نقل قول:
من همه بازی ای رو با کیبرد انجام میدم به جز فوتبال
نمیتونم یعنی یکم سخته و فکر کنم تمرین زیادی میخواد
Printable View
نقل قول:
من همه بازی ای رو با کیبرد انجام میدم به جز فوتبال
نمیتونم یعنی یکم سخته و فکر کنم تمرین زیادی میخواد
نقل قول:
بستگی به عادت داره!!!!!!!!!
من کل بازی هارو با کیبورد میکنم.
با JOYSTICK غریبه ام!!!!!!!
کسی نبود با بوگاتی معمولی(غیر پلیس) رکورد منو بزنه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه نرم افزار معرفی کنید که با کیفیت عالی بتونم از محیط بازی عکس بگیرم.اینو با Bandicam انداختم که کیفیت تصویر زیادی اومده پایین......!:41:
فکر میکنم بعد از نصب آپدیت 1.0.5.0 گرافیک بازی بهتر شده....!امروز که بازی میکردم دیدم حرکت آبشار خیلی طبیعیه!:20:
ولی فکر کنم اگه با دسته این بازی رو انجام بدید خیلی راحت تر باشه مخصوصا تو pursuit ها چون احتیاج هست از 4 تا دکمه برای امکاناتی که دارید ، استفاده کنید ( EMP و ... ) با دسته راحتتر به دکمه هاش دسترسی دارید .نقل قول:
اولا باید بگم بیشتر از 5 دقیقه منتظر بودم عکسی که گذاشتی لود بشه ! :31: مراعات ما دایال آپی ها هم بکن ( حجم و اندازه ی عکس رو با فوتوشاپ کم کنی بهتره )نقل قول:
در مورد رکوردی هم که زدی باید بگم دهنم وا مونده :31: البته فکر کنم یا از ترینری استفاده کردی و یا آپدیتی که انجام دادی تاثیر گذار بوده !!!:31:
در مورد نرم افزار هم می تونی از fraps استفاده کنی کیفیت عکس و فیلمش خوبه :
کد:http://filebulk.com/cedzpkupyztp/Fraps_Final.rar.html
این پچ ماشین یا امکانات جدیدی به بازی اضافه نکرده ؟!نقل قول:
نقل قول:
واقعیتش در مورد ماشین و امکانات جدید چیزی به چشمم نخورده.فعلا فقط آبشار کنار جاده رو دیدم.
این نرم افزار FRAPS رو هم دانلود کردم کار نکرد.6-7تا نرم افزار دانلود کردم فقط این راحت کار کرد و امکاناتشم خوب بود.
در مورد عکس هم شرمنده.اینو با رزولیشن تصویر خودم تنظیم کردم.دفعه بعد سایزشو کوچیک میکنم.
در مورد سرعت هم فکر نکنم به آپدیت بستگی داشته باشه.چون حدود 2ساعت بازی کردم تا تونستم قبل از سراشیبی سرعتمو به 416 برسونم و نیترو هم داشته باشم.افتادم سر پایینی نیترومو خالا کردم.البته چند بار به 430 رسوندم ولی بالاتر نمیرفت تا این بار تونستم.!!!!:27::27::27:
راستی مگه این بازی ترینر هم داره؟؟؟:13:
من بزنم شما پاک کنید!!!!!
بابا Need 4 Speed World نسخه آنلاین همین بازیه!!!!!بحث جدا یا بی ربط نیست که پستمو پاک میکنید!
اول بازی هم قبل از شروع آدرس اینترنتی Need 4 Speed World رو مینویسه!
درسته دسته راحت تر باید باشه ولی من بازی ها رو همیشه با کیبرد انجام دادم و روش مسلط هستم به جز فوتبال که یکم تو کنترل بازی با کیبرد مشکل دارمنقل قول:
دوست عزیز! خب بایدم پاک بشه...نقل قول:
World هیچ ربطی به Hot Pursuit نداره. این دو بازی مجزا از هم هستن. یکی جولای منتشر شد اون یکی نوامبر. چهار ماه بینشون فاصلست. Hot Pursuit تکنفره داره و چندنفره. ولی World فقط چند نفرست (MMORG). اون World هم که اول Hot Pursuit می نویسه تبلیغش بازی قبلی بود... اصلا از چه موقعی نسخه چند نفره یه بازی اسمش با نسخه تک نفره همون بازی فرق کرده؟
نقل قول:
هرکسی با هرچی که زیاد بازی کرده به اون تسلط و عادت داره.....!
راستی کسی اطلاع داره واسه این بازی DLC (مراحل اضافی) اومده یا نه؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
نقل قول:
خب من این سوالو کجا باید بپرسم؟؟؟؟؟؟
از طرفی زیادی قدیمی شده و نمیشه براش تاپیک جدید زد.از طرفی تاپیک دیگه در این مورد نیست که بشه اونجا اظهار نظر کرد!خواهشا زیاد سخت نگیرید!:46::10:
بازی اصلا خودش تاپیک داشت... قبلش یه نگاه به فهرست بازیهای انجمن می کردین.نقل قول:
حتی تو دلیل پاک کردن پستتون عنوان شد که کجا رجوع کنین. آدرس تایپک بازی رو بهتون دادم. "مراجعه به"کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395857
ولی فکر کنم آپدیت تاثیر گذار بوده ! :31: چون منم تو همین بزرگراه امتحان کردم ولی در بهترین حالت به 419 تا رسید .احتمالا پچ جدید بوگاتی 2011 رو وارد بازی کرده !:31:نقل قول: