چطور میشه روی galexy برنامه ریخت؟؟؟؟مثل omnia 2 هست???
1
)برنامه منشی تلفن میخوام....wallpaper......چند تا گیم توپ
2)ایا برنامه ای هست مثل omnia2 که نشون بده باطری چقدر شارژ داره؟؟؟؟
تازه خریدمش اصلا با omnia 2 که داشتم خیلی فرق داره
1
)برنامه منشی تلفن میخوام....wallpaper......چند تا گیم توپ
2)ایا برنامه ای هست مثل omnia2 که نشون بده باطری چقدر شارژ داره؟؟؟؟
اول این مسیر رو تو گوشی برونقل قول:
settings...about phoone...usb setting...mass storage
بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن.اون بالای گوشی علامت usb میاد برو روی اون و فعالش کن
بعد تو صفحه ای که باز میشه یه فولدر به نام program درست کن هر چی برنامه میخوای بریز اون تو
بعد برو تو my file گوشی از اونجا برنامه هارو install کن
یعنی کلا هیچ اشنایی با این گوشی ها نداری؟! من الان یه تاپیک میزنم واسه راهنمایی نصب برنامه در این گوشی ها!نقل قول:
برنامه منشی تلفن میخوام....wallpaper......چند تا گیم توپ
مشکل gps حل شد؟
کدومشون؟!نقل قول:
مشکل gps حل شد؟
اگر شما هم نمیتونی روی هیچ ماهواره ای لاک کنی،مشکل حل نشده هنوز و باید منتظر نسخه ی فرویو باشی!!
سلام دوستان من خودم موترلا xt720 دارم راضی هستم یه سوال داشتم برای برادرم خواست بپرسم
1_گالکسی خیلی لگی(گیر) داره یا نه سرعتش چه جوری هست؟؟؟لطفا برای جواب دادن به سوالم نگید cpu بهترینه خودم میدونم _ولی مثلا جت 800 بود و بازم کم بود سرعتش
2_و مهم ترین چیز جنس بدنش میشه بگید چه جوری هست خیلی بد کیفیت (چیپ) هست؟؟؟
3_کیفیت دوربینش و فیلم برداریش چه جوریه؟؟؟؟
4_بلندی صداش تو اسپیکر زیاده؟؟؟/
5_هنوز 2.2 نیومده؟؟
6_مشکل جی پی اس و gprs چیه
ممنون
تو این یه مورد حداقل از کسی مشکلی نشنیدم!!!البته اینکه رامی نصب کنین که با بازی خاصی مشکل داشته باشه یه چی دیگس!!نقل قول:
1_گالکسی خیلی لگی(گیر) داره یا نه سرعتش چه جوری هست؟؟؟لطفا برای جواب دادن به سوالم نگید cpu بهترینه خودم میدونم _ولی مثلا جت 800 بود و بازم کم بود سرعتش
این تیکه دل بخواهی هستش!! من خودم از بدنه ی گوشی و کلا قیافش خوشم نمیاد...ظاهرا خیلی های دیگه هم از پشت گوشی خوششون نیومده که البته با قاب حل میشه!!درضمن باید گوشی رو دستتون بگیرین تا بفهمین که چجوری و با احساسا ت شما جور در میاد یا نه!!نقل قول:
2_و مهم ترین چیز جنس بدنش میشه بگید چه جوری هست خیلی بد کیفیت (چیپ) هست؟؟؟
خوب خوبه!! ولی نداشتن فلاش باعث میشه که شبا یه خورده کم بیاره در مقابل سایرین....(این رو نمیشه به درستی اعلام کرد و باید نمونه عکسش رو دید و نظر داد! چون عکس مناسب از نظر هر شخص یه جوره!!)نقل قول:
3_کیفیت دوربینش و فیلم برداریش چه جوریه؟؟؟؟
بله ....نقل قول:
4_بلندی صداش تو اسپیکر زیاده؟؟؟/
مشکل وایرلس که برخی گزارش میکنن،اینه که ظاهرا کامل دریافت نمیکنه البته تو اتصال و سرعت مشکلی نیست و فقط تو میزان انتن دهی مشکل داره...!!!نقل قول:
6_مشکل جی پی اس و gprs چیه
جی پی اس هم مشکلشون اینه که نمی تونن باهاش رو ماهوراه ها لاک کنن! این مشکل تو نسخه های اینده حل شده!!
به به چه زود زود گوشی عوض میکنی. پس شما هم خریدی. فکر نکنم کلا 3 ماه امنیا 2 رو داشتی . راستی ببین مشکل 3 دکمه رو نداری.نقل قول:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نقل قول:
آخه مال من این مشکل رو نداشت . منم همدرد نبودم با کسایی که مشکل داشتن:31:
خيلي ها مشكل گير كردنو داشتن اما يه برنامه هست به اسم lag fixخوراكش اينه و همه لگ هارو از بين ميبره.خصوصا لگ گالري كه انگاري حادتر از بقيست.نسخه جديد اين برنامه هم جديدا اومده.نقل قول:
سلام دوستان:5:
این گوشی رو در 2صفحه قبل معرفی کردیم که دارای دو صفحه نمایش است وصفحه نمایش دوم با نام Ticker در پایین صفحه نمایش اصلی گوشی قرار دارد.
اکنون عکسهای بیشتری از ان منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم عکس بود ولی بدلیل حجیم بودن همه رو نذاشتم.
امکانات فعلی:
1GHz Hummingbird
336 MB RAM
Super AMOLED display
The “Ticker” display is in fact a Super AMOLED touchscreen
عرضه: اخر اکتبر
منبع:
کد:http://www.androidcentral.com/hands-samsung-continuum
کد:http://www.unwiredview.com/2010/09/30/more-pictures-and-details-of-the-verizon-samsung-continuum-leak/