الان سرویس ایرانسل حرف نداره خدایی . البته تا انجایی که من میدونم . ضمنا تشکر از راهنمایی ولی میخواستم تفاوت ایرانسل و مبین نت رو واسم شرح بدین که کوم بهتره اگه لطف کنین شرح بدین البته از نظر قیمت نه از نظر قطع شدن داخل شبکه .
Printable View
الان سرویس ایرانسل حرف نداره خدایی . البته تا انجایی که من میدونم . ضمنا تشکر از راهنمایی ولی میخواستم تفاوت ایرانسل و مبین نت رو واسم شرح بدین که کوم بهتره اگه لطف کنین شرح بدین البته از نظر قیمت نه از نظر قطع شدن داخل شبکه .
به نظر منم مبین نت 1 مگ بگیر بهتره.ایرانسل که گلستان اهواز همیشه قطعه.خون به دلت میکنه.تا همین 3-4 روز پیش 23 روز قطع بود!!!!!!
سلام
من یک ماه اینترنت مبین نت داشتم
الان می خوام باز شارژ کنمش ولی قبلش می خوام یه ایرانسل هم تست کنم ببینم خوب می گیره یا نه
می شه یکی فرکانس های ایرانسل رو بده من تو مودم مبین نتم ست کنم ببینم چطور انتن می ده
ممنون
شما مطمئنی ایرانسل تو منطقه گلستان اهواز قطعه ؟؟!!! شما خودت ایرانسل داری استفاده میکنی در حال حاضر یا مبین نت ؟ اگر مبین نت استفاده میکنی راضی هستی ؟ ممنون میشم اگر توضیح کامل بدی آخه میخوام وایمکس بگیرم نمیخوام کلاه سرم بره تو منطقه گلستان هستم . :46:
يك مودم دست دوم وايمكس با قيمت 50 هزار تومان براي فروش .
اين مودم 1 ماه استفاده شده و اسم دست دوم رو نميشه روش گذاشت ، ولي خوب لوازم برقي همينه و از 50 تومان كمتر هم نميدم + پول پست با مشتري
قيمت اصلي مودم : 80 تومان
برای خرید به این صفحه برید
کد:http://www.istgah.com/advertise/kid_140/from_20/to_0/767599.html
البته تو این صفحه قیمت رو 65 تومن نوشتم اما حالا کردم 50 تومن و سریعتر میخوام بفروشم
هرکی خواست سریع به آیدی یاهوم پی ام بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wiimax عزیز طبق قوانین فروم هر گونه بحث در مورد خرید و فروش سخت افزار و نرم افزار در انجمن های p30 world ممنوع است
تمام سرویس های مبین نت محدودیت حجمی دارند که فکر نمی کنم به درد کافی نت بخورهنقل قول:
راستی چرا به سایت خود مبین نت سر نمیزنی دوست عزیز
نقل قول:
واقعا امواجش ماکروویوه؟؟؟؟؟ اینو از کجا میگین؟؟ جایی خوندین؟؟
قطعی که هر دو شون دارن. مبین نت چند وقته بهتر شده. اما الان به غیر از کیفیت تنها مزیتش دانلود شبانست. سرویس نامحدود هم نداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل کیفیت پینگ نسبت به یک ماه گذشته رو به کاهشه.