سلام
ببخشید کسی هست محدوده ظفر، میرداماد از وایمکس ایرانسل استفاده کرده باشه؟
سرعتش خوبه؟ مودمش چی باشه بهتره.
من می خوام 256 نامحدود ثبت نام کنم. دانلود هم زیاد دارم. شنیدم حجم دانلود برای 256، تقریباً 80 گیگ در طول ماهه؟
Printable View
سلام
ببخشید کسی هست محدوده ظفر، میرداماد از وایمکس ایرانسل استفاده کرده باشه؟
سرعتش خوبه؟ مودمش چی باشه بهتره.
من می خوام 256 نامحدود ثبت نام کنم. دانلود هم زیاد دارم. شنیدم حجم دانلود برای 256، تقریباً 80 گیگ در طول ماهه؟
به علت مشكلات وايمكسنقل قول:
براي دانلود بايد از دانلود منيجر استفاده كني چون ممكن است با قطعي هاي پياپي مواجه بشويد و اينطوري مجبور به شروع مجدد نيستي . منظورم اين است نميتوني به دانلود مستمر اميدوار باشي.:41:
بله نامحدود کامل نیست.حدود 65-70 گیگ.بعدش میذارتون توی لیست سیاه:41:نقل قول:
یه سوالنقل قول:
بره تو لیست سیاه چی میشه ؟؟؟
بعدش دوباره میتونه بیاد بیرون از لیست سیاه؟؟؟
سلام.
من امروز سرعتم خیلی بد شده. مودم فضای باز دارم (256). امروز بالای 20 کیلو نمیره دانلودش. رفتم تنظیمات مودم رو دیدم. CINR شده 5!!!طبیعی هستش یا سرعت پایین من برای اونه؟ این دو تا شاخص بیشترش بهتره؟
ممنون
خوب دوستان امروز هم نصاب اومد و مودم من رو نصب کرد حالا هم منتظرم تا سرویسم فعال بشه وقتی فعال شد نتیجه رو میگم مودمم هم Wi-Fi BM632w هست
نقل قول:
سلام. کسی نیست یه کمکی بکنه؟ :19:
درود خدمت تمام دوستان..نقل قول:
دوست من مودم شما هم ریست میشه..
تو مد TLS که باید شناسه و پسورد وارد کنی باش و ببین که بازم میخواد اینارو .. مثلا طی روز.. البته بدون اینکه مودم رو از برق بکشی.. ممنون..
تا الان که استفاده کردم تو حالت TLS ریست نشده و فقط یه بار لاگین میکنم تا زمانی که دیسکانکت کنم یا مودم رو از برق بکشم راستی یه سوال هم دارم من تو مد TTLS که میذارم آنتن هی میشه 0 5 2 4 3 0 1 5 و الی آخر یعنی دچار تداخل امواج میشه زنگ زدم بهشون گفتم گفتن تو حالت TTLS همین جوری میشه مشکل از مودم نیست کس دیگه ای هست که این مشکل رو داشته باشه؟ چون گفتن مال همه هین جوریهنقل قول: