خوب الان تو عکسه گوشه سمت چپش فواره است دیگه. کلا این قسمتش فواره و ستون آبهاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا خیلی دور به نظر میرسن. بگردی پیدا میشه، اصل این مرحلشم همین تریپ مخفی کاریشه.:20:نقل قول:
Printable View
خوب الان تو عکسه گوشه سمت چپش فواره است دیگه. کلا این قسمتش فواره و ستون آبهاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا خیلی دور به نظر میرسن. بگردی پیدا میشه، اصل این مرحلشم همین تریپ مخفی کاریشه.:20:نقل قول:
از طريق فواره گوشه سمت چپ به اين سكو رسيدم اما روي اين سكو يا اطرافش هيچ فواره يا اهرمي كه بتوني يك راه پيداكني وجود نداره . ديگه از اين بازي نااميد شدم . لطفا كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از گذشتن از اين دو فواره و رفتن روي سكوي بعدي ديگه هيچ راهي وجود ندارهکد:http://www.myup.ir/images/25339069300647595779.jpg
مخفی کاریش؟! :blink:نقل قول:
روبروت رو نگا کن شاید ستون آب باشه یا شایدم برعکس اومدی.
یادمه خودمم با اینجا مشکل داشتم باس بگردی.
آره دیگه، :43:نقل قول:
مخفی کاریش؟! :blink:
پرسپکتیو فواره هاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا دورن به نظر میاد.:45:
اول بار که میایین رو این سکو, از میله بالای سرتون آویزون میشین. بعدش دو تا فواره کناری رو رد میکنین و رو سکوی بعدی اهرم رو 180 درجه میچرخونین. بعدش برمیگردین به همین سکو و میپرین رو صفحه که مقابل شما قرار گرفته. بعدش از یه ستون آبی میگیرین و سه فواره بعدی رو رد میکنین...نقل قول:
اون قسمتي كه گفتين روي سكوي بعدي اهرم رو 180 درجه ميچرخوني . اهرم كجا قرار گرفته من هر طرف رفتم و هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم .راستش بد جوري اين مرحله گير كردم .نقل قول:
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
لطفا دقيق تر راهنمائي كن چون تمام كارهائي رو كه ميشد من انجام دادم .مرسينقل قول:
بچه ها این بازی چرا با کارت ati میلرزونه صفحه رو.
الان فریم کامل 60 دارم اما موس رو این ور اونور میکنم لرزش صفحه دارم vsync هم on هست.
لرزش:18:نقل قول:
اولین باره توی این بازی چنین چیزی رو میشنوم!
احتمالا مشکل از سیستم خودتونه...بهترین راه حلی هم که میتونم بهتون پیشنهاد کنم عوض کردن درایور گرافیکتون هست...
اهرم كجاي سكو وجود داره من هرچي ميگردم هيچ چيزي پيدا نميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا جالبه! تو مرکز این قسمت باید اهرم گردشی از زیر زمین اومده باشه بیرون که نیست! :eh:نقل قول:
لطفا سیوتون رو آپ کنین اینجا...