شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
دو حالت داره:
1- اون مرکز شلوغه
2- خط شما 2 مگ جواب نمیده و سرعت رو پایین میبندن که مشکلی پیش نیاد.
Printable View
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
دو حالت داره:
1- اون مرکز شلوغه
2- خط شما 2 مگ جواب نمیده و سرعت رو پایین میبندن که مشکلی پیش نیاد.
من اول 128 داشتم دوره بعد 256 شارژ کردم ولی خط روی 1 مگ بود و سرعتم هیچ فرقی نگرده بود منم زنگ زدم بهشون طرف هی می گفت برای 256 - 1 مگ کافیه منم بهشون گفتم شما که نرم افزاری سرعتا رو می بندین برای شما چه فرقی داره اونم بعد 5 دقیقه اخر قبول کرد گفت بزار زنگ بزنم تهران درستش کنند!!!!!!!! منم می دونم که دسته خودشه فقط کافیه تو سرور که جلوشه عوض کنه بعد اینکه قطع کردم سرویسم 2048 شد و سرعتم از 117 رفت روی 195 !:20:نقل قول:
منم که امروز سرویسم تموم میشه دیگه از پارس دارم مهاجرت می کنم برای من وضعش خوب بود روزا 190 بود اکثرا وشبا بین 1.2 گیگ تا 2.5 گیگ هم دانلود شبانم بود ولی قیمتش گرونه و سرعت اصلا شبا ثبات نداره به نظره من اگه کسی 48 تومن برای 3 ماه برای adsl داره سرویس طلایی که 10 گیگ ترافیک داره خوبه البته به مرکزم بستگی داره الان دوسته من با همین سرویس روزا با 60 شبا با 20 دانلود میکنه:10:
اینم برای دوستای شهرستانی سرعت سرویس هایF روی 0.9 مگ هستش E روی 1.1 مگ و G روی 1.5 مگابیت تعریف میشه از همه با صرفه تر سرویس های F هست ولی بعضی موقع ها برای جذب مشتری می دن مثلا الان تبریز دیگه سرویس های F رو کلا نمیده!!!!!:41:
دیشب و شب قبلش که وضعیت سرعت خیلی بد بود ، چند بار قطع شد و سرعت دانلود از لینک مستقیم هم بالاتر از 5 نبود.من دیشب فقط 200 مگ تونستم بگیرم. چند شب قبل خوب شده بود دوباره انگار داره افت می کنه. این شل کن سفت کن پارس آنلاین هم دیگه حسابی داره میره رو اعصاب.
ما که تورنت رو بی خیال شدیم اومدیم سراغ لینک های مستقیم که اونم انگار شبانه داره به وضعیت تورنت دچار میشه.
طرح آرامش 1ساله با 4 گیگ رو کسی داره؟شبانش رایگانه دیگه؟
من از پارس آنلاین سرویس 128 استفاده می کنم و با توجه به تستهایی که گرفتم، سرعت دانلود در روز همیشه بیشتر از 1.0 Mb/s بوده ولی سرعت آپلود حدود 0.2 Mb/s هست. می خواستم بدونم چرا اختلاف بین سرعت آپلود با داونلود اینقدر زیاده؟
حالا واقعا اونایی که گلد دارن فرقی میکنه؟شبانه GP1 بهتره از FP1!!!!:sad:
Adsl کلا سرویس نامتقارن هست یعنی حداکثر سرعت آپلود 1.3 مگ و دانلود 12 مگ هست بیشتر شرکتها هم کمبود سرعت آپلود دانرد واسه همین سرعت آپلود رو کم میبندند مگر در سرویسهای نامحدود که قیمت بالایی دارند.نقل قول:
همین که ساعت یک شد سرعت منو آوردن پایین... چه کنم؟
هیچ کاری نمیتونید بکنید جز اینکه منتظر قانون شدن این مصوبه تو مجلس باشید. اونوقت پارس آنلاین به جای اینکه 128 بفروشه و 2 مگ ببنده 2 مگ میفروشه و همون رو میبنده و اگر سرعتتون کم شد راحت میاید شکایت میکنید. بالاخره خیلی از این قانون داره سوء استفاده میشه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5538619#post5538619
مال منم همینطوری شد سرعت 4 کیلو .2 شبه که من اصلا نمی تونم دانلود کنم.نقل قول: