نقل قول:
با پردازنده core i7 620 حدود 2400 باید خرج کنید.
مدل بیس با پردازنده core i5 540 حدود 2100 عرضه میشه که ارزش خرید داره !!!
مدل جایگزین برای سری Z سونی هنوز تولید نشده ! و احتمالا هم تولید نخواهد شد.:31:
نقل قول:
با پردازنده core i7 620 حدود 2400 باید خرج کنید.
مدل بیس با پردازنده core i5 540 حدود 2100 عرضه میشه که ارزش خرید داره !!!
مدل جایگزین برای سری Z سونی هنوز تولید نشده ! و احتمالا هم تولید نخواهد شد.:31:
سلام بادکنکی جاننقل قول:
اتفاقا منم دقیقا مثل شمام f115 گرفتم 20روزی میشه
شما نویزو میشنوی (البته خیلی کمه) زیاد اذیت نمیکنه فقط گاهی وقتا هست چیکارش میشه کرد؟
باتری لپ تاپ شمام مثل مال من وقتی خاموش کم میشه؟
تصویرش خوبه ولی مشکی و بد نشون میده همیشه پایین تصویر یه هاله ی سفید هست تنضیمات نور و کیفیت تصویر کجاست؟
مرسی
هردو از مشخصات زیر بهره می برند:
GPU 330M
CPU i7 Intel Core i7-720QM
Intel PM55 Express
Battery and performance tests
F12
Battery life, light use = 3hr 7min
The light-use test is the absolute longest you can expect the battery to last with careful power management.
Battery life, heavy use = 1hr 25min
The intensive-use score is the battery life during very demanding, CPU and hard disk-intensive operations with power management turned off
Overall application benchmark score = 1.58
PC Pro's application benchmarks test real-world performance in a range of applications
Office application benchmark score = 1.21
2D graphics application benchmark score = 1.88
Encoding application benchmark score = 1.49
Multitasking application benchmark score = 1.75
3D performance (crysis) low settings = 81fps
Our 3D gaming benchmarks test gaming performance in Crysis, which remains one of the most challenging games available. Setting is 1,024 x 768 at low detail
F11
Battery life, light use = 3hr 39min
The light-use test is the absolute longest you can expect the battery to last with careful power management.
Battery life, heavy use = 1hr 31min
The intensive-use score is the battery life during very demanding, CPU and hard disk-intensive operations with power management turned off
Overall application benchmark score = 1.52
PC Pro's application benchmarks test real-world performance in a range of applications
Office application benchmark score = 1.14
2D graphics application benchmark score = 1.83
Encoding application benchmark score = 1.45
Multitasking application benchmark score = 1.65
3D performance (crysis) low settings = 93fps
Our 3D gaming benchmarks test gaming performance in Crysis, which remains one of the most challenging games available. Setting is 1,024 x 768 at low detail
تازه یادم رفت بگم:
F11 => HDD 5400rpm , RAM 6GB
F12 => HDD 7200rpm , RAM 8GB
همانطوری که میدونید سری F12 سبکتر شده. این یعنی تغیdر در سخت افزار!
وقتی سونی توی F12 در سخت افزار و شاید هم نرم افزار تغییراتی میده نتیجه میشه این.
حالا فکر میکنید آپدیتی که برای F11 گذاشته چه عملی انجام میده؟
به نظرم میرسه که سونی برای حل مشکل گرما و سوختگی حسابی به دردسر افتاده.
اما من به شخصه F12 رو ترجیح میدم چون اگر مشکل حاد نبود سونی به همون آپدیت اکتفا میکرد.
نقل قول:
من امروز برای لپ تاپ 400 کلیومتر مسافر ت کردم ،127 گرفتم با یک فیلم بلوری و بلوری 25 گیگ خام اشانتیون،من که خیلی خوشم اومده، مخصوصا پد زیر دستش که چرمی هست
سلام دوست عزیز:11:نقل قول:
شما توی این پست مطالب جدید و بسیار مهمی گفتید.
در مورد نویز قبلا بحث ها شد اما در مورد تخلیه ی باتری در زمانی که لپتاپ خاموشه خیر.
تخلیه ی باتری در زمان خاموشی و نه Standby به معنی نشت جریان در یک سری از قطعات دستگاه هستش!
البته زمانی که شما لپتاپ رو خاموش میکنی بخشهایی از لپتاپ مثل LAN روشنه اما مصرف انرژی در حدی نیست که باتری بعداز حتی چند روز تخلیه بشه.(بخاطر آمادگی برای روشن شدن توسط کامپیوتر دیگری در حالت standBy میمونه)
در مورد حل مشکل نویز و نور سفید چون شما از بادکنکی پرسیدی ادب حکم میکنه خودش جواب بده!
چند گرفتی؟نقل قول:
مبارک باشه...
سلامنقل قول:
امیدوارم که مبارکت باشه و کیفشو ببری!
ببخشید چایی نخورده دوماد میشم ولی
از کجا؟
چند؟
با چه گارانتیی؟
میشه در مورد چرمی بودنش بیشتر توضیح بدی. هرچی گشتم نتونشتم تصویرش رو پیدا کنم.میشه عکسشو آپلود کنی؟
2100 با گارانتی سرزمین و ضمانت بیمه ایران(شامل کلیه حوادٍث فیزیکی ،شکستن،آب ریختن و ......) ،جیب بابام خالی شدنقل قول:
البته خداییش میتونست بلو ری ها در بیاره که واقعا مرام داشت پلمپ تحویل داد
تبلغ نباشه خیلی کارشون درسته ،هم از لحاظ قیمت و هم اطلاعات فنی
عکس هم اگه تونستم میگیرم میفرستم
اینترنت هتل خیلی کلنگه
فک کنم قیمتو پایین گفتی یه مقدار، من تو س سایت خارجی دیدم 1950 دلار قیمت زده بود....نقل قول:
نقل قول:
100% هارد های 7200 بهتر هستش شک نکنید
از نظر مصرف برق و دما تفاوتی ندارن(شاید5%)