدن به خودت بعد اون 3 تا برگه میره بایگانی. اینجا برای 128 و 256 هیچ مدرکی نمیگیرن حتی کپی کارت ملی صاحب خط فقط و فقط پولشو میگیرن.
فقط برای بالای 256k کپی کارت دانشجویی میگیرن. 1مگ و 2 مگ هم همین کپی کارت دانشجویی رو می خوان ولی چون فعلا واگذار نمیکنن کسی نتونسته 1مگ و 2 مگ بگیره. یعنی 1و2 مگ رو میشه با یه کپی کارت دانشجویی گرفت ولی هنوز خبری نیست.
خیلی جالبه شما با 512 ، 60 دانلود میکنی ، 128 ، 19 بعد ما با 256 ، 29نقل قول:
فکر کنم 256 پایین ترین سرعت دانلود رو داره :27:
تنظیمات مودم برای این شرکت باید چی باشه؟
نقل قول:
VPI: 0
VCI: 35
Encapsulation Mode : LLC
PPPOE
Authentication Method: Auto
MTU: 1500
سلام دوستان .
کسی اینجا از مخابرات دیالمه هست که از مخابرات سرویس گرفته باشه ؟ اگه آره، سرویس دهیش چطوریاس ؟ مثلا سرعت دانلودتون با ۱۲۸ چنده ؟
تو این منطقه با چه ترفندی!! میشه بالاتر از ۱۲۸ گرفت ؟
من شاتل دارم . اگه بشه میخوام کوچ کنم .
.
من فردا صبح میخوام برم مخابرات محل// اگه میشه بگید چه مدارکی رو باید باا خودم ببرم(صاحب خط بابامه:31:) ///ممنون:11:
چنتا سوال داشتم:
1.چقدر طول میکشه وصلش کنن؟؟
2.فیبر نوری با مسی هر کدوم باشه وصل میکنن، درسته؟؟
3.هزینه نصب چقدر باید بگیرن؟؟ (اینو بگید که تو پاچم نره!!:31:)
4.مرسی ممنون // تا شب جواب بدید که فردا صبح میخوام برم دمتون گرم:31::11:
1.طبق گفته یکی از دوستان چندتا پست قبل تر فردا شبش واسش وصل کردن.نقل قول:
2.نمیدونم!
3.تهران هستید؟ هیچ هزینه ای نمیگیرن. هر دو ماه یکبار هزینه دو ماه اشتراک روی قبض تلفنتون میاد.
4.خواهش میکنم:20: اما صاحب خط باید بره ها:46: نمیدونم،شاید به شما هم بدن!!
با سلامنقل قول:
1- معمولا تا يه هفته
2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي
فقط همون اشتراكتون هست كه تقريبا ماهي 10 تومن براي سرعت 128 نامحدود مخابرات هست
موفق باشيد.
تهرانم(یافت آباد):31:نقل قول:
2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
واسه اینکه بیاد مودم و ... رو نصب کنه هزینه ای نمیگیرن؟؟؟(آخه من خودم بلد نیستم:41::31:)نقل قول:
3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي